FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dynamodresden1

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 okt 2017, 01:36

slika

BordoDiv
Kontakt:

Post Postao/la BordoDiv » 31 okt 2017, 03:18

igor spaho dujkovic anel dzankovic su pitari o tome nema potrebe polemisati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2017, 07:17

dynamodresden1 je napisao/la:slika
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 08:07

Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 31 okt 2017, 08:11

skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?

Sve to zavisi. Murija je bas ono proustaski raspolozena dole a mjestani kako kad. Kad smo igrali sa goskom u citluku bilo je manjih tenzija sa drotovima, a cigani su nam stavili 10KM kartu. U gabeli je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2017, 08:15

skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?

liga tebra, DZE evolution? :sick:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 08:17

Orangina85 je napisao/la:

Sve to zavisi. Murija je bas ono proustaski raspolozena dole a mjestani kako kad. Kad smo igrali sa goskom u citluku bilo je manjih tenzija sa drotovima, a cigani su nam stavili 10KM kartu. U gabeli je gostujuci sektor na istoj tribini sa domacim.
Aha, ma kontam s ovom standardnom ekipom u nedjelju dole a s nama ide stariji čovjek s kćerkom, svaku tekmu su na Koševu na istoku i idemo na ova "sigurnija" gostovanja skupa, Vitez, Kakanj itd. A nismo nikad u Gabelu išli pa zbog tog da vidim kakvo je stanje.
Hvala drug. [emoji106]

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 08:20

@Sabinho evo tražim naš par, fulio sam zadnje kolo totalno, smetnuo skroz, jbg.
A nema nam kapitena, da se nije zapio gdje s Kadušićem? :urnebes:

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 31 okt 2017, 08:22

Ogi nije pitar, Ogi je pitarčina :)

Znam čovjeka 20 godina.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 31 okt 2017, 08:26

Locust je napisao/la:Ogi nije pitar, Ogi je pitarčina :)

Znam čovjeka 20 godina.
On jedini nije sporan...ovi ostali pitari mi idu na neku stvar

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 okt 2017, 08:27

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti od ovog NEDIMA HADŽIĆA išta? Ne vidi se BOSANSKI SUAREZ na terenu nigdje. :D
:D
Sad ce te famelija zaganjat postovima i ovi sto kazu treba nam Piric taj strasni golman :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 okt 2017, 08:38

MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....

Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 08:38

Grehota je što se Hadžić ne koristi više. Jbg, momak ima mozga, napadački instinkt, uz dobro brušenje bi'će pravi dijamant. Al' realno, Merso rastura trenutno i samo budala bi mijenjala konja koji dobija trku. Jedino ako, ne d'o Bog, Merso opet ode na "proljetni san" a mi ne dovedemo drugog špica, Nedim bi morao igrat redovno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2017, 08:40

12 utakmica - 10 golova i 1 asistencija. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2017, 08:44

DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....

Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
Poceo je bas gluposti praviti, ne ispucava ni loptu kako treba vise.. ja bi se oslonio na nekog mlađeg

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 08:53

U ligi jedino ovaj iz Čelika privlači pažnju. Da je bolji od Bojana, teško, msm tu su negdje, al je mlađi i nije stranac. Dovest njega a ako Bojan ne prihvati da bude druga violina, stavit Kovačevića na klupu. Skoro sam ga vidio u gradu, kol'ki je momak jbt, on se ne mora ni bacit' da dokuči svaki ugao gola. Fizički podsjeća na Courtoisa.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 okt 2017, 09:19

Adilovica poslati u celik ili kovacevica a dovesti markovica i imas 3 odlicna golmana.
UPRAVA NAPOLJE!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 09:42

RichmanBiH je napisao/la:Adilovica poslati u celik ili kovacevica a dovesti markovica i imas 3 odlicna golmana.
Pa Adilovicu je to matična kuća

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 31 okt 2017, 09:53

DenchiNL je napisao/la:

Bez ljutnje ikakve, ali Bojan Pavlovic je jedan od gorih golmana koji smo imali posljednjih sezona. Nisam siguran da li je ovo ironija ili stvarno "mirniji nego kad je Delac bio" :mrgreen: .. Pavlovic od 20 penala nije u stanju da pogodi stranu na koju se šuta penal, a ne da odbrani. Izlijetanja, procjena pri skoku, izlazak na igrača, za gledatelje koji navijaju za klub koji brani su za tablete. Ne možeš s njim biti opušten nikako jer znaš da kad je korner, neki brz napad, centaršut nemaš nekog na koga se možeš osloniti na golu.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 okt 2017, 10:16

Po cemu je gori? znaci nerealno koliko je momak siguran kod istrcavanja, boksovanje. Sve super.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, fera i 23 gosta.