Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja sam cuo da je danas sa intenzivne prebacen na kardiologiju, sto bi moglo znaciti da je u boljem stanju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
: onaj-donnijev-sa-podignutim-rukama :
Propustih ovo na prvo gledanje.hodža je napisao/la:Belmine primi moje saucesce...
Šuti, dobro je za sada...
Kako uvijek pred smrt i za vrijeme smrti javljaju se uvijek oni koji misle sve najbolje o bolesniku i pokojniku, valjda nam je to svima u genima, da govorimo da su dobri, tek pred kraj i na kraju...
Ma nikad ja nisam vidio tri, mada, ja najčešće idem s tricom, pa ono nema mi smisla ići jedinicom jer idem najčešće Socijalno/MaltaKawhi je napisao/la:Uvijek idu po tri tramvaja zaredom. I onda ne bude po pola sata.Otelo je napisao/la:Ja sam najviše vidio da idu dva tramvaja odjednom. Čuda se dešavaju u GRAS-u.FoSte95 je napisao/la: danas sam baš to gledao, kad ono fakat tri tramvaja jedan za drugim idu haha
Još svi ljudi navale ko idioti u prvi ko da ne znaju kako to ide. Doduše, meni dobro jer u trećem budem sam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tyler durden
- Kontakt:
Zdravo svima , vidim nije se ovdje nista promjenilo 
Da je ovo drzava drzavom da se penzionerima pridruze invalidi, zjebani radnici, nezaposleni, borci, majke bez prava i ostali al nije. Valjda se opet sta zapali al ovaj put s ministrima unutra
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imali smo šansu 2014 i tad smo morali ići do kraja. Ali stali smo odmah. Političari ne razumiju razgovor, oni samo silu razumiju i tako se mora ponašati. Da smo mi pravi narod, kao što nismo, mi bi svakog političara na spomen ugroženost lansirali na mjesec.Penaltiky je napisao/la:Da je ovo drzava drzavom da se penzionerima pridruze invalidi, zjebani radnici, nezaposleni, borci, majke bez prava i ostali al nije. Valjda se opet sta zapali al ovaj put s ministrima unutra
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Koliko plaćaš da ti iz prve ruke prenesem kako je herr sokić?BelminM23 je napisao/la::
Čovječe, toliko priče o sinanu... Živo me zanima šta će bit kad umre najveći pjevač svih vremena.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Da si ziv i zdrav, Lemmy umro pred novu 2016sekerbay je napisao/la:Koliko plaćaš da ti iz prve ruke prenesem kako je herr sokić?BelminM23 je napisao/la::
Čovječe, toliko priče o sinanu... Živo me zanima šta će bit kad umre najveći pjevač svih vremena.
Hahaha vic desetljeća.
De molim te objasni ovom tuzlanskom flopu ko je najveći ploditelj i pjevač svih vremena.QUARTERBACK je napisao/la::
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha iskreno kemo klasa iznad svih
Neka sestrica, doktor, ko već uslikao ga kako leži. Kako ljudi nemaju osjećaja ni za šta, samo da malo novine poguraju.
Mah, za mene je Sinan najveći. Skroman dečko.
Izlazi neka skrivena, tajna publika polako na vidjelo, mislio sam da neki nemaju pojma ni da postoji Sinan, ali očigledno se dobro poznaju pjesme.
Sirotinja sam, reci ako hoćeš.
Mah, za mene je Sinan najveći. Skroman dečko.
Izlazi neka skrivena, tajna publika polako na vidjelo, mislio sam da neki nemaju pojma ni da postoji Sinan, ali očigledno se dobro poznaju pjesme.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Pa yebi me ljudino u po Ševarlija ako ima ikedan Bosnjo da ne zna makar 5 Sinanovih pjesama. Od metalaco do rokeraBelminM23 je napisao/la:Neka sestrica, doktor, ko već uslikao ga kako leži. Kako ljudi nemaju osjećaja ni za šta, samo da malo novine poguraju.
Mah, za mene je Sinan najveći. Skroman dečko.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam ja, ustvari znam samo dvije narodne od Luisa a i to sam silom naucio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.