Promjenjeno je od ove sezone, zato se i dodjeljuje sada u oktorbru, a prije se dodjeljivala u januaruBoixosNois1899 je napisao/la:Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.
Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: RE: Re: La Liga
Re: La Liga
Nisu stvari tako jednostavne. Upitao sam te lijepo, koliko je šansi Barca stvorila Messiju da zabije protivnicima u knockoutu, a koliko Real Ronaldu? Ja ako se dobro sjećam, mnogo je odbrana imao Neuer. Uz to, 3 gola Ronalda su bila iz ofsajda, još dva protiv desetkovanih ekipa. Niko ne kaže da su sve bili tapinovi, ali jedno je kad imas luksuz čekati loptu u šesnaestercu i dobiti 5 dobrih šansi da zabiješ Neueru, a drugo je kad ti ekipa kruži pola sata i čeka da se ti izvučeš na centar i nešta uradiš.Mozambik je napisao/la:
Dalje, Ronalda si vidio u tekmama zavrsnice LP, ta prica o izvlacenju na centar me ne zanima, imas gol i zabij ili asistiraj kad je vazno i to je bit fudbala od kad se igra, zabit gol vise od protivnika da bi pobjedio utakmicu. Da Ronalda nije bilo protiv Bayerna Real ne bi prosao posto niko osim njega nije bio sposoban probiti **** Neuera ili Oblaka u polufinalu. Te price kako Ronaldo samo zabija tap in okaci isto macku o rep, zasto drugi ne zabiju 50 tap inova po sezoni ako je tako lagano.
o
da ne govorim kako si izignorisao ostatak posta, jer apsolutno nemaš nijedan argument kontra.
Logika ti je na nivou onih genijalaca što se pitaju što Džeko postiže golove za Romu tako često a tako rijetko za Bosnu. Što li Bože
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 23 okt 2017, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa da se gledalo samo statistički od 2008 pa do 2015, CR je trebao imati 5 Zlatni lopti.
2011 i 2015 CR više golova, nagradu uzima Messi.
A 2016,2017 više golova Messi, nagradu uzima RonaldoanonymousHD je napisao/la:Pa da se gledalo samo statistički od 2008 pa do 2015, CR je trebao imati 5 Zlatni lopti.![]()
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 23 okt 2017, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Promjenjeno je od ove sezone, zato se i dodjeljuje sada u oktorbru, a prije se dodjeljivala u januaruBoixosNois1899 je napisao/la:Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.
Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Evo, samo da ne govorite da se gleda od 1. januara do 31. decembra.The Awards reward the best in each category, regardless of championship or nationality, for their respective achievements during the period 20 November 2016 to 2 July 2017 inclusive for the men’s awards and from 20 November 2016 to 6 August 2017 inclusive for the women’s awards
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Znači dolazimo na 5-5, šta je problem?Blejzer10 je napisao/la:Pa 2016,2017 više golova Messi, nagradu uzima RonaldoanonymousHD je napisao/la:Pa da se gledalo samo statistički od 2008 pa do 2015, CR je trebao imati 5 Zlatni lopti.![]()
Kako sam te čekao na ovome.
A pazi ovoanonymousHD je napisao/la:Znači dolazimo na 5-5, šta je problem?Blejzer10 je napisao/la:Pa 2016,2017 više golova Messi, nagradu uzima RonaldoanonymousHD je napisao/la:Pa da se gledalo samo statistički od 2008 pa do 2015, CR je trebao imati 5 Zlatni lopti.![]()
Kako sam te čekao na ovome.
2008 - Rona 13+
2009 - Messi 11+
2010 - Messi 12+
2011 - Ronaldo 1+
2012 - Messi 28+
2013 - Ronaldo 24+ (13 tekmi Rona više)
2014 - Rona 3+
2015 - Rona 5+
2016 - Messi 4+
2017 Messi 6+
na kraju saldo: 537-522
haj pogodi za koga
- anonymousHD
- Kontakt:
2 Messi ukro CR, iako nije zaslužio, 2 CR ukro Messiju, iako nije zaslužio, prema vašoj logici.
Tako da je sve dobro brate.
Tako da je sve dobro brate.
Zašto nisi pogađao 
- anonymousHD
- Kontakt:
Zato što ste složni da treba da bude 5-5.
Oh, navijači Barcelone rekli da CR treba da ima 5 Zlatni lopti. Kakav divan dan.
Oh, navijači Barcelone rekli da CR treba da ima 5 Zlatni lopti. Kakav divan dan.
