ovakvi su se dani ubili za teretane, lagano malo vježbaš, malo gledaš trebe, pa opet malo vježbaš, pa koju sliku opališ za instagrama haha i vrijeme začas prođe a nisi se smorio u kućiMarsal je napisao/la:Ne znam kako je u SA ali u ZE takav vjetar puše da odnese sve, nemoguće prošetat.Kawhi je napisao/la: Meni su danas rekli da mi faca izgleda i tuzno i sretno u isto vrijeme. Nema boljeg nacina za opisati ovaj dan.
Najljepse vrijeme za prosetati. Obuces dobru jaknu i na kisu.
Iako nisam nešto naročito društven mrzim provest čitav dan u kući![]()
Sve bi bilo lakše da imam keša za teretanu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
sirotinjo i bogu si teškaMarsal je napisao/la:Nemam mobitel da se slikam
Sjedi kolega neki dan broji sicu da dopuni kredit, pa kaze, treba na sirotinju kuglu sa siljcima bacit, a siljke namazat otrovom 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
RIP Sinane legende zive vjecno!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Sad pođoh napisati. Nisam ga nikad nešto posebno volio, ali znam koliko ima fanova.tuzlak1987 je napisao/la:RIP Sinane legende zive vjecno!
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Marsal
- Kontakt:
Je li ono on u ratu pjevao četnicima da im digne moral ili sam ga pomiješao sa nekim.Penaltiky je napisao/la:Dedukcija mi kaze dae umro Sinan
Jbg Sinane, Život očito sme da stane.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedino ako neko nije slagao, vidim po FB masovno pisu ljudi. Nadam se da nije istina.Marsal je napisao/la:Je li ono on u ratu pjevao četnicima da im digne moral ili sam ga pomiješao sa nekim.Penaltiky je napisao/la:Dedukcija mi kaze dae umro Sinan
Jbg Sinane, Život očito sme da stane.
Ja sam vidjela da je ipak neka dezinformacija u pitanju. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sreća nisam bio na internetu, inače bi me presjeklo, ovako prvo što sam vidio kada sam uzeo mobitel vidim lažno, nije istina.

Ja sam cuo da je danas sa intenzivne prebacen na kardiologiju, sto bi moglo znaciti da je u boljem stanju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
: onaj-donnijev-sa-podignutim-rukama :
Propustih ovo na prvo gledanje.hodža je napisao/la:Belmine primi moje saucesce...
Šuti, dobro je za sada...
Kako uvijek pred smrt i za vrijeme smrti javljaju se uvijek oni koji misle sve najbolje o bolesniku i pokojniku, valjda nam je to svima u genima, da govorimo da su dobri, tek pred kraj i na kraju...
Ma nikad ja nisam vidio tri, mada, ja najčešće idem s tricom, pa ono nema mi smisla ići jedinicom jer idem najčešće Socijalno/MaltaKawhi je napisao/la:Uvijek idu po tri tramvaja zaredom. I onda ne bude po pola sata.Otelo je napisao/la:Ja sam najviše vidio da idu dva tramvaja odjednom. Čuda se dešavaju u GRAS-u.FoSte95 je napisao/la: danas sam baš to gledao, kad ono fakat tri tramvaja jedan za drugim idu haha
Još svi ljudi navale ko idioti u prvi ko da ne znaju kako to ide. Doduše, meni dobro jer u trećem budem sam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tyler durden
- Kontakt:
Zdravo svima , vidim nije se ovdje nista promjenilo 
Da je ovo drzava drzavom da se penzionerima pridruze invalidi, zjebani radnici, nezaposleni, borci, majke bez prava i ostali al nije. Valjda se opet sta zapali al ovaj put s ministrima unutra
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.