07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BH_Patriot
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la BH_Patriot » 03 sep 2010, 23:16

Cartman je napisao/la:Ko god ima priliku da ode, ali nece iz nekog "bojkota" prema savezu, nije normalan. Treba napunit Kosevo, jer ova Francuska je vec na koljenima. Sad im samo trebamo zabit qurac u usta, pa da nam ga popuse.
Hhahahahahaha bravo tako je :))
NE DAJ SE BOSNO !!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 sep 2010, 23:18

ti nisi dobar nikako .....[/quote]
hehe hvala na komplimentu a zasto ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 sep 2010, 23:18

Bosna Francuska 2-0(Spahic,Pjanic) :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 sep 2010, 23:22

jarane nije bitno gdje se igra ohladi malo ;)
.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 sep 2010, 23:23

catalonia je napisao/la:jarane nije bitno gdje se igra ohladi malo ;)
upravo ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 sep 2010, 23:23

robovi88 je napisao/la:ti nisi dobar nikako .....
hehe hvala na komplimentu a zasto ?[/quote]
zasto ?? jesi ti procitao svoj post...jel ti vidis koliko ti je krivo sto se igra u sarajevu???
vi gledaali zvijezde mi nismo?? ma nemoj....jesi gledao najbolju talijansku repku mozada posljednjih decenija.... ( na kosevu) grci na kosevu,spanci na kosevu,turci na kosevu,francuzi na kosevu,newcastl na kosevu,besiktas na kosevu,anry ribery,hrvatska ,srbija.... tako da ti je ta prica za malu djecu!
et zato ti kazem da nisi dobar
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2010, 23:24

reds je napisao/la:Uf poraz u Parizu mora da boli. :lol:

Treba ih dotući na Koševu ali ono što mene najviše brine i čega se najviše bojim jesu sudije koje će nam sigurno odmagati. :evil:
Ne razmišljajte o tome! Francuzi su u ****, Bjelorusija ih je dotukla usred Pariza, mi smo startovali fenomenalno ove kvalifikacije sa 3:0 u gostima, naši momci su motivisani, puni morala i moraju poderat Francuze ko zečeve da to kokoške zapamte za sva vremena!

Dajmo se više riješit tog gubitničkog mentaliteta dragi Bosanci i Hercegovci (a la sudije će srat, oni će biti napaljeni...), naši momci igraju sa srcem za svoju domovinu predvodjeni jednim od najboljih fudbalera sa ovih prostora! A što je još najbitnije je činjenica da će KOŠEVO BITI PUNO!

SVI NA KOŠEVO
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2010, 23:27

Linus Torvalds je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ko god ima priliku da ode, ali nece iz nekog "bojkota" prema savezu, nije normalan. Treba napunit Kosevo, jer ova Francuska je vec na koljenima. Sad im samo trebamo zabit qurac u usta, pa da nam ga popuse.
E ovo si bas slikovito opisao! :mrgreen:
Ma znas da sam ja sav slikovit. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 sep 2010, 23:33

kokakolas je napisao/la:
reds je napisao/la:Uf poraz u Parizu mora da boli. :lol:

Treba ih dotući na Koševu ali ono što mene najviše brine i čega se najviše bojim jesu sudije koje će nam sigurno odmagati. :evil:
Ne razmišljajte o tome! Francuzi su u ****, Bjelorusija ih je dotukla usred Pariza, mi smo startovali fenomenalno ove kvalifikacije sa 3:0 u gostima, naši momci su motivisani, puni morala i moraju poderat Francuze ko zečeve da to kokoške zapamte za sva vremena!

Dajmo se više riješit tog gubitničkog mentaliteta dragi Bosanci i Hercegovci (a la sudije će srat, oni će biti napaljeni...), naši momci igraju sa srcem za svoju domovinu predvodjeni jednim od najboljih fudbalera sa ovih prostora! A što je još najbitnije je činjenica da će KOŠEVO BITI PUNO!

