FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 sep 2010, 20:23

Urban Batalion je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kad vidi covjek sta pisete reko bi boljih navijaca i boljeg tima od Slobode nema! Sta se cudite kad niste potpisali ugovor,Borac je potpisao ali vi ne,isto kao sto mi nismo potpisali prosle godine sta vam je tu cudno?

Djesi ba dugo te stvarno nije bilo ni giganta ni tebe , dobro dosli na temu o omiljenom vam klubu :D a druga sada stvar ti ocigledno imas nesto protiv Tuzle i Slobode pa lijecis svoje frustracije ovdje vec dugo dugo mislim to je sramota da admini pustaju , ako imas sta fino konstruktivno bolje i to da napises a ne ovako samo laprdanje spamanje i gluposti nevidjene , i jedno pitanje za tebe kada ces odrasti ???
Zar nisi skonto da i modovi imaju nesto protiv nas pa ne ciste ovakve gluposti sa teme.Ja kad nesto zucnem na Zeljinoj temi to je odmah reakcija 3 moda odjednom.

Ma ja kontam da nije tako ja uvijek trudim se da pisem konstruktivno i sve , da lici to na nesto ali et izgleda da ti ispade da si upravu ... mada ne mogu ja povjerujem ... :idea: ali et strasno ovo je meni postalo smjesno :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 04 sep 2010, 20:33

Djesi ba dugo te stvarno nije bilo ni giganta ni tebe , dobro dosli na temu o omiljenom vam klubu :D a druga sada stvar ti ocigledno imas nesto protiv Tuzle i Slobode pa lijecis svoje frustracije ovdje vec dugo dugo mislim to je sramota da admini pustaju , ako imas sta fino konstruktivno bolje i to da napises a ne ovako samo laprdanje spamanje i gluposti nevidjene , i jedno pitanje za tebe kada ces odrasti ???[/quote]

Zar nisi skonto da i modovi imaju nesto protiv nas pa ne ciste ovakve gluposti sa teme.Ja kad nesto zucnem na Zeljinoj temi to je odmah reakcija 3 moda odjednom.[/quote]

Ma ja kontam da nije tako ja uvijek trudim se da pisem konstruktivno i sve , da lici to na nesto ali et izgleda da ti ispade da si upravu ... mada ne mogu ja povjerujem ... :idea: ali et strasno ovo je meni postalo smjesno :)[/quote]

Hmmm....2008...Zamaglili ti oci izgleda. :arrow: :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 sep 2010, 20:39

Urban Batalion je napisao/la:Djesi ba dugo te stvarno nije bilo ni giganta ni tebe , dobro dosli na temu o omiljenom vam klubu :D a druga sada stvar ti ocigledno imas nesto protiv Tuzle i Slobode pa lijecis svoje frustracije ovdje vec dugo dugo mislim to je sramota da admini pustaju , ako imas sta fino konstruktivno bolje i to da napises a ne ovako samo laprdanje spamanje i gluposti nevidjene , i jedno pitanje za tebe kada ces odrasti ???
Zar nisi skonto da i modovi imaju nesto protiv nas pa ne ciste ovakve gluposti sa teme.Ja kad nesto zucnem na Zeljinoj temi to je odmah reakcija 3 moda odjednom.[/quote]

Ma ja kontam da nije tako ja uvijek trudim se da pisem konstruktivno i sve , da lici to na nesto ali et izgleda da ti ispade da si upravu ... mada ne mogu ja povjerujem ... :idea: ali et strasno ovo je meni postalo smjesno :)[/quote]

Hmmm....2008...Zamaglili ti oci izgleda. :arrow: :mrgreen:[/quote]

Ne znam ba ali ovo mi je sve jadno ... bas bas
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 04 sep 2010, 20:43

Ne znam ba ali ovo mi je sve jadno ... bas bas[/quote]

Sta ces.Sta je tu je.

Ovom prilikom bi pozdravio druga Lenjina. 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 sep 2010, 20:47

gdje je sad Devil da nam da malo info o ovoj Senti hebi ga nadam se da taj klub ima imalo kvalitete jer bi bilo loše da smo sa najjačom postavom igrali 1-1 a oni taraba :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2010, 22:33

brazzo je napisao/la:gdje je sad Devil da nam da malo info o ovoj Senti hebi ga nadam se da taj klub ima imalo kvalitete jer bi bilo loše da smo sa najjačom postavom igrali 1-1 a oni taraba :(
Evo me tu sam.Prvo oni nisu drugoligas kako je napisano nego treceligas-grupa Vojvodina.Za sada nakon tri kola imaju dve pobede i poraz,ali me cudi da su igrali protiv vas danas jer sam video u novinama da igraju ligasku tekmu protiv Cementa u 16:00. :? Mora da je to onda neka njihova druga ekipa protiv vas. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2010, 22:37

Ako nista, barem su se dali golovi van Tusnja. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 04 sep 2010, 22:38