Ne, jer je suvišno pitanje i sam to znaš 
Kontao sam da ćeš ti asistencije, a ne da ću ja morati. Moramo više radit ko Batman i Robin. Ajde anon robine
Asistencije:
2008: Messi 8+
2009: Messi 11+
2010: 0
2011: Messi 20+
2012: Messi 8+
2013: Ronaldo 1+
2014: Messi 2+
2015: Messi 9+
2016: Messi 14+
2017: Messi 2+

Kontao sam da ćeš ti asistencije, a ne da ću ja morati. Moramo više radit ko Batman i Robin. Ajde anon robine
Asistencije:
2008: Messi 8+
2009: Messi 11+
2010: 0
2011: Messi 20+
2012: Messi 8+
2013: Ronaldo 1+
2014: Messi 2+
2015: Messi 9+
2016: Messi 14+
2017: Messi 2+
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 24 okt 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jel realno da ovoliko kmece 
Al najjace je sto je u svom ovom napadu ocaja Messijevih idelopoklonika @Rajaz sam sebe citirao sa drugog mu profila poznatijeg i kao @Petarda
Al najjace je sto je u svom ovom napadu ocaja Messijevih idelopoklonika @Rajaz sam sebe citirao sa drugog mu profila poznatijeg i kao @Petarda
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da ih ne treba nagrađivati ako imaju dobru sezonu. Ne zlatnom loptom naravno. Treba ih nagraditi ako imaju bolju sezonu, a to niko od njih nije imao, ma koliko trofeja više osvojili u datoj godini, od Messija ili Ronalda, ovisno od godine.Policeman je napisao/la:Cuj ovaj nije 40% ovaj nije 5% pa kakve to veze ima znaci takve igrace ne treba nagraditi ako imaju dobru sezonu jer je eto neko je bolji igrac generalno
FIFA UEFA njihove nagrade i najboljih 11 je vec 10g retardiran gdje se sve dijeli izmedju 2 tima bez obzira na sezone ostalih
Porediti Messija s bilo kim zadnjih 10g je smijesno
Dvije sanse protiv Juventusa? i to ti je jedini argument i zlatna kopacka u ligi, zlatnu kopacku je dobio ili ce dobiti, za ovu nagradu i zlatnu loptu trebat ce vise od dvije sanse protiv Juventusa.Blejzer10 je napisao/la:[Nisu stvari tako jednostavne. Upitao sam te lijepo, koliko je šansi Barca stvorila Messiju da zabije protivnicima u knockoutu, a koliko Real Ronaldu? Ja ako se dobro sjećam, mnogo je odbrana imao Neuer. Uz to, 3 gola Ronalda su bila iz ofsajda, još dva protiv desetkovanih ekipa. Niko ne kaže da su sve bili tapinovi, ali jedno je kad imas luksuz čekati loptu u šesnaestercu i dobiti 5 dobrih šansi da zabiješ Neueru, a drugo je kad ti ekipa kruži pola sata i čeka da se ti izvučeš na centar i nešta uradiš.
da ne govorim kako si izignorisao ostatak posta, jer apsolutno nemaš nijedan argument kontra.
Logika ti je na nivou onih genijalaca što se pitaju što Džeko postiže golove za Romu tako često a tako rijetko za Bosnu. Što li Bože
Isto kao sto niste pisali kolko je Cristiano sam morao nositi ekipu od 2009- do 2013 godine, pa nikom nista, **** Messi imao bolju ekipi u osvajao trofeje, jednostavno da jednostavnije ne moze biti.
Ista ta Barcelona za koju tvrdis da ne moze nista bez Mesija je dobila, doduse uz Aytekina, PSG 6:1 dok se Messi sakrivao na terenu. Dakle prica kako svi staje i cekaju da Messi uzme loptu na centru, predje sve i zabije gol jednostavno nije tacna. Jednostavno Messi nije bio dobar, nije bio lider i nije napravio razliku u najvaznijim utakmicama sezone i to je sve
Monolog je napisao/la:Realno, ko je gledao (ovo prosto govorim u slučaju da ovaj forum opstane u 2034. godini) Messija i Ronalda, ni u jednom trenutku neće imati dvojbe ko je bolji igrač, taman kad bi Ronaldo imao duplo više Zlatnih lopti od Messija.
Al', stvarno je užitak svake godine u ovo doba čitati statuse, postove i tvitove "oštećene" strane.Ljepota.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- sagitarius
- Kontakt:
Realno i Messi i Ronaldo su sa druge planete, samo sto na toj "drugoj planeti" Ronaldo pojede Messi-a.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
I ja se našao s polupismenim likom rasparavljat krv ti je.bem 
raspravljati*Blejzer10 je napisao/la:I ja se našao s polupismenim likom rasparavljat krv ti je.bem [emoji38]
- branimir85
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Realno, ko je gledao (ovo prosto govorim u slučaju da ovaj forum opstane u 2034. godini) Messija i Ronalda, ni u jednom trenutku neće imati dvojbe ko je bolji igrač, taman kad bi Ronaldo imao duplo više Zlatnih lopti od Messija.
Al', stvarno je užitak svake godine u ovo doba čitati statuse, postove i tvitove "oštećene" strane.Ljepota.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Pozivam te kao moderatora pred forumskim pučanstvom da objaviš IP adresu jednog i drugog profila. Ukoliko dođe do poklapanja banuj oba računa. U slučaju da nemaš ovlaštenja zovi Admina ili @Monologa.Epidaurus je napisao/la:Al najjace je sto je u svom ovom napadu ocaja Messijevih idelopoklonika @Rajaz sam sebe citirao sa drugog mu profila poznatijeg i kao @Petarda
Ukoliko pak ne objaviš ispast ćeš lažov i nedojebani lobotomac u očima forumaša :kava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.