DNK je svima nama na Balkanu jednak. Nazalost se nesto u njoj hebeno pobrkalo i malo se tko moze sa tim ponositi.MuhamedTM je napisao/la:Nemaju oni dnk kao mi i naravno filozofiju nasu, znaci nema ih pametnijih na dunjalukudubrovnik je napisao/la:Pricekajte Borca moguce je da ce vama pomoc biti neophodna.MuhamedTM je napisao/la:
duga prica nego evo vidis i sam ko brani kodru, isti ti koji su ga pljuvali.
Mi nismo Mesu stedili a on je Zeljovac, znaci nije zbog Zelje nego nam zao repkeako je preuzme kodro.
Ima i sa vase strane takvih koliko hoces. Pratim ja sve.
Nema vise smisla pisati o Amaru brate mili.
Pametniji od nas su odlucili. Ja vjerujem onoj trojici i nemam nikakve sumnje da su glasali sa najboljim namjerama. A sada da ce mi Kovacevic prevrnuti pamet ne vjerujem nimalo. Ipak evo ako je Bajevic njihov kandidat neka on sam odluci. Neka uzme ekipu ako zeli a ako nece neka kaze ime kandidata.Vrijeme je za Mostar prika iako sam ja Focak.
Ja sam i tada kolegama sa teme Sarajevo govorio da grijese sa Kodrom i da ce to platiti (privatno naravno). Iako je vecina bila protiv njegovog tjeranja.
![]()
Znaci sad smo zvanicno saznali da imas nesto protiv Amara cim si govorio pajdasima pitarima da kodrica nije za njih, a sad ovdje gines za tog istog levata.
Da se navijaci pitaju sta Vaha bi bio trener (naravno on nece)
Sto se tice bojca vec smo halali bodove.
Nemam nista protiv Amara nego sam pisao sa par njih isto kao i sa tobom. Pa evo i tebi govorim da uzmete Amara. Zar to znaci da imam nesto protiv Sarajeva. Ne svidja mi se ovaj nacin izbora vjeruj mi. Meni Meho nikad nije bio prvi izbor vec manje zlo. Evo sam i optuzen kao pisem to radi Spahe.
Lagao bih ka bi rekao da ne bi volio da moj Dubrovcanin vremenom postane nesto u reprezentaciji BiH. Znam koliko mu je ona znacila a nije ni lako biti Dubrovcanin i BiH kapetan. Upravo radi onog naseg zajednickog DNK.
Ali da mi sada kazu Amar i Spaha kao pomocnik ili Meho i Amar kao pomocnik odabrao bih ovu drugu varijantu. Ovo je najiskrenije moje misljenje a ti ne moras vjerovat. Dopustite i drugacije misljenje a ne odmah nekakvi kompleksi. Ja sam Hajdukovac i kao takav nemam nikakav komplex od Zeljeznicara.
Moj klub je kroz povijest bio puno uspjesniji od vaseg.
Ili mozda i nije? Sta ti mislis?
PS "Govorio sam im da je greska sto tjeraju Kodru".