Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 01:53

MuhamedTM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
duga prica nego evo vidis i sam ko brani kodru, isti ti koji su ga pljuvali.
Mi nismo Mesu stedili a on je Zeljovac, znaci nije zbog Zelje nego nam zao repke :( ako je preuzme kodro.
Pricekajte Borca moguce je da ce vama pomoc biti neophodna.
Ima i sa vase strane takvih koliko hoces. Pratim ja sve.
Nema vise smisla pisati o Amaru brate mili.
Pametniji od nas su odlucili. Ja vjerujem onoj trojici i nemam nikakve sumnje da su glasali sa najboljim namjerama. A sada da ce mi Kovacevic prevrnuti pamet ne vjerujem nimalo. Ipak evo ako je Bajevic njihov kandidat neka on sam odluci. Neka uzme ekipu ako zeli a ako nece neka kaze ime kandidata. ;) Vrijeme je za Mostar prika iako sam ja Focak.
:D Ja sam i tada kolegama sa teme Sarajevo govorio da grijese sa Kodrom i da ce to platiti (privatno naravno). Iako je vecina bila protiv njegovog tjeranja.
Nemaju oni dnk kao mi i naravno filozofiju nasu, znaci nema ih pametnijih na dunjaluku :D
Znaci sad smo zvanicno saznali da imas nesto protiv Amara cim si govorio pajdasima pitarima da kodrica nije za njih, a sad ovdje gines za tog istog levata.
Da se navijaci pitaju sta Vaha bi bio trener (naravno on nece)
Sto se tice bojca vec smo halali bodove.
DNK je svima nama na Balkanu jednak. Nazalost se nesto u njoj hebeno pobrkalo i malo se tko moze sa tim ponositi.
Nemam nista protiv Amara nego sam pisao sa par njih isto kao i sa tobom. Pa evo i tebi govorim da uzmete Amara. Zar to znaci da imam nesto protiv Sarajeva. Ne svidja mi se ovaj nacin izbora vjeruj mi. Meni Meho nikad nije bio prvi izbor vec manje zlo. Evo sam i optuzen kao pisem to radi Spahe.
Lagao bih ka bi rekao da ne bi volio da moj Dubrovcanin vremenom postane nesto u reprezentaciji BiH. Znam koliko mu je ona znacila a nije ni lako biti Dubrovcanin i BiH kapetan. Upravo radi onog naseg zajednickog DNK.
Ali da mi sada kazu Amar i Spaha kao pomocnik ili Meho i Amar kao pomocnik odabrao bih ovu drugu varijantu. Ovo je najiskrenije moje misljenje a ti ne moras vjerovat. Dopustite i drugacije misljenje a ne odmah nekakvi kompleksi. Ja sam Hajdukovac i kao takav nemam nikakav komplex od Zeljeznicara.
Moj klub je kroz povijest bio puno uspjesniji od vaseg. :D
Ili mozda i nije? Sta ti mislis?

PS "Govorio sam im da je greska sto tjeraju Kodru".

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 17 nov 2017, 02:39

Ja ozbiljno pocinjem mislit da su ovde neki placeni da spinuju protiv jednog ili drugog kandiata, bez kulture, stida i srama, klasicne Bosnje koji do podne mrze sami sebe a od podne cjeli svijet, sramota za nas narod ko sve zrak dise...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 nov 2017, 03:22

martinović je realno bolji trener od kodre

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 nov 2017, 03:27

DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ozbiljno pocinjem mislit da su ovde neki placeni da spinuju protiv jednog ili drugog kandiata, bez kulture, stida i srama, klasicne Bosnje koji do podne mrze sami sebe a od podne cjeli svijet, sramota za nas narod ko sve zrak dise...
Nije daleko od istine, mene je baš iznenadila ovolika hajka proteklih dana iz oba tabora na ovom forumu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 nov 2017, 07:17

invincible1921 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Ova tema se odavno pretvorila u "PL prepucavanja" ali ovo sad je ipak nešto posebno.
Dok god se državna reprezentacija svodi na Sarajevo, FKS i Želju, nama nema napretka. Drage moje Sarajlijice, ima Bosne i izvan Općine Centar, Grbavice i Koševa. Mora li se sve svesti na prepucavanja i uvrede na relaciji Bordo - Plavo?
I onda se mi čudimo što nas neće ni Prosinečki, Vaha i ostala ekipa.
Nije istina...ova tema je od prvog dana pljuvanje porodice osim i borba čitave države da on ne bude pod parolom "daj bilo koga". Eo sad se vi prave ludi a prije sedmicu najozbiljnije gurali barbareza na klupu, pa onda nake strance za koje ni familija nije čula, pa onda nerealne tipa Bilić cudi me da nije neko i Guardiola predložio, pa onda muslina, pa eo sad kodru...dok su se bojažljivo spominjali i neki iz PL....ako se ova farsa nastavi očekujem prijedloge tipa spaha, Ibišević, ili možda braco vrbanjusa...

