Nagrada je za 2016-17 sezonu, koji su argumenti da Messi osvoji ovu nagradu ove sezone, jos nisam nijedan procitao ili Neymar, zasto ne on? Barem se pojavio protiv PSG-aPetardaa je napisao/la:Pa po istom onom po čemu je Ronaldo zaslužio ZL 2013 godineČak ima i jedan argemenat više , osvojio je kup kralja
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
samo covjek sa Madeire, vise putaRajaz je napisao/la:
Koji je to smrtnik INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od poluboga iz Rosarija ?
Ovdje naša priča završava, poyy.Kajzer10 je napisao/la:samo covjek sa Madeire, vise putaRajaz je napisao/la:
Koji je to smrtnik INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od poluboga iz Rosarija ?
Cuj ovaj nije 40% ovaj nije 5% pa kakve to veze ima znaci takve igrace ne treba nagraditi ako imaju dobru sezonu jer je eto neko je bolji igrac generalno
FIFA UEFA njihove nagrade i najboljih 11 je vec 10g retardiran gdje se sve dijeli izmedju 2 tima bez obzira na sezone ostalih
Porediti Messija s bilo kim zadnjih 10g je smijesno
FIFA UEFA njihove nagrade i najboljih 11 je vec 10g retardiran gdje se sve dijeli izmedju 2 tima bez obzira na sezone ostalih
Porediti Messija s bilo kim zadnjih 10g je smijesno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Inzaghi na steroidima INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od Lionela faking Messija, više puta 

Gdje je ba imao bolju sezonuDonnie Darko je napisao/la:zabio je 42 gola u 46 utakmica. nije toliko velika razlika.let3 je napisao/la:
To samo pokazuje kakve su FIFA i Balon retardacije od nagrade....festival ega tripova i PR službi.
Zabiješ golove na 5 utakmica i automatski si najbolji na svijetu
messi je igrao bolje, ronaldo je imao bolju sezonu kad se sve sabere.

Madrid je imao najbolju sezonu, a Rona je imao kurcevu sezonu, to ce ti svaki madridista reci....sezona nije samo četvrt, polu i finale jednog takmicenja (konkretno LP).
Što npr. Luka nije proglašen za najboljeg

Re: RE: Re: La Liga
Rajaz je napisao/la:Inzaghi na steroidima INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od Lionela faking Messija, više puta

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad vidis da su culesima jedini argumenti Casemiro, Modric i Kroos, onda znas da je nagrada ispavno i posteno u rukama najveceg svih vremena
Ja mislim da je Bilbija trebao dobiti nagradu, al to sam samo ja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne, nego kad vidiš da Ronini dickrideri svjesno pišaju po Luki, Casemiru, Kroosu i ostalim igracima koji su im donijeli titule - onda znaš o kakvih "navijacima" Reala je rijeciMozambik je napisao/la:Kad vidis da su culesima jedini argumenti Casemiro, Modric i Kroos, onda znas da je nagrada ispavno i posteno u rukama najveceg svih vremena

Zlatna kopačka: ako si gledao Barcu, a pretpostavljam da jesi, to je jako velik uspjeh s obzirom da je isti haman igrao u veznom redu. U tome ide u prilog činjenica da je zabio najviše golova van 16. Zatim, donio je kao igrač najviše bodova svom timu u španskoj primeri. Nije teško vratiti unazad utakmice protiv Reala, Atletica, Valencie, Villareala kad je donosio bodove u zadnjim minutama. Također, zabio je svim timovima osim Malagi i bio poprilično konstantan. (Rona nije zabio u 21 utakmici lige) Eh sad tu dolazimo do poente posta iznad. Messi kad je spavao, a to su tekme protiv Deportiva, Malage, Reala prvu, Barca je gubila bodove. (protiv Celte nije igrao i popušili 4-1). On nije imao luksuz da Rakitić i Iniesta izvuku utakmicu u zadnjim minutama, za razliku od Ronalda.Mozambik je napisao/la: Odlicno, pusti Luku i Casemira, po cemu je Messi zasluzio nagradu, daj nam argumente u njegovu korist?
Osvojen kup. Izvukao Barcu protiv Bilbaoa, odigrao odlično protiv Atletica i odlično u finalu protiv slabašnog Alavesa. Zabio ključne golove za prolaz i osvajanje kupa.
Površna statistika: najviše golova u sezoni i kalendarskoj godini. Također, više asistencija od Ronalda.
Dominacija u grupnoj fazi u kojoj je zabio tri hat tricka, uključujući jedan Guardiolinom Cityu.
Messijev minus: knockout faza lige prvaka u kojoj je nestao. Protiv PSGa je odigrao možda odigrao najgoru tekmu u karijeri. Drugu tekmu je igrao povučeno. Protiv Juventusa je jedini vukao Barcu, kreirao dobre šanse Suarezu i Iniesti, koji to nisu iskoristili. Uzvrat ponovno podbacio. Treba spomenuti da on nije imao luksuz da mu neko od pomenutih kreira šansu a da se on samo nađe u završnici. Volio bih vidjeti Ronalda u tim tekmama, u kojim bi mogao presjediti u šesnaestercu ali lopte od veznog reda Barce ne bi dobio. Toga si svjestan, ne moram to pisati.
Ja općenito mislim da su individualne nagrade u timskom sportu smiješne. No zanimljivo mi je kako su madridisti koji su godinama osporavali Messija zbog učinka Inieste i Xavija, to ne rade sa Ronaldom
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.
Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemanja nije dovoljno cijenjen.Kawhi je napisao/la:Ja mislim da je Bilbija trebao dobiti nagradu, al to sam samo ja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Održala bi se ova ceremonija i u decembru da je Portugal morao igrati baraž.leorey je napisao/la:U oktobru biraju najboljeg igraca svijeta![]()
![]()
Vjerovatno pomjerili, jer bi bilo preofirno cekat do januara s obzirom da ce mu Messi ove sezone pobjeci bar tridesetak golova [emoji38]

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakva slikaDzoni je napisao/la:

Druze, dodjeljuje se za proslu sezonu. Pa kakva je logika da se daje u oktobru, a short list izbacuje na ljeto, ako je vec za kalendarsku godinu?BoixosNois1899 je napisao/la:Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.
Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Jedina veca retardiranost od toga kad madridisti govore da je Ronaldo bolji od Messija jeste to kad navijaci Barce krenu dokazivati da nije
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.