07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Ovako bi volio protiv Francuza:
.....................Hasagic.......................
...Mujdza.....Nadarevic...Spahic.....Lulic...
.............Rahimic......Jahic..................
.....Pjanic.......Misimovic........Ibricic......
....................Dzeko..........................
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
MILANOVAC je napisao/la:GAALSKIM KVOCKAMA JE BOLJE DA NE DOLAZE JER CE SE VRATIT OPERUTANE![]()
![]()

BosnaE
Hoarau, Remy, Mvilla, Rami, Sagna, Clichy, Loris, Ganeirio, Saha, Valbuena, Mandandas, Sakho od ovi igraca da mi strahujemo ... ????
mislim smijesni su !!!
Ubit cemo ih i šakama i nogama
BiH - France 3 -0

BiH - France 3 -0

- TheScouser
- Kontakt:
Platini ce nama poslati novog Rossettija i ekipu i mi smo blago receno nayebali. Dao Bog pa da nisam u pravu.juznjak> je napisao/la:Vise me strah hebenih sudija nego ovih Francuza
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- moustapha
- Kontakt:
Poslije vecerasnjeg poraza Francuske od Bjelorusije, postavlja se ispred nase reprezentacije imperativ pobjede. Sto mi se nikako ne svidja. U slucaju pobjede bice dizanje u nebesa, u slucaju poraza mahom ce se traziti smjena svega i svakoga.
Nadam se da ce momci ovu utakmicu odigrati pametno i ne dozvoliti da padnu pod pritiskom.
Nadam se da ce momci ovu utakmicu odigrati pametno i ne dozvoliti da padnu pod pritiskom.
#divovi
Zašto si izostavio Mexesa?aS_Roma je napisao/la:Hoarau, Remy, Mvilla, Rami, Sagna, Clichy, Loris, Ganeirio, Saha, Valbuena, Mandandas, Sakho od ovi igraca da mi strahujemo ... ????![]()
![]()
![]()
mislim smijesni su !!!
BiH - France 3 -0![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
Mislim da Felix Brych sudi na AFH.On je do sada bio dobar sudija,ali bio je i Rosetti pa ga pokvarise totalno poslednjih meseci.TheScouser je napisao/la:Platini ce nama poslati novog Rossettija i ekipu i mi smo blago receno nayebali. Dao Bog pa da nisam u pravu.juznjak> je napisao/la:Vise me strah hebenih sudija nego ovih Francuza
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa dobro on je klasa igrac, al ne moze realno on sve samRiNo je napisao/la:Zašto si izostavio Mexesa?aS_Roma je napisao/la:Hoarau, Remy, Mvilla, Rami, Sagna, Clichy, Loris, Ganeirio, Saha, Valbuena, Mandandas, Sakho od ovi igraca da mi strahujemo ... ????![]()
![]()
![]()
mislim smijesni su !!!
BiH - France 3 -0![]()

Al ovo gore je hrpa debila koja igra za njih
- Linus Torvalds
Ma tako cemo i odigrati nema druge.szlaja je napisao/la:Ovako bi volio protiv Francuza:
- kupus army
- Kontakt:
Ja se stvarno bojim,kao sto vec pojedini pisu na drugim temama da nas posle pobijede nad Francuzima nece uefa suspendovati,a to bi ujedno bio i kraj ove zaista dobre generacije.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostao sam zaprepasten kad sam vidio krajnji ishod Francuza! Ovo stvarno nisam ocekivao. Pratio sam rezultat do poluvremena koje je zavrsili bez golova i bio sam uvjeren da ce Francuzi postici taj gol za pobjedu. Ali, oni nastavljaju tamo gdje su stali.
Iskreno se nadam da ce i protiv nas odigrat jednu losu utakmicu i da ce zabiljeziti i drugi poraz, iako ce biti tesko nasim igracima, jer ce Francuzi sve uciniti da dodju do bodova.
Na ruku nam ide i rezultat Rumuna, ali otom potom. Kasnije cemo raspravljati o njima dok dodje vrijeme.
Jos jednom apelujem da se ne dize prevelika euforija, jer ponukan iskustvom iz prethodnih utakmica, uvijek smo nadrpali kada smo previse ocekivali.
Realno je da su Francuzi favoriti, ma u kakvom sastavu igrali, ali treba biti maximalno oprezan. Pobjeda nam donosi mnogo, pa cak i remi nije los u ovom slucaju....
Iskreno se nadam da ce i protiv nas odigrat jednu losu utakmicu i da ce zabiljeziti i drugi poraz, iako ce biti tesko nasim igracima, jer ce Francuzi sve uciniti da dodju do bodova.
Na ruku nam ide i rezultat Rumuna, ali otom potom. Kasnije cemo raspravljati o njima dok dodje vrijeme.
Jos jednom apelujem da se ne dize prevelika euforija, jer ponukan iskustvom iz prethodnih utakmica, uvijek smo nadrpali kada smo previse ocekivali.
Realno je da su Francuzi favoriti, ma u kakvom sastavu igrali, ali treba biti maximalno oprezan. Pobjeda nam donosi mnogo, pa cak i remi nije los u ovom slucaju....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izvini druze ali ti si ovim postom stvarno ispao smesan.Ajde proveri jesi li prave igrace gore napisao,i je li se odnosi ovaj komentar na njih.aS_Roma je napisao/la:Pa dobro on je klasa igrac, al ne moze realno on sve samRiNo je napisao/la:Zašto si izostavio Mexesa?aS_Roma je napisao/la:Hoarau, Remy, Mvilla, Rami, Sagna, Clichy, Loris, Ganeirio, Saha, Valbuena, Mandandas, Sakho od ovi igraca da mi strahujemo ... ????![]()
![]()
![]()
mislim smijesni su !!!
BiH - France 3 -0![]()
![]()
Al ovo gore je hrpa debila koja igra za njih
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovaj je najveća nepoznanicaaS_Roma je napisao/la:Hoarau, Remy, Mvilla, Rami, Sagna, Clichy, Loris, Ganeirio, Saha, Valbuena, Mandandas, Sakho od ovi igraca da mi strahujemo ... ????![]()
![]()
![]()
mislim smijesni su !!!
BiH - France 3 -0![]()

oni će tek da budu repka za sad su to u pokušaju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mozeli mi neko reci kao su igrali Lulic i Mujdza nisam gledao tekmu...yeboga termin 

Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 04 sep 2010, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
@devil ... ne razumijem sta si htjeo reci ??? To su njihovi igraci i vecina njih je danas pocela utakmicu 

hajde nabroji klubove za koje igraju i znat ces sta zeli reciaS_Roma je napisao/la:@devil ... ne razumijem sta si htjeo reci ??? To su njihovi igraci i vecina njih je danas pocela utakmicu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Miske i Džeko se pogotovo sjećaju Hoaraua
100% sportski i krajnje opušten potpis
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Do utakmice jos manje od cetiri dana.Ruku na srce,nasi se momci nisu posteno ni oznojili u ovoj utkamici i to prije svega zahvaljujuci ranim golovima.Protiv Francuza ce biti druga prica naravno.Mada mislim da je konacno vrijeme da pobijedimo neku veliku ekipu,a to se nije desilo jos od 02.juna2007. i pobjede nad Turcima 3-2,meca kada je Custovic postigao pobjedonosni gol u 90.minutu,takodje u tom mecu Dzeko je postigao svoj reprezentativni prvijenac.Znaci proslo je vise od tri godina a da nasa repka htjeli mi to priznati ili ne nije pobijedila neku ekipu koja ima "ime i prezime" u vrhu svjetskog fudbala.
Znaci.............Vrijeme je.
Neka bude uzbudljivo,neka bude 2-1 (Misimovic,Ibisevic).
Znaci.............Vrijeme je.
Neka bude uzbudljivo,neka bude 2-1 (Misimovic,Ibisevic).
BosnaE
mujdza vrlo dobar, cesto ukljucivao u napade itd, a lulic nako, imao je nekoliko gresaka, a i dva tri prodora. nadam se da je to bila malo trema, ovo mu je prva utakmica sa pravom repkom(nebrojim ono sa azerbajdzanom), tako da on ima jos potencijala prema gore.Esii TM87 je napisao/la:Mozeli mi neko reci kao su igrali Lulic i Mujdza nisam gledao tekmu...yebog termin
Pa eto nabroj mi ti ako je do klubova, zar je to bitno ??? Bitna je forma ti i igraca i njihovo trenutno stanje, a taj Sagna sto igra u Arsenalu moze materi igrati, ili ovaj neki Vabulaena i Remy ili Loris kojeg buse redovno tamo u Francuskoj itd....nick je napisao/la:hajde nabroji klubove za koje igraju i znat ces sta zeli reciaS_Roma je napisao/la:@devil ... ne razumijem sta si htjeo reci ??? To su njihovi igraci i vecina njih je danas pocela utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.