Vjerujte mi da je titula moguća, samo se mnoge stvari moraju poklopiti.
Liga za prvaka će biti paklena
Tu ćemo pokazati da li možemo i umijemo da savladamo jače ekipe!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hhhahahhaha daj boze i toga da moguTobeYarabi je napisao/la:u 19h u gabeli mogu igrati samo corabake [emoji38] [emoji38]AlfredNobel je napisao/la:Zar nije tekma trebala biti u 19h? Eboga sve..
0:1Sabinho je napisao/la:Na Merhamet Areni preskacemo lazne sarajlije!
Slažem se za derbi. Nikad se ne zna, ali vala ako ne budu u stanju uzeti ovakvog mrtvog Želju, ne znam onda.. Plus nam je što imamo Musemića, koji je odličan taktičar i ima more iskustva za takve mečeve. Isto tako, zna svakog protivnika jako dobro, a i non stop je na Grbavici, tako da doslovno sve zna u bobu. Isto tako, plus nam je što im je ovaj odron Adžem na klupi, taj veze nema i tu nam je šansa. Ali, ako dobijemo ove tekme koje dolaze prije štrumfova, doći će do još većeg "pumpanja" samopouzdanja i nabrijanosti, tako da bi i to bilo odlično. Mislim da ćemo ovaj derbi uzeti, ali sve u svojr vrijeme, ne treba letiti pred rudu.skoroalen je napisao/la:Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Znaš šta nas samo može yebat? Da oni smijene trenera poslije narednog kola, ako izgube od Borca (a sve su prilike da hoće jer su užasni). A onda ako dođe recimo Odović na klupu, pozitivni šok, ovo ono.. da nam se ne ponovi 2015. i onaj mrtvi Brazilac. Kako god mi moramo uć u taj derbi oprezno, bez nekih bahatih razmišljanja i izjava kao Barbarić onda. Polahko, spremit se kao da igramo najtežu tekmu u sezoni a ako krene povoljno, napunit ih do vrha.AlfredNobel je napisao/la:Slažem se za derbi. Nikad se ne zna, ali vala ako ne budu u stanju uzeti ovakvog mrtvog Želju, ne znam onda.. Plus nam je što imamo Musemića, koji je odličan taktičar i ima more iskustva za takve mečeve. Isto tako, zna svakog protivnika jako dobro, a i non stop je na Grbavici, tako da doslovno sve zna u bobu. Isto tako, plus nam je što im je ovaj odron Adžem na klupi, taj veze nema i tu nam je šansa. Ali, ako dobijemo ove tekme koje dolaze prije štrumfova, doći će do još većeg "pumpanja" samopouzdanja i nabrijanosti, tako da bi i to bilo odlično. Mislim da ćemo ovaj derbi uzeti, ali sve u svojr vrijeme, ne treba letiti pred rudu.skoroalen je napisao/la:Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Jedino to, to sam i ja kontao. Ali, sumnjam da ih novi trener za sedam dana može podići u svakom od segmenata. Sigurno će opet postaviti kao trenera nekog ublehaša tipa Adžem, fulaju oni gore nego mi u izboru trenera. Idemo korak po korak, tako je najbolje.skoroalen je napisao/la:Znaš šta nas samo može yebat? Da oni smijene trenera poslije narednog kola, ako izgube od Borca (a sve su prilike da hoće jer su užasni). A onda ako dođe recimo Odović na klupu, pozitivni šok, ovo ono.. da nam se ne ponovi 2015. i onaj mrtvi Brazilac. Kako god mi moramo uć u taj derbi oprezno, bez nekih bahatih razmišljanja i izjava kao Barbarić onda. Polahko, spremit se kao da igramo najtežu tekmu u sezoni a ako krene povoljno, napunit ih do vrha.AlfredNobel je napisao/la:Slažem se za derbi. Nikad se ne zna, ali vala ako ne budu u stanju uzeti ovakvog mrtvog Želju, ne znam onda.. Plus nam je što imamo Musemića, koji je odličan taktičar i ima more iskustva za takve mečeve. Isto tako, zna svakog protivnika jako dobro, a i non stop je na Grbavici, tako da doslovno sve zna u bobu. Isto tako, plus nam je što im je ovaj odron Adžem na klupi, taj veze nema i tu nam je šansa. Ali, ako dobijemo ove tekme koje dolaze prije štrumfova, doći će do još većeg "pumpanja" samopouzdanja i nabrijanosti, tako da bi i to bilo odlično. Mislim da ćemo ovaj derbi uzeti, ali sve u svojr vrijeme, ne treba letiti pred rudu.skoroalen je napisao/la:Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Igraju slabo od pocetka sezone ali skupljaju bodove. To je kljuc.fks74 je napisao/la:Mi da smo odigrali sa Vitezom nerijeseno i da slabo igramo kao strumfovi, nas bi novinari razapeli.
0-3 sutra laganica, hocel Said igrati napokon?Lakoste je napisao/la:Sutra, kiks.