Jedan po jedan, srest ćemo se svi...fks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Da mu Allah podari Džennet a porodici sabur.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedan po jedan, srest ćemo se svi...fks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Da mu dragi Allah podari dzenetfks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Rahmet mu dusifks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
MortemHz je napisao/la:Nikad ovako nije bilo, kazu iz gradske uprave grada Sarajeva da ce predloziti Horde zla za organizovanje doceka nove godine.TobeYarabi je napisao/la:ibreti se cijeli svijet![]()
![]()
![]()
fks74 je napisao/la:Danas je jedan nas brat, izgubio zivot u saobracajnoj nesreci. Momak je imao 26 godina. Neka mu Allah podari lijepi dzenet.![]()
Šta se zamaraš ovim jarane? Vidjećemo ko će se praviti mangup naredni derbi, skinut će ona to brže bolje heheh.Inijesta je napisao/la:https://f.a.k.t.o.r.ba/vijest/provokaci ... apu-270601AlfredNobel je napisao/la:Šta je bilo?Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
Možda sam malo pobrkao za Spahu, ali ako je onaj Kristić pitar, ja sam Anštajn.Orangina85 je napisao/la:I kristic i spaho navijaju za Sarajevo. Kristica je cak amar osim zajebavao zbog toga. Kod njih je prisutna ona prokletinja kad pokusavaju biti objektivni pa useru i sefa i stanicu. Suko je samo supak
I Dujkovic Ognjen isto sa BHT nas momak,znam da je na infu pisao redovno .Orangina85 je napisao/la:I kristic i spaho navijaju za Sarajevo. Kristica je cak amar osim zajebavao zbog toga. Kod njih je prisutna ona prokletinja kad pokusavaju biti objektivni pa useru i sefa i stanicu. Suko je samo supak
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bajroni, Hajdeee, NazorUso, nedimmmm1337, rimljanin90 i 109 gostiju.