SVI NA KOŠEVO
Daj cvaju i idem :D

Sto se tice francuske , pasce i oni a vala je i vrijeme :mrgreen:
Bojim se ovih Bjelorusa i Albanaca vise nego Francuza
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 03 sep 2010, 23:38

Večeras su se Francuzi ispromašivali, i bojim se da im se nevrati u utorak, morat će se sad vaditi na nama, ako Pape stavi ove igrače od večeras mislim da nam ne gine poraz, previše ofanzivnih igrača istih karakteristika(osim Rahimića niko ne igra odbranu), još kad se doda da su oba beka više vezni nego klasični bekovi, t.j. slabijih defenzivnih karakteristika, neznam kako ćemo se suprostaviti rastrčanim i fizički moćnim Francuzima, Pape bi morao ići na "Ćirinu"formaciju sa dva defanzivna vezna(Rahić i Jahić), isturenim Džekom i Ibiševićem na boku, nije mi želja da puno pametujem i ugurišem al čini mi se da sa večerašnjom postavom nećemo imati puno šansi sa Francuzima(i njima će se negdje vratiti promašaji, valjda ne na nama).

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 sep 2010, 23:39

Vise me strah hebenih sudija nego ovih Francuza :evil:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 sep 2010, 23:40

ovisnik je napisao/la:Večeras su se Francuzi ispromašivali, i bojim se da im se nevrati u utorak, morat će se sad vaditi na nama, ako Pape stavi ove igrače od večeras mislim da nam ne gine poraz, previše ofanzivnih igrača istih karakteristika(osim Rahimića niko ne igra odbranu), još kad se doda da su oba beka više vezni nego klasični bekovi, t.j. slabijih defenzivnih karakteristika, neznam kako ćemo se suprostaviti rastrčanim i fizički moćnim Francuzima, Pape bi morao ići na "Ćirinu"formaciju sa dva defanzivna vezna(Rahić i Jahić), isturenim Džekom i Ibiševićem na boku, nije mi želja da puno pametujem i ugurišem al čini mi se da sa večerašnjom postavom nećemo imati puno šansi sa Francuzima(i njima će se negdje vratiti promašaji, valjda ne na nama).
KO SE ISPROMASIOVAO?? ja nevidjoh 3 postene akcije francuza ... onako iskreno losi su skroz
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 03 sep 2010, 23:42

joj kada bosnje pocnu srati.daj ba vise **** ga francuska.sta ce im se vratiti,svi zivi ih deru,i mi sad treba da igramo kao tetke.ma necu da razmisljam uopste o nekom bodu,ima da ih poderemo.dokle cemo mentalno biti mala nacija,daj ba vratice se ovo,vratice se ono.vratice se francuzi sa 2 komada i cao.pa nek se onda sa ruminima ganjaju.vidite ba da nam se sve poslozilo,od prvog kola ,nemoj pape da zaseres,nemoj da se zatvaras tako ti rodnih zavidovica.sad ih treba slomiti odmah u startu.
VOLIM TE ŽELJO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2010, 23:45

juznjak> je napisao/la:Vise me strah hebenih sudija nego ovih Francuza :evil:
Hoce reci cika Platinia ... 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2010, 23:46

To je nevjerovatno... MI I NAŠ GUBITNIČKI MENTALITET... PODERAT IH KO ZEČEVE NA KOŠEVU!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

MILANOVAC
Kontakt:

Post Postao/la MILANOVAC » 03 sep 2010, 23:47

GAALSKIM KVOCKAMA JE BOLJE DA NE DOLAZE JER CE SE VRATIT OPERUTANE :D :D :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 sep 2010, 23:48

Kakve sudije, kakav Platini?! Evo, gol koji je postigla Bjelorusija po meni je neregularan. Imaju li oni Platinija?
Samo hrabro!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 sep 2010, 23:49

Kad se sjetim utakmice Francuska Irska, od tada sam Francuze zamrzio , samo da sudije posteno dijele pravdu ...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 sep 2010, 23:49

juznjak> je napisao/la:Vise me strah hebenih sudija nego ovih Francuza :evil:
I mene je strah toga moram priznati, pogotovo nakon ovog poraza usred Pariza, ali ako bude sudjenje normalno i ako ne pobijedimo ovakve Francuze nemamo sta trazizi u ovim kvalifikacijama.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 sep 2010, 23:53

Ne odlučuje Platini o suspenziji,nit mislim da bi UEFA imala hrabrosti poslje Henryove ruke protiv Irkse ponovo Francuze pogurat.Ekipa im je smiješna,i na terenu i na tribinama im odmah pokazat gdje su došli,nakon 10 minuta na Koševu će im klecat noge.Ovo nam je velika šansa da bez baraža odemo na neko veliko takmičenje.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.