Probisvjet je napisao/la:Napasti glavom bez obzira!! Ha ja ! P sta bude! Bolje hrabro pobjediti nego kukavicki izgubiti!![]()
Hahhahahahaahahah slažem se majstore.............

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Probisvjet je napisao/la:Napasti glavom bez obzira!! Ha ja ! P sta bude! Bolje hrabro pobjediti nego kukavicki izgubiti!![]()
ne bih reko da je bilo lani -.. to je ona Francuska koja je igrala Finale SP a mi smo tad bili slabiji nego sada i opet smo igrali 1- 1 !Bosnier je napisao/la:Jeli moguce da se napuni kosevo, kao lani kad smo igrali sa njima prijateljsku ?
Ove iz saveza treba sve pobit , mamu im ebem
Evo najave utakmice na BHT-U
[youtube][/youtube]
idemo po pobjedu !!!
da upravu si , samo mislim da su oni na kraju i pobjedili sa 2 -1 ??CoDe je napisao/la:ne bih reko da je bilo lani -.. to je ona Francuska koja je igrala Finale SP a mi smo tad bili slabiji nego sada i opet smo igrali 1- 1 !Bosnier je napisao/la:Jeli moguce da se napuni kosevo, kao lani kad smo igrali sa njima prijateljsku ?
Ove iz saveza treba sve pobit , mamu im ebem
Evo najave utakmice na BHT-U
[youtube][/youtube]
idemo po pobjedu !!!
JEDAN ZIDAN-e je uspio brazil pobijedit 3-0 a nas nije zato :
NAPRIJED PLAVO - BIJELI !
Kosevotrebevic je napisao/la:Jel neko zna gdje Francuska ima trening, Grbavica ili Kosevo, nasi u Hrasnici ili....?
Slabo oni najavljuju, po mojim grafovima i kartama nema sutra kiše u Sarajevu.bumerang5 je napisao/la:sutra kiša u sarajevu...tako najavljuju
Neznam kako je sa njihovim selektorom i igracima, ali navijaci bi potpisali nerjeseno.džakailibu je napisao/la:Stvar je u tome sto bi francuzi sada potpisali nerjesen rezultat.
Pa nam poslije slikaj i postavi, da i mi vidimo djelo.Marseille84 je napisao/la:Samo da se zna da pocinjem pravit evo za sat vremena zastavu Irske bgm
I na njoj THIS IS FOR IRELAND
Eto ima neko :$
Daj da i mi vidimoOmerbavarac je napisao/la:Pa nam poslije slikaj i postavi, da i mi vidimo djelo.Marseille84 je napisao/la:Samo da se zna da pocinjem pravit evo za sat vremena zastavu Irske bgm
Da nemislite da vas furam stavljam sliku cim dovrsimBosnier je napisao/la:Daj da i mi vidimoOmerbavarac je napisao/la:Pa nam poslije slikaj i postavi, da i mi vidimo djelo.Marseille84 je napisao/la:Samo da se zna da pocinjem pravit evo za sat vremena zastavu Irske bgm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.