Urban Batalion je napisao/la:Zar nisi skonto da i modovi imaju nesto protiv nas pa ne ciste ovakve gluposti sa teme.Ja kad nesto zucnem na Zeljinoj temi to je odmah reakcija 3 moda odjednom.TaRgEt_ je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Kad vidi covjek sta pisete reko bi boljih navijaca i boljeg tima od Slobode nema! Sta se cudite kad niste potpisali ugovor,Borac je potpisao ali vi ne,isto kao sto mi nismo potpisali prosle godine sta vam je tu cudno?
Djesi ba dugo te stvarno nije bilo ni giganta ni tebe , dobro dosli na temu o omiljenom vam klubua druga sada stvar ti ocigledno imas nesto protiv Tuzle i Slobode pa lijecis svoje frustracije ovdje vec dugo dugo mislim to je sramota da admini pustaju , ako imas sta fino konstruktivno bolje i to da napises a ne ovako samo laprdanje spamanje i gluposti nevidjene , i jedno pitanje za tebe kada ces odrasti ???
Ma ja kontam da nije tako ja uvijek trudim se da pisem konstruktivno i sve , da lici to na nesto ali et izgleda da ti ispade da si upravu ... mada ne mogu ja povjerujem ...