FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 nov 2017, 16:05

Široki uze, Zrinjski vodi 2-0, Željo remizirao, sutra zaista moramo pobijediti!

Vjerujte mi da je titula moguća, samo se mnoge stvari moraju poklopiti.

Liga za prvaka će biti paklena :D
Tu ćemo pokazati da li možemo i umijemo da savladamo jače ekipe!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2017, 16:05

Mortem, polako. I ja mislim da uz pristup kakav je bio protiv Zrinjskog i ostalih, neće biti problema. Ali, sačekajmo, nikad se ne zna. Ja vjerujem u pobjedu!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2017, 16:06

Na Merhamet Areni preskacemo lazne filozofe!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 04 nov 2017, 16:07

TobeYarabi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Zar nije tekma trebala biti u 19h? Eboga sve..
u 19h u gabeli mogu igrati samo corabake [emoji38] [emoji38]
hhhahahhaha daj boze i toga da mogu

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2017, 16:08

Ma gotovo je to sutra, pobjeda :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 04 nov 2017, 16:08

uopste se ne obazirati na **** iz golubarnika vec nabrijan i psihicki stabilan odraditi gabelu sutra

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2017, 16:11

Sabinho je napisao/la:Na Merhamet Areni preskacemo lazne sarajlije!
0:1 :hmmmm:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 04 nov 2017, 16:23

Sto Arena vise ne prenosi nasu ligu?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 nov 2017, 16:26

Zato sto su dopustili bhtelecomu sve utakmice lige, a oni ne daju plave i nas nikome (95% oni prenose). Vjerovatno se ne isplati areni placati samo za neke lazne, uske i sl. ekipe :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 nov 2017, 18:13

Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2017, 18:22

skoroalen je napisao/la:Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Slažem se za derbi. Nikad se ne zna, ali vala ako ne budu u stanju uzeti ovakvog mrtvog Želju, ne znam onda.. Plus nam je što imamo Musemića, koji je odličan taktičar i ima more iskustva za takve mečeve. Isto tako, zna svakog protivnika jako dobro, a i non stop je na Grbavici, tako da doslovno sve zna u bobu. Isto tako, plus nam je što im je ovaj odron Adžem na klupi, taj veze nema i tu nam je šansa. Ali, ako dobijemo ove tekme koje dolaze prije štrumfova, doći će do još većeg "pumpanja" samopouzdanja i nabrijanosti, tako da bi i to bilo odlično. Mislim da ćemo ovaj derbi uzeti, ali sve u svojr vrijeme, ne treba letiti pred rudu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 nov 2017, 18:25

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Sad gledam raspored, mi faktički do podjele lige imamo dvije jače tekme i jednu gdje se možemo okliznut. Derbi je derbi bez obzira na formu obje ekipe, u to smo se hiljadu puta uvjerili i ne treba ništa unaprijed. Bi'će yebeno i u Lištici, i gostovanje Krupi koje je nezgodno i zbog onog terena mrtvog a i zbog kvaliteta domaćina. Ostalo su tekme koje se moraju uzet.
Slažem se za derbi. Nikad se ne zna, ali vala ako ne budu u stanju uzeti ovakvog mrtvog Želju, ne znam onda.. Plus nam je što imamo Musemića, koji je odličan taktičar i ima more iskustva za takve mečeve. Isto tako, zna svakog protivnika jako dobro, a i non stop je na Grbavici, tako da doslovno sve zna u bobu. Isto tako, plus nam je što im je ovaj odron Adžem na klupi, taj veze nema i tu nam je šansa. Ali, ako dobijemo ove tekme koje dolaze prije štrumfova, doći će do još većeg "pumpanja" samopouzdanja i nabrijanosti, tako da bi i to bilo odlično. Mislim da ćemo ovaj derbi uzeti, ali sve u svojr vrijeme, ne treba letiti pred rudu.
Znaš šta nas samo može yebat? Da oni smijene trenera poslije narednog kola, ako izgube od Borca (a sve su prilike da hoće jer su užasni). A onda ako dođe recimo Odović na klupu, pozitivni šok, ovo ono.. da nam se ne ponovi 2015. i onaj mrtvi Brazilac. Kako god mi moramo uć u taj derbi oprezno, bez nekih bahatih razmišljanja i izjava kao Barbarić onda. Polahko, spremit se kao da igramo najtežu tekmu u sezoni a ako krene povoljno, napunit ih do vrha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2017, 19:10

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Znaš šta nas samo može yebat? Da oni smijene trenera poslije narednog kola, ako izgube od Borca (a sve su prilike da hoće jer su užasni). A onda ako dođe recimo Odović na klupu, pozitivni šok, ovo ono.. da nam se ne ponovi 2015. i onaj mrtvi Brazilac. Kako god mi moramo uć u taj derbi oprezno, bez nekih bahatih razmišljanja i izjava kao Barbarić onda. Polahko, spremit se kao da igramo najtežu tekmu u sezoni a ako krene povoljno, napunit ih do vrha.
Jedino to, to sam i ja kontao. Ali, sumnjam da ih novi trener za sedam dana može podići u svakom od segmenata. Sigurno će opet postaviti kao trenera nekog ublehaša tipa Adžem, fulaju oni gore nego mi u izboru trenera. Idemo korak po korak, tako je najbolje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 nov 2017, 19:11

Momci bez euforije, ici utakmicu po utakmicu. Sto se tice derbija, ne srljati taman da bude i nerijeseno.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 nov 2017, 19:14

Sutra rutinski 2 razlike.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 nov 2017, 19:18

Jesu nama svi sutra na raspolaganju? Mora se dobiti ovakav oslabljeni Gošk!
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 nov 2017, 19:36

Mi da smo odigrali sa Vitezom nerijeseno i da slabo igramo kao strumfovi, nas bi novinari razapeli.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2017, 19:37

fks74 je napisao/la:Mi da smo odigrali sa Vitezom nerijeseno i da slabo igramo kao strumfovi, nas bi novinari razapeli.
Igraju slabo od pocetka sezone ali skupljaju bodove. To je kljuc.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 nov 2017, 19:40

Sutra, kiks.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 04 nov 2017, 19:45

Lakoste je napisao/la:Sutra, kiks.
0-3 sutra laganica, hocel Said igrati napokon?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 11 gostiju.