Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rob do bagro
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la rob do bagro » 15 jul 2009, 10:24

alen dzeko je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ado majstore svaka cast nisi zaboravio Sreberenicu,dan koji se nesmije zaboravit ;)
ma stvarno sta je stobom malo ti je sto krades izetove fore pa jos krades od ovog jare pa ti nisi covje ti si zivotinja i to ona sa slike na prvom mjestu Allahami mog de skontaj svoje al se nemoj povrijediti
o cemu ti majstore??? :? :?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

_armanix
Kontakt:

Post Postao/la _armanix » 25 jul 2009, 15:06

izet fazlinovic je napisao/la:Sta vi mislite o najboljim "bosanskom" bokseru.

Sto je promenio ime?
Sto boksa pod njemackom zastavom ?
Jeli voli Bosnu?
itd., itd.
On voli Bosnu to je pokazao na susretu protiv Gevora a on nije promjenio ime nek su mu Njemci promjenili ime.Boksa pod njemackom zastavom zato sto njemci daju pare a sta cemo mu mi dat **** usta

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 okt 2009, 22:35

Adnan bi mogao uskoro da promjeni "kucu". Naime, stigla mu je ponuda od Arene, gdje bi za 6 borbi mogao kasirati 17 mio.
"Felix Sturm je vrijedan svakog eura, on zeli jos 5 godina boksati" - rijeci su kontroverznog Arena-Promotera Ahmeda Onera.
Navodno je Adnan vec dao otkaz Univerzumu i Klaus-Peter Kohlu, ali ovaj se nada nekakvoj klauzuli u ugovoru (koji istice 16 novembra) i zeli pod svaku cjenu zadrzati WBA- shampiona u svojoj kuci.

slika

Marco Huck ili Muhamed Hukic je postao svjetski prvak u kruzer kategoriji po WBO verziji.

slika

http://www.****.de/de/boxen/
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2009, 00:06

geronimo je napisao/la:Adnan bi mogao uskoro da promjeni "kucu". Naime, stigla mu je ponuda od Arene, gdje bi za 6 borbi mogao kasirati 17 mio.
"Felix Sturm je vrijedan svakog eura, on zeli jos 5 godina boksati" - rijeci su kontroverznog Arena-Promotera Ahmeda Onera.
Navodno je Adnan vec dao otkaz Univerzumu i Klaus-Peter Kohlu, ali ovaj se nada nekakvoj klauzuli u ugovoru (koji istice 16 novembra) i zeli pod svaku cjenu zadrzati WBA- shampiona u svojoj kuci.

slika

Marco Huck ili Muhamed Hukic je postao svjetski prvak u kruzer kategoriji po WBO verziji.

slika

http://www.****.de/de/boxen/
Jedan Marko drugi Felix prava hadzijska imena tojest nickovi. :roll: Adnan i Muhamed nisu popularna :roll: :cry:
Prodaj obraz da bi za guzice zaradio. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 mar 2010, 21:33

Adnan Ćatić oslobodio se pohlepnog menadžera

Adnan Ćatić, prvak svijeta u profesionalnom boksu, konačno je dobio odriješene ruke i oslobodio se svojevrsnog "sportskog ropstva". Prema jučerašnjoj odluci Suda u Hamburgu, Ćatić zvanično više nije pod ingerencijom menadžera Klausa-Petera Kola (Kohl), s kojim je imao dugogodišnji ugovor, ali je prošle godine prekinuo saradnju.

- Sud je odlučio da ugovori koje sam imao s Kolom više ne važe. Devet godina sam morao produžavati ugovor, jer su postojale određene klauzule. Govorio mi je da više neću moći imati mečeve i da ću vraćati uloženo. Sada je sudski potvrđeno da sam već u prve dvije godine ugovora, vratio sve uloženo. Ukupno smo zaradili između 15 i 16 miliona eura - rekao je Ćatić za "Dnevni avaz".

U svakoj riječi čovjeka koji je neprikosnoven u ringu, moglo se osjetiti ushićenje. Kao da za njega počinje nova era.

- Konačno sam slobodan čovjek. To za mene nije mala stvar. Oko sebe sada imam veoma dobar tim i puno mi znači to što ću u budućnosti sam moći krojiti svoju karijeru - naglasio je Ćatić.

Jučerašnji događaj iz Hamburga otvorio je vrata ostvarenju jedne velike Ćatićeve želje, koja do sada, u Kolovoj vladavini, nije bile izvodljiva.

