FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
igor spaho dujkovic anel dzankovic su pitari o tome nema potrebe polemisati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dynamodresden1 je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
Sve to zavisi. Murija je bas ono proustaski raspolozena dole a mjestani kako kad. Kad smo igrali sa goskom u citluku bilo je manjih tenzija sa drotovima, a cigani su nam stavili 10KM kartu. U gabeli je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim.skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?
liga tebra, DZE evolution?skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aha, ma kontam s ovom standardnom ekipom u nedjelju dole a s nama ide stariji čovjek s kćerkom, svaku tekmu su na Koševu na istoku i idemo na ova "sigurnija" gostovanja skupa, Vitez, Kakanj itd. A nismo nikad u Gabelu išli pa zbog tog da vidim kakvo je stanje.Orangina85 je napisao/la:Sve to zavisi. Murija je bas ono proustaski raspolozena dole a mjestani kako kad. Kad smo igrali sa goskom u citluku bilo je manjih tenzija sa drotovima, a cigani su nam stavili 10KM kartu. U gabeli je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim.skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?
Hvala drug. [emoji106]
@Sabinho evo tražim naš par, fulio sam zadnje kolo totalno, smetnuo skroz, jbg.
A nema nam kapitena, da se nije zapio gdje s Kadušićem?
A nema nam kapitena, da se nije zapio gdje s Kadušićem?
Ogi nije pitar, Ogi je pitarčina 
Znam čovjeka 20 godina.
Znam čovjeka 20 godina.
- Orangina85
- Kontakt:
On jedini nije sporan...ovi ostali pitari mi idu na neku stvarLocust je napisao/la:Ogi nije pitar, Ogi je pitarčina
Znam čovjeka 20 godina.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti od ovog NEDIMA HADŽIĆA išta? Ne vidi se BOSANSKI SUAREZ na terenu nigdje.
Sad ce te famelija zaganjat postovima i ovi sto kazu treba nam Piric taj strasni golman
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Grehota je što se Hadžić ne koristi više. Jbg, momak ima mozga, napadački instinkt, uz dobro brušenje bi'će pravi dijamant. Al' realno, Merso rastura trenutno i samo budala bi mijenjala konja koji dobija trku. Jedino ako, ne d'o Bog, Merso opet ode na "proljetni san" a mi ne dovedemo drugog špica, Nedim bi morao igrat redovno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12 utakmica - 10 golova i 1 asistencija. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poceo je bas gluposti praviti, ne ispucava ni loptu kako treba vise.. ja bi se oslonio na nekog mlađegDenchiNL je napisao/la:Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
U ligi jedino ovaj iz Čelika privlači pažnju. Da je bolji od Bojana, teško, msm tu su negdje, al je mlađi i nije stranac. Dovest njega a ako Bojan ne prihvati da bude druga violina, stavit Kovačevića na klupu. Skoro sam ga vidio u gradu, kol'ki je momak jbt, on se ne mora ni bacit' da dokuči svaki ugao gola. Fizički podsjeća na Courtoisa.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Adilovica poslati u celik ili kovacevica a dovesti markovica i imas 3 odlicna golmana.
UPRAVA NAPOLJE!
Pa Adilovicu je to matična kućaRichmanBiH je napisao/la:Adilovica poslati u celik ili kovacevica a dovesti markovica i imas 3 odlicna golmana.
- sarajevo46
- Kontakt:
Bez ljutnje ikakve, ali Bojan Pavlovic je jedan od gorih golmana koji smo imali posljednjih sezona. Nisam siguran da li je ovo ironija ili stvarno "mirniji nego kad je Delac bio"DenchiNL je napisao/la:Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Po cemu je gori? znaci nerealno koliko je momak siguran kod istrcavanja, boksovanje. Sve super.
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.