Devil je napisao/la:
brazzo je napisao/la:gdje je sad Devil da nam da malo info o ovoj Senti hebi ga nadam se da taj klub ima imalo kvalitete jer bi bilo loše da smo sa najjačom postavom igrali 1-1 a oni taraba :(
Evo me tu sam.Prvo oni nisu drugoligas kako je napisano nego treceligas-grupa Vojvodina.Za sada nakon tri kola imaju dve pobede i poraz,ali me cudi da su igrali protiv vas danas jer sam video u novinama da igraju ligasku tekmu protiv Cementa u 16:00. :? Mora da je to onda neka njihova druga ekipa protiv vas. :?
Toliko o dobroj igri naseg kluba. :roll:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 sep 2010, 22:46

joj stete za ove pobjede sad smo u gostima za jednu utakmicu dali golova ko prosle godine sve ukupno ako izuzmemo modricu,eto 4 boda za jednu utakmicu smo uzeli to je nas mx ove sezone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 04 sep 2010, 23:23

Urban Batalion je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kakav je ovo turnir kad za 2 poluvremena igras sa dvije ekipe ??? U mecu sa Sentom strijelac bio Mujic,dok su Kaptolu dali 5 golova,strijelci : Nikolić, Borić, Efendić, Bekić i Mujić.

EDIT: Za Slobodu su protiv Sente igrali: Mujkić, Ristanić, Vukomanović, Raca, Jogunčić, Zoletić, Gavarić, Čehajić, Dajić, Mujić i Smajlović.
To je turnir na balkanski nacin odnosno nista niscim. :mrgreen:
igraju 45 minuta i pobjednik ostaje : )

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 00:52

Omerbavarac je napisao/la:Ako nista, barem su se dali golovi van Tusnja. 8-)
I to sto kazes,veliki je uspjeh sto smo dali golove na strani,mozda se oslobode pritiska u ligi kad igraju na strani.. Samo gdje su Cluj,Ferencvaros,ili je opet podmazivanje ociju protivnika koji bi trebali igrat protiv Slobode :?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 sep 2010, 13:22

Dobro smo startali na turniru. Da hoće ovako biti u ligi u kupu super bi bilo.

Btw. 6:0 je Sloboda pobjedila Kaptol. Nikolić je dao 2 gola. :?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 sep 2010, 13:42

AulleTa je napisao/la:Dobro smo startali na turniru. Da hoće ovako biti u ligi u kupu super bi bilo.

Btw. 6:0 je Sloboda pobjedila Kaptol. Nikolić je dao 2 gola. :?
I to sve za jedno poluvrijeme. Ko bi rekao?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 15:51

Ekipa jutros trenirala u 7 sati,Glavas se ne zeza..u 11 ja mislim su trebali imati jednu tekmu sa domacinom Pecuhom..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 16:05

Jusuf Dajić

Imamo tim za vrh tabele!

Vjerovatno najzvučnije pojačanje u „Slobodi” tokom ljetnog prelaznog roka je veznjak Jusuf Dajić koji je stigao iz hrvatskog „Šibenika” a nije mu dugo trebalo da pokaže da će u nastavku sezone biti pravi lider crveno-crnih. Dajić je optimista što se tiče ove sezone i vjeruje u dobar plasman „Slobode“.

- Imamo mladu i kvalitetnu ekipu koja se samo malo treba uigrati i bit ćemo pravi. Dosta je tu novih igrača, mislim da u nastavku sezone možemo mnogo. Najbitnije je nastaviti pobjedonosni niz na Tušnju a sigurno će doći neki bodovi sa gostovanja koji će nam pomoći da se približimo samom vrhu tabele, - kazao je Dajić koji ističe dobar prijem u Tuzli:

- Tuzla je lijep grad i lako sam se uklopio u sredinu. Nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu „Slobode“ koja je veliko ime u našem fudbalu. Ovdje mi je zaista dobro, ekipa je dobra, Glavaš odličan trener i imamo sve uslove za uspjeh. Nerealno je možda govoriti o ambicijama ali uz malo sreće, mislim da se možemo boriti za plasman u Evropu.

Na svoj 26. rođendan, Jusuf Dajić zabio je prvijenac u „Slobodi“ i to ni manje ni više nego aktuelnom prvaku BiH, ekipi „Željezničara“ čije je Dajić boje mogao braniti ove sezone ali je na kraju ipak stigao na „Tušanj“.

- Sve mi se poklopilo taj dan. Rođendan, prvi gol u „Slobodi“ i baš „Željezničaru“ što mi je zaista drago. Bio sam blizu Grbavice prije početka sezone ali su iz stručnog štaba „Željezničara“ kazali kako nisam igrač za njih. Ponajviše iz tog razloga mi je drago što sam im zabio gol i što smo slavili pobjedu.

I Dajić kao Glavaš vjeruje da naredna tri kola mogu odrediti sudbinu „Slobode“ u nastavku sezone a i sam se nada najboljem mogućem ishodu.

