https://f.a.k.t.o.r.ba/vijest/provokaci ... apu-270601AlfredNobel je napisao/la:Šta je bilo?Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Brate na zivce mi idu od banja luke i pljuvanja zorane suke po hz i po klubu, da ne nabrajam ostale njihove neprofesionalizme i pravljenje budalom raju od bore elcicaMortemHz je napisao/la:Ma ne moze to..Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
Ovo bi mi mozda i simpaticno bilo da doticna to ne pretstavlja kao neki mangupluk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li pogledao video? Jesi li pogledao nju? Je l' ti dosta?Inijesta je napisao/la:Brate na zivce mi idu od banja luke i pljuvanja zorane suke po hz i po klubu, da ne nabrajam ostale njihove neprofesionalizme i pravljenje budalom raju od bore elcicaMortemHz je napisao/la:Ma ne moze to..Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
Ovo bi mi mozda i simpaticno bilo da doticna to ne pretstavlja kao neki mangupluk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ibreti se cijeli svijet
Jesi li pogledao video? Jesi li pogledao nju? Je l' ti dosta?
[/quote]
Ima usne mangupske

Ima usne mangupske
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad ovako nije bilo, kazu iz gradske uprave grada Sarajeva da ce predloziti Horde zla za organizovanje doceka nove godine.TobeYarabi je napisao/la:ibreti se cijeli svijet![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma može treba mangupa glumit. Pi.šaj je, treba je pozvat nek nam u korteo uleti s ovom kapom pa nek glumi mangupa među vukovima, lahko je ovako na praznom stadionu. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Zeljine djevojkeeeeeee...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
E upravo to.Evolution87 je napisao/la:Zeljine djevojkeeeeeee...
Ma jest al da je ko reagovao " ruzno" prema njoj sad bi ti pljuvali po klubu i navijacima svi moguci i nemogci portali ionako pljuju po namaskoroalen je napisao/la:Ma može treba mangupa glumit. Pi.šaj je, treba je pozvat nek nam u korteo uleti s ovom kapom pa nek glumi mangupa među vukovima, lahko je ovako na praznom stadionu.
Ma na to smo navikli, mediji nas nikad nisu mazili. Ma haj' nek je i obukla, nije privukla željenu pažnju, imamo mi bolje ribe u upravi kluba.Inijesta je napisao/la:Ma jest al da je ko reagovao " ruzno" prema njoj sad bi ti pljuvali po klubu i navijacima svi moguci i nemogci portali ionako pljuju po namaskoroalen je napisao/la:Ma može treba mangupa glumit. Pi.šaj je, treba je pozvat nek nam u korteo uleti s ovom kapom pa nek glumi mangupa među vukovima, lahko je ovako na praznom stadionu.
Titula ide za Poturuskoroalen je napisao/la:Ma na to smo navikli, mediji nas nikad nisu mazili. Ma haj' nek je i obukla, nije privukla željenu pažnju, imamo mi bolje ribe u upravi kluba.Inijesta je napisao/la:Ma jest al da je ko reagovao " ruzno" prema njoj sad bi ti pljuvali po klubu i navijacima svi moguci i nemogci portali ionako pljuju po namaskoroalen je napisao/la:Ma može treba mangupa glumit. Pi.šaj je, treba je pozvat nek nam u korteo uleti s ovom kapom pa nek glumi mangupa među vukovima, lahko je ovako na praznom stadionu.
S njom na crtu ne može nijedna.Inijesta je napisao/la:Titula ide za Poturu
8.11. Srijeda 13:30
TOŠK Tešanj- FK Sarajevo
Sada i zvanično objavili na stranici, utakmica povodom 90. rođendana kluba.
Očekujem da Babuka izdominira.
TOŠK Tešanj- FK Sarajevo
Sada i zvanično objavili na stranici, utakmica povodom 90. rođendana kluba.
Očekujem da Babuka izdominira.
Oprostio bi joj i sto je brata uhljebila u klubskoroalen je napisao/la:S njom na crtu ne može nijedna.Inijesta je napisao/la:Titula ide za Poturu
Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.

Jedan po jedan, srest ćemo se svi...fks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Da mu Allah podari Džennet a porodici sabur.
Da mu dragi Allah podari dzenetfks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Rahmet mu dusifks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Nikad ovako nije bilo, kazu iz gradske uprave grada Sarajeva da ce predloziti Horde zla za organizovanje doceka nove godine.TobeYarabi je napisao/la:ibreti se cijeli svijet![]()
![]()
![]()
nema grad para za ovako nesto