FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husrefu treba apsolutno odriješiti ruke i dat mu bilo kakav ugovor koji on zatraži. Produžiti saradnju na minimalno narednih 5 godina ako ga zdravlje posluži.
Čovjek je vratio Ahmetovića iz kanala, od Sarića napravio pristojnog veznjaka. Riješio problem defanzivnog dijela sredine, i na koncu izgradio napadački sistem zasnovan na brzom protoku lopte kakav publika na Hasetu želi da gleda, sve to u vrlo kratkom periodu, nakon što su Čala i Repuh haman pa razjebali svu hemiju i sve ono što je valjalo u ekipi.
Husref vraća i navijače na stadion, daje nadu u bolje sutra, titula se opet počela sanjati a utakmice našeg kluba se ne mogu dočekati iz sedmice u sedmicu.
Husrefe povedi nas!
Čovjek je vratio Ahmetovića iz kanala, od Sarića napravio pristojnog veznjaka. Riješio problem defanzivnog dijela sredine, i na koncu izgradio napadački sistem zasnovan na brzom protoku lopte kakav publika na Hasetu želi da gleda, sve to u vrlo kratkom periodu, nakon što su Čala i Repuh haman pa razjebali svu hemiju i sve ono što je valjalo u ekipi.
Husref vraća i navijače na stadion, daje nadu u bolje sutra, titula se opet počela sanjati a utakmice našeg kluba se ne mogu dočekati iz sedmice u sedmicu.
Husrefe povedi nas!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jašarević iz Krupe na lijevog beka ? Mada ovakav Almir je više nego dobar na onoj poziciji, desno Hodžic je po meni veoma dobar igrač i ima odličan centaršut. U ligi na onoj poziciji mi je dobar još samo Galić iz Zrinjskog..skoroalen je napisao/la:Za lijevog beka bih ja doveo Stipu Markovića, mada su opet problem ti odnosi s Lišticom. Desno mi jedino pada na pamet Zvonimir Blaić, meni lično se sviđa njegova igra.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Jesi mi dobar bracakeno83 je napisao/la:menala je otac dovodio u sarajevo, legende kluba su ga na probnoj utakmici otjerale, smijuci se i vrijedjajuci decka, odakle ste doveli ovu seljacinu i slicno.isko1807 je napisao/la:Nemanja Bilbija - Za nase lige beton igrac, ako nista bolje u nas na klupi nego da trpa za Svinjski.badboy je napisao/la:Al hajd onako realno, iz lige ko bi to bio nama pojacanje i umjesto koga od ovih dvadesetak koje se vrte u 18
Besim Serbecic - Mlad, talentovan, prosao sve selekcije repke, na njemu se mze fina para zaradit.
Ajdin Redzic - Jedan od talentovanjih igraca u ligi.
Aleksandar Vukotic - Nerealna opcija jer treba platit za njega.
Vladan Danilovic - Kopija Srdana Grahovca![]()
Nemanja Trkulja - Mlada opcija za golmana.
Luka Menalo - Momak igra odlicno, steta sto je dole kod onih **** samo radi toga mi nije drag.
Ima tu jos imena npr. Milos Filipovic, Toni Jovic, Elvir Koljic, Darko Todorovic, Amer Ordagic, Marijan Cavar.
Mislim da moramo vise davati sansu nasim akademcima, tek sad se pokazuju rezultati i plodovi akademije, imamo najmladu ekipu u ligi ( ne brojim Celik oni moraju igrat sa juniorima ), samo je to spas za nas klub.
Ovo ni u bajci nebi proslo, cuj otac ga dovodio a neko se smijao djetetu kako igra i jos ga vrijedjao usput, ne jedan covjek nego vise njih... I pazi jos su legende naseg kluba.
E sta sve nece covjek procitat ovdje.. Boze sacuvaj..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
E bravo brate upravo sam ovo htio napisati, nije on legenda kluba ala Propuh i slicni koji bi unistili ekipu da bi svoj san ostvarilihz033 je napisao/la:Huserfu treba dati mandat minimum 5 godina. Husref je ljudina od covjeka, on ako vidi da nemoze, sam ce otici, nije samo uhljeb koji hoce lovu!!!!!