Najmanje uvreda je na temi upućeno od nas koji smo za amara

Kodro nije velezovac vidite da su vam ga pitari privatizizovali
To je to. Još se čude kakava je tema postala a kada se stancala uvreda za uvredom rulja je vile nosala. Najjači su "objektivni" navijači Sarajeva, Čelika, Slobode. Kakve su oni traume doživljavali dok je Osim bio, horor možeš snimiti. Evo npr Evander, provjerena info, nakon zadnje duple bipolarni poremecaj.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 nov 2017, 07:53

Haj više ba sjasi sa tim brkom i njegovim korumpiranim ocem i nepotizmom,zvat ću mu ibrakovica pa ce ponovo na "godišnji"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 nov 2017, 08:26

Za onog što citira s našeg PDFa priče o Kodri, šta je ovo? Na vašoj temi se piše da je Amar titule osvojio uz pomoć sudija, znači vi ga smatrate kriminalcem a ovdje šuplju prosipate.
@effe_sa druže istina da ne znači da će veliki igrač postati veliki trener. Al na svakog Maradonu dolazi jedan Guardiola, na svakog Garyja Nevillea dolazi Zidane, da ne spominjem Pocchetina, Dungu, Contea, Klinsmanna, Rijkarda... puno je više uspješnih nego neuspješnih. slika

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 nov 2017, 08:42

ma ok, ivica je pokazao svoj obraz dajuci ostavku i to stoji.
neko drugi bi se usutio i uzivo u blagodeti begesa. i respekt.
isto tako nisam ni za ta vrijedjanja na osnovu zdravlja. ne ide i losa je karma.ne podfrzavam.
al mojne ba ovde prica o traumama i sl.gluposti samo zato sto ne znas kako ces ubost i suknut ostalim. to su ozbiljne stvari i zivotne situacije.
hvala prijatno

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 17 nov 2017, 09:30

Jako tesko ce biti doci do 12 ruku za novog selektora. Trgovina interesima je od jucer upravo pocela. Omjer je 6-5-4 sto se tice nacionalnosti. Mostarski lobi gura Kodru, Srbi ne zele ni cuti za Kodru, dok Dino Begic i Bosnjacki clanovi imaju obavezu prema starom Osimu da guraju mladog. Takodjer bude li kojim slucajem Vinko Marinovic selektor, iako su sanse manje od 1 %, doci ce i do rotacija u omladinskim selekcijama radi nacionalnog kljuca...sve u svelu nova farsa i sapunica u reziji saveza.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 17 nov 2017, 09:36

Ivici Osimu zamjeram samo sto se nije povukao iz strucne komisije kada je bilo odluceno da je jedan od kandidata Amar jer je ocito da se radi o sukobu interesa i nepotizmu zbog toga sto je njegov glas bio rezervisan za sina.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2017, 09:48

"Ako napusti klub, biće najbolji glumac kojeg sam vidio u životu", rekao je predsjednik Servettea.
E moj predsjedniče, ništa ti još ne znaš, mora Menaf da stvara nove reprezentativce.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 nov 2017, 09:50

Svaka oosoba oko koje se gradi kult licnostu, ili vec nije dobra ili ce se pokvariti. Ivica Osim nije izuzetak, mislim da je u toj svojoj "velicini", izgubio kompas i poceo iritirati mnoge, a ovo sa sinom je prelilo casu.
Nije korektno nazivati ga kriminalcem i vrijedjati, ali tome je i sam dosta doprinio, kao i oni koji su ga podigli na nivo fudbalske svetinje i brane neodbranjivo.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 17 nov 2017, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 nov 2017, 09:54

Kakve sad to veze ima sa selektorom reprezentacije?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 nov 2017, 09:56

Daj ba neandertalac idi na youtube i pogledaj izjave Balaševića, pogledaj izjave ramba amadeusa, pogledaj plakat za koncert njegov, pusti se šuplje molim te, kontas svi mi glupi

Vuchevic, ima veze, cisti primjer nepotizma, sin kandidat, otac lobira na sve načine za njega
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 nov 2017, 09:56

Vucevich je napisao/la:Kakve sad to veze ima sa selektorom reprezentacije?
ma nije njima do reprezentacije nego do tala a najgori su kad im darnes u tal ;)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 nov 2017, 10:05

dobro, zrela tema za zakljucat malo... :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2017, 10:06

Pogledajte naziv teme, molim vas. Brišem sve postove o ratu, ličnim prepucavanjima i sličnim stvarima kojim nije mjesto na ovom (pod)forumu. Hvala na razumijevanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 nov 2017, 10:12

Virtu4l je napisao/la:
"Ako napusti klub, biće najbolji glumac kojeg sam vidio u životu", rekao je predsjednik Servettea.
E moj predsjedniče, ništa ti još ne znaš, mora Menaf da stvara nove reprezentativce.
il amar osim al nedade mu se hehehe

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 17 nov 2017, 10:18

Losa je to reprezentacija, Kodro bi bas bio budala kada bi Zenevu ostavio.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 nov 2017, 10:21

Ma kljucaj temu, definitivno. Ovo je katastrofa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Edincapitano, General505, zikerrz21 i 32 gosta.