sekretar je napisao/la:Furymaker je napisao/la:sekretar je napisao/la:Sta rade Barceloni i Kataloniji madridska ****. Iako sport i politike nemaju veze,ali da sam na mjestu Barcelone stopirao bih sve sportske selekcije da ucestvuju u Spanjolskim prvenstvima. Puno je potrebnija Barca Španiji,nego Španija Barci. Siguran sam da bi sve lige svijete docekale Barcu rasirenih ruku u svakom sportu i bili bi zasticeniji i ravnopravniji nego u Španiji u borbi protiv madridskih govana.
zbog cega si sad sve ovo napisao, nisam u toku [emoji16]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Politika
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/k ... a/6699660/
Ako je prekrsio Ustav drzave, a jeste, onda ce odgovarati sasvim zasluzeno. Zivis u drzavi, hrani te i ti radis protiv, e nece moci. Jer Spanija nije prcija ko mi. Po Ustavu se referendum moze odrzati ali treba biti na nivou citave drzave, a ne pokrajine.
Sad bi svako selo da je drzava, ejs.
Ali svakako mi yebe za referendume, nikada se oni nece odvojiti i tu je kraj svake price. Jer mogu i ja sazvati referendum u svom haustoru kad nije po Ustavu i Zakonu, nema se tu sta pricati.
Madrid kad bi ih i pustio, nece zbog toga jer ce vani htjeti onda i Baski i od Spanije nece ostati nista.