- Sada se mogu boriti i u BiH. Bit će to u Sarajevu, mogu reći sa 99 posto sigurnosti. Ove godine to neće biti moguće, ali naredne bi se trebala dogoditi ta borba - najavio je prvak svijeta u srednjoj kategoriji.

U junu protiv Amerikanca

Menadžer, sudski postupak i sve što se događalo u posljednje vrijeme nisu smjeli poremetiti Ćatića. Slijede novi mečevi.

- Već u junu branim titulu. Za sada je poznato da će to biti neki od američkih boraca. Nisam dopustio da me ovo izbaci iz takta. U stalnom sam treningu i bit ću spreman za novu odbranu titule - rekao je Ćatić.
Tracy McGrady!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2010, 22:24

Fino. :)
Sada se konacno moze koncentrisati samo na boks. Borba u BiH bi bila nesto nezaboravno.
Sretno care.
Vom Jäger zum Gejagten

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 mar 2010, 23:01

geronimo je napisao/la:Fino. :)
Sada se konacno moze koncentrisati samo na boks. Borba u BiH bi bila nesto nezaboravno.
Sretno care.
Jos samo da boksa pod nasom zastavom i to bi bilo on pravo, covjek je pravi bosanac i to je pokazao, samo sto mu ovaj Manadzer nije dao da boksa pod svojim imenom a kamoli da nastupi pod zastavom nase na voljene, cak TV-kuca ZDF mora da okrece kamere u navijace da nebi snimili Adnana kako drzi BiH Zastavu, sve je to poticalo od tog menedzera.
Tracy McGrady!!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 apr 2010, 19:04

Veliki sportista za mene sve svojim radom i trudom zaradio sve.
Mostarac legenda mnogo toga daje za našu Bosnu.
Svaka mu čast! Zastvu BIH-a ponosno diljem Europe nosi!
Sretnoooo mu !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 apr 2010, 20:48

catic mi je jedan od najdrazi BH sportista, vidio sam ga u mostaru prije dvije godine, sasvim normalan lik 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 maj 2010, 23:50

Nije o njemu, no u pitanju je boks. Kako Vitali dobi laganini :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 maj 2010, 00:09

Neutral je napisao/la:Nije o njemu, no u pitanju je boks. Kako Vitali dobi laganini :mrgreen:
Dr. Eisenfaust je trenutno najbolji.
Ovo je vise postalo smijesno, ja sam pregled'o 4 runde a da onaj **** nije posteno odmakao ruku od glave. Jebbo ti svoj boks kad ne smijes udariti

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 04 sep 2010, 20:46

Kad se večeras bori Adnan, zna li ko ovdje?

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 04 sep 2010, 20:52

Bosna_Ponosna je napisao/la:Kad se večeras bori Adnan, zna li ko ovdje?
22:30
NE DAJ SE BOSNO !!

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 04 sep 2010, 22:06

Bosna_Ponosna je napisao/la:Kad se večeras bori Adnan, zna li ko ovdje?
Mec pocinje u 22.30 a prijenos na njemakoj tv SAT 1 pocinje u 22.15

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 04 sep 2010, 23:01

Haman citava Njemacka nogometna reprezentacija je dosla podrzati Felixa (Adnana).

Sretno !!!!
NE DAJ SE BOSNO !!

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 04 sep 2010, 23:55

Adnan ocekivano odbranio titulu.
CESTITAM MAJSTORE !!!
NE DAJ SE BOSNO !!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 05 sep 2010, 00:16

Ja što namlati lika!Tip se raduje što je osto na nogama!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 jan 2011, 14:18

Felix Sturm protiv Ronalda Hearnsa

Felix Sturm, odnosno pravim imenom Adnan Ćatić, 19. veljače u Stuttgartu branit će svjetsku boksačku WBA titulu u srednjoj kategoriji.

Protivnik će mu biti Amerikanac Ronald Hearns (32), manje poznati boksač koji u karijeri nije držao nijedan pojas. Profesionalni boksački skor mu iznosi 26 pobjeda (20 nokautom) i 1 poraz.

31-godišnji boksač bosansko-hercegovačkog podrijetla zadnji poraz doživio je 2006. godine od Španjolca Javiera Castilleja, ostavši bez svjetskog WBA pojasa. No godinu kasnije Sturm ga pobjeđuje u revanšu te vraća pojas u svoje vlasništvo. Protiv Hearnsa branit će titulu po deveti put.

izvor: pfs

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2011, 23:24

U subotu cu biti u areni, i gledati Adnanovu borbu. Nadam se da ce odbranit titulu ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 feb 2011, 18:33

Bi ce prijenos na Sat1 i FTV..

akb deveti put odbraniti titulu

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.