- Ne želim unaprijed prognozirati, idemo polako, od utakmice od utakmice. Bitno je ostvariti novu domaću pobjedu i onda u Banoviće krenuti u pobjedničkom raspoloženju pa tamo nastaviti niz. U nastavku prvenstva imamo dobar raspored, igramo protiv dosta slabijih ekipa od nas i siguran sam da ćemo do kraja prvog dijela sezone skupiti što više bodova, kazao je Jusuf Dajić.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 sep 2010, 16:14

harry_90 je napisao/la:Jusuf Dajić

Imamo tim za vrh tabele!

Vjerovatno najzvučnije pojačanje u „Slobodi” tokom ljetnog prelaznog roka je veznjak Jusuf Dajić koji je stigao iz hrvatskog „Šibenika” a nije mu dugo trebalo da pokaže da će u nastavku sezone biti pravi lider crveno-crnih. Dajić je optimista što se tiče ove sezone i vjeruje u dobar plasman „Slobode“.

- Imamo mladu i kvalitetnu ekipu koja se samo malo treba uigrati i bit ćemo pravi. Dosta je tu novih igrača, mislim da u nastavku sezone možemo mnogo. Najbitnije je nastaviti pobjedonosni niz na Tušnju a sigurno će doći neki bodovi sa gostovanja koji će nam pomoći da se približimo samom vrhu tabele, - kazao je Dajić koji ističe dobar prijem u Tuzli:

- Tuzla je lijep grad i lako sam se uklopio u sredinu. Nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu „Slobode“ koja je veliko ime u našem fudbalu. Ovdje mi je zaista dobro, ekipa je dobra, Glavaš odličan trener i imamo sve uslove za uspjeh. Nerealno je možda govoriti o ambicijama ali uz malo sreće, mislim da se možemo boriti za plasman u Evropu.

Na svoj 26. rođendan, Jusuf Dajić zabio je prvijenac u „Slobodi“ i to ni manje ni više nego aktuelnom prvaku BiH, ekipi „Željezničara“ čije je Dajić boje mogao braniti ove sezone ali je na kraju ipak stigao na „Tušanj“.

- Sve mi se poklopilo taj dan. Rođendan, prvi gol u „Slobodi“ i baš „Željezničaru“ što mi je zaista drago. Bio sam blizu Grbavice prije početka sezone ali su iz stručnog štaba „Željezničara“ kazali kako nisam igrač za njih. Ponajviše iz tog razloga mi je drago što sam im zabio gol i što smo slavili pobjedu.

I Dajić kao Glavaš vjeruje da naredna tri kola mogu odrediti sudbinu „Slobode“ u nastavku sezone a i sam se nada najboljem mogućem ishodu.

- Ne želim unaprijed prognozirati, idemo polako, od utakmice od utakmice. Bitno je ostvariti novu domaću pobjedu i onda u Banoviće krenuti u pobjedničkom raspoloženju pa tamo nastaviti niz. U nastavku prvenstva imamo dobar raspored, igramo protiv dosta slabijih ekipa od nas i siguran sam da ćemo do kraja prvog dijela sezone skupiti što više bodova, kazao je Jusuf Dajić.
optimističan čova ... :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 16:47

nime_tm87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jusuf Dajić

Imamo tim za vrh tabele!

optimističan čova ... :D
Zasto da ne ? ;) ima razloga biti optimistican ..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 19:12

Sloboda osvojila turnir u Pecuhu.

U vecerasnjoj utakmici sa rumunjskim Clujom Sloboda je slavila sa 1:0.Strijelac gola bio je Emir Boric.. Sloboda je prvu utakmicu sa Pecuhom u 11 sati odigrala 0:0,da bi domacini bili bolji nakon izvodjenja penala.. Sloboda je sa Clujom igrala od 17h i odnijela pobjedu.. Ekipe su igrale sa kombinovanim sastavima .. Treba napomenuti da su kadeti Slobode sa trenerom Sadikovicem osvojili drugo mjesto .. U susretu sa Pecuhom igrali su:Mujkić, Ristanić, Efendić, Jogunčić, Aleksić, Gavarić, Zoletić, Čehajić, Dajić, Bekić i Smajlović. U susretu sa Clujom nastupio je ovaj sastav:Divković, Vukomanović, Nikolić, Raca, Jogunčić, Selimović, Malkić, Borić, Čehajić, Smajlović i Mujić. Treba napomenuti da je u ovom mecu Samir Joguncic zaradio crveni karton..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 sep 2010, 19:30

imam jedno pitanje da li je slucajno kakav stoper iz Slobode dosao u Tinju da igra...danas je neki tip odigrao odlicnu utakmicu a kazu da je dosao iz Slobode...mislim da ga zovu "Bošnja"...????
-RIVALDO-

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2010, 20:16

s.s. Lazio

ne pravi se previse pametan,lijepo sam ti objasnio,ima tema za kosarkasku repku BiH,ovdje se pise o Slobodi..Pameti u glavu malo,a ne pravit se frajer ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.