Husref je ljudina i obrazli covjek koji ce sam otici ako bude do njeg a dosad nijednom nije bilo do njeg
Samo me strah proljeca ako se kakva kriza potrefi a realno na proljece uvijek bude i kriza i ostale kuhinje u ligi, da klosari iz uprave opet covjeka ne nacepe a pojedini navijaci ko ovce opet ga ne popljuju i otjeraju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma čisto radi konkurencije, jer Ivetić lijevog beka može igrat samo protiv ekipa tipa Čelik ili Vitez, svako desno krilo brže od kornjače će ga uništit. Jašarević takođe odličan, još iz "zdravije" sredine za pregovore, nisam ga se sjetio odmah. Desno ista stvar, Hodžić nije loš al ako Kadušić ode sad na zimu ostaje rupa, treba neko da stvara pritisak Dušanu. U krajnjem slučaju se okrenut akademiji, ja ne bih imao ništa protiv da na svakoj poziciji prekomandujemo po jednog akademca i dajemo im minute. Al' kako se već ravnopravno uključujemo u borbu za titulu, ipak nije vrijeme za kaljenje, trebalo bi sad iskustvo do kraja.haris004 je napisao/la:Jašarević iz Krupe na lijevog beka ? Mada ovakav Almir je više nego dobar na onoj poziciji, desno Hodžic je po meni veoma dobar igrač i ima odličan centaršut. U ligi na onoj poziciji mi je dobar još samo Galić iz Zrinjskog..skoroalen je napisao/la:Za lijevog beka bih ja doveo Stipu Markovića, mada su opet problem ti odnosi s Lišticom. Desno mi jedino pada na pamet Zvonimir Blaić, meni lično se sviđa njegova igra.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapeli na granici sa BugarskomThrillerHz je napisao/la:DZESU KAPITALCI ?!?!?!?!?!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
menala je otac dovodio u sarajevo, legende kluba su ga na probnoj utakmici otjerale, smijuci se i vrijedjajuci decka, odakle ste doveli ovu seljacinu i slicno.[/quote]isko1807 je napisao/la:Nemanja Bilbija - Za nase lige beton igrac, ako nista bolje u nas na klupi nego da trpa za Svinjski.
Besim Serbecic - Mlad, talentovan, prosao sve selekcije repke, na njemu se mze fina para zaradit.
Ajdin Redzic - Jedan od talentovanjih igraca u ligi.
Aleksandar Vukotic - Nerealna opcija jer treba platit za njega.
Vladan Danilovic - Kopija Srdana Grahovca![]()
Nemanja Trkulja - Mlada opcija za golmana.
Luka Menalo - Momak igra odlicno, steta sto je dole kod onih **** samo radi toga mi nije drag.
Ima tu jos imena npr. Milos Filipovic, Toni Jovic, Elvir Koljic, Darko Todorovic, Amer Ordagic, Marijan Cavar.
Mislim da moramo vise davati sansu nasim akademcima, tek sad se pokazuju rezultati i plodovi akademije, imamo najmladu ekipu u ligi ( ne brojim Celik oni moraju igrat sa juniorima ), samo je to spas za nas klub.
Nisam to znao za Menala, mogu li se znati imena tih legendi ??[/quote]
ne znam im imena, sjedio sam u nedelju na utakmici sa njegovim starim, i on mi je rekao da ga je vodio na probu prije par godina, i da je cuo kako ga sa tribina ismijavaju kao seljaka i hercegovca, kaze vjerovatno nismo imali nekoga jakog menadzera da nas predstavi nego su isli sami i probali, kasnije se skrasio dole u sirokom. vjerujem covjeku sto posto.da je imao kakvog menadzera ili nekoga kako je to kod nas vec islo prije par godina, sigurno bi bilo drugacije, jer je mali dobar talenat i igrac, malo se gurao i po Dinamu ili Hajduku, tako da je sigurno dobro skolovan igrac, koji sad evo to i dokazuje ali eto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva laz 
Jos malo i krecu insajderske o pojacanjima, vrijeme je da se aktiviraju neki forumasi, nakon duge pauze. 
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije laz..tako smo i ronalda otjerali kad ga je stara dovela..isto mu neko od legendi kluba, sa tribine dobacivo da je seljak i cigan iz portugala itd..kasnije su ga odveli u mancester gdj se pokazao kao solidan igrac.MortemHz je napisao/la:Kakva laz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike u tom rangu, brat mojTobeYarabi je napisao/la:nije laz..tako smo i ronalda otjerali kad ga je stara dovela..isto mu neko od legendi kluba, sa tribine dobacivo da je seljak i cigan iz portugala itd..kasnije su ga odveli u mancester gdj se pokazao kao solidan igrac.MortemHz je napisao/la:Kakva laz
Npr josj jednog brata kao adukoramensur55 je napisao/la:Jos malo i krecu insajderske o pojacanjima, vrijeme je da se aktiviraju neki forumasi, nakon duge pauze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
dolazi nam pojacanje iz slobodanke, a jedan nas koji je igrao u slobodanki odlazi..100% provjereno
Misle li ovi naši konačno Saidu produžiti ugovor? Nemoj da bude kukanja kao oko Dulje u posljednji trenutak!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba ovog Ordagica zaganjat, nije los igrac.TobeYarabi je napisao/la:dolazi nam pojacanje iz slobodanke, a jedan nas koji je igrao u slobodanki odlazi..100% provjereno
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
pouzdano znam da treba neki igrac iz olimpika doci, krilo, ispod 21g, Lelic mislim. jos malo pa ce sluzbeno biti 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Haram im bilo ako babuku ostave ko zadnje kopile na cesti bez igdje ičega.joker90 je napisao/la:Misle li ovi naši konačno Saidu produžiti ugovor? Nemoj da bude kukanja kao oko Dulje u posljednji trenutak!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima babuka para vise nego vi svi zajedno. 
Cemu ovo?Lakoste je napisao/la:Ima babuka para vise nego vi svi zajedno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..