Eto vidiš da si nervozan. Nije čovjek mislio bukvalno jbmu.madridist je napisao/la:
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Samo sto sada ako i osvojite LP uz gubitak Primere, a Kiki se ne dozove i Messi mu bude bjezao 30-40 golova, bit ce ofirno dati mu Balun opet cak i sa njegovim PR-ommadridist je napisao/la:Pa iskreno kome da se da ta nagrada za godinu u kojoj je covjek obranio lp i uzeo kako mnogi ovdje tvrde naajtezu ligu za osvojit koja je po njima bitnjija od lige prvaka?
Mesiju?
Za sta?
Na lijepe rajazove okice![]()
Kurko.
A neka se motivise ide SP koja mu je to prilika da se dokaze
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da, ali Besiktasu sviraju ofsajde u ligi prvakaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.
Republika Katalonija 1 - 0 Madrid
:kava
:kava
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: La Liga
Blejzer10 je napisao/la:Da, ali Besiktasu sviraju ofsajde u ligi prvakaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Igrace za to imaju...ali bit ce im bas tesko treci put, cak i uz svu sudacku pomoc jer je ove godine fkt konkurencija jaca nego prije.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.
Imas nikad jaci PSG, City, vratili se United i Chelsea, Liverpool ( koje ce sigurno biti tesko izbaciti u 2 tekme zbog trenera), Bayern sa Juppom. Tako da nece biti bas laksih protivnika do finala nikome.
27.10.2020
Blejzer10 je napisao/la:Da, ali Besiktasu sviraju ofsajde u ligi prvakaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
leorey je napisao/la:Igrace za to imaju...ali bit ce im bas tesko treci put, cak i uz svu sudacku pomoc jer je ove godine fkt konkurencija jaca nego prije.BoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.
Imas nikad jaci PSG, City, vratili se United i Chelsea, Liverpool ( koje ce sigurno biti tesko izbaciti u 2 tekme zbog trenera), Bayern sa Juppom. Tako da nece biti bas laksih protivnika do finala nikome.
Uozbilji se, jedini ozbiljni konkurent ste vi, seici i mozda Bayern ako Jupp opet to poslozi.
Real dakako najveci favorit
Policeman je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Da, ali Besiktasu sviraju ofsajde u ligi prvakaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa prije će Bešiktaš uzeti LP ove sezone nego Madrid, realno.
27.10.2020

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:
Samo pišati po malom Ramosu!
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta rade Barceloni i Kataloniji madridska ****. Iako sport i politike nemaju veze,ali da sam na mjestu Barcelone stopirao bih sve sportske selekcije da ucestvuju u Spanjolskim prvenstvima. Puno je potrebnija Barca Španiji,nego Španija Barci. Siguran sam da bi sve lige svijete docekale Barcu rasirenih ruku u svakom sportu i bili bi zasticeniji i ravnopravniji nego u Španiji u borbi protiv madridskih govana.
zbog cega si sad sve ovo napisao, nisam u toku [emoji16]sekretar je napisao/la:Sta rade Barceloni i Kataloniji madridska ****. Iako sport i politike nemaju veze,ali da sam na mjestu Barcelone stopirao bih sve sportske selekcije da ucestvuju u Spanjolskim prvenstvima. Puno je potrebnija Barca Španiji,nego Španija Barci. Siguran sam da bi sve lige svijete docekale Barcu rasirenih ruku u svakom sportu i bili bi zasticeniji i ravnopravniji nego u Španiji u borbi protiv madridskih govana.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Furymaker je napisao/la:zbog cega si sad sve ovo napisao, nisam u toku [emoji16]sekretar je napisao/la:Sta rade Barceloni i Kataloniji madridska ****. Iako sport i politike nemaju veze,ali da sam na mjestu Barcelone stopirao bih sve sportske selekcije da ucestvuju u Spanjolskim prvenstvima. Puno je potrebnija Barca Španiji,nego Španija Barci. Siguran sam da bi sve lige svijete docekale Barcu rasirenih ruku u svakom sportu i bili bi zasticeniji i ravnopravniji nego u Španiji u borbi protiv madridskih govana.
Politika
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/k ... a/6699660/
Ako je prekrsio Ustav drzave, a jeste, onda ce odgovarati sasvim zasluzeno. Zivis u drzavi, hrani te i ti radis protiv, e nece moci. Jer Spanija nije prcija ko mi. Po Ustavu se referendum moze odrzati ali treba biti na nivou citave drzave, a ne pokrajine.sekretar je napisao/la:Furymaker je napisao/la:zbog cega si sad sve ovo napisao, nisam u toku [emoji16]sekretar je napisao/la:Sta rade Barceloni i Kataloniji madridska ****. Iako sport i politike nemaju veze,ali da sam na mjestu Barcelone stopirao bih sve sportske selekcije da ucestvuju u Spanjolskim prvenstvima. Puno je potrebnija Barca Španiji,nego Španija Barci. Siguran sam da bi sve lige svijete docekale Barcu rasirenih ruku u svakom sportu i bili bi zasticeniji i ravnopravniji nego u Španiji u borbi protiv madridskih govana.
Politika![]()
![]()
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/k ... a/6699660/
Sad bi svako selo da je drzava, ejs.
Ali svakako mi yebe za referendume, nikada se oni nece odvojiti i tu je kraj svake price. Jer mogu i ja sazvati referendum u svom haustoru kad nije po Ustavu i Zakonu, nema se tu sta pricati.
Madrid kad bi ih i pustio, nece zbog toga jer ce vani htjeti onda i Baski i od Spanije nece ostati nista.
27.10.2020
Seo se ulogovo @leoreyu na profil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.