Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Euro 2012 Qualification: Team Of The Round - Matchday One
Goal.com runs through the best in show from the first round of matches...
Best formation: An adventurous 4-1-3-2
Midfield
Miralem Pjanic - Bosnia - Herzegovina
The inspiration behind BiH's away win in Luxembourg with a goal and an assist. Incidentally, Pjanic represented Luxembourg as a youth...
Line-Up
----------------------- Neuer -------------------------
- Lahm - Majstorovic - Martinovitch - Cathcart -
---------------------- Pjanic ---------------------------
------------Hleb - Benayoun - Cassano ------------
----------------- Defoe - Torres --------------------
Goal.com runs through the best in show from the first round of matches...
Best formation: An adventurous 4-1-3-2
Midfield
Miralem Pjanic - Bosnia - Herzegovina
The inspiration behind BiH's away win in Luxembourg with a goal and an assist. Incidentally, Pjanic represented Luxembourg as a youth...
Line-Up
----------------------- Neuer -------------------------
- Lahm - Majstorovic - Martinovitch - Cathcart -
---------------------- Pjanic ---------------------------
------------Hleb - Benayoun - Cassano ------------
----------------- Defoe - Torres --------------------
Definitions belong to the definers, not the defined
Zna li neko da mi kaze u kolko je sati sutra trening u Hrasnici, zelio bih ici al neznam u kolko je tacno :S
kaYZer je napisao/la:Zna li neko da mi kaze u kolko je sati sutra trening u Hrasnici, zelio bih ici al neznam u kolko je tacno :S
Dzaba ides..Pape ne da nikom prici. Trening iza zatvorenih vrata.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma samo da mi je saznati u kolko je sati da mogu navit sat i zaspati..isao sam zadnja 4 treninga i nenamjeravam se slikavati tamo i traziti autograme..samo da ubijem vrijeme i odgledam trening sa tribna
Gourcuff igra, Pjanić na klupi. Bojim se da se počinje obistinjavati ono čega sam se pribojavao 
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Da je samo Gourcuff,vec igra i barem meni potpuno nepoznati Pied u veznome redu,i upravo je on strijelac gola za vodstvo LyonaTaktičar je napisao/la:Gourcuff igra, Pjanić na klupi. Bojim se da se počinje obistinjavati ono čega sam se pribojavao
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja da sam na njegovom mjesto bi posle angazovanja Goucuffa gledao selamet, ocigledno je da nema puno povjerenje celnih ljudi Liona.Dylan Dog je napisao/la:Da je samo Gourcuff,vec igra i barem meni potpuno nepoznati Pied u veznome redu,i upravo je on strijelac gola za vodstvo LyonaTaktičar je napisao/la:Gourcuff igra, Pjanić na klupi. Bojim se da se počinje obistinjavati ono čega sam se pribojavaoPjanic vise nije siguran clan prvih 11
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
on uopste nije kalibar za Lyon..treba pod hitno otic ako hoce da igra,jer se ove sezone naigrat nece..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
osta će samo vječiti talenat ako ne bude igrao.
A i Lyon je kalibarjasko_juve je napisao/la:on uopste nije kalibar za Lyon..treba pod hitno otic ako hoce da igra,jer se ove sezone naigrat nece..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džemila mi javlja da Pjanić ide u Arsenal kad ovi prodaju Fabregasa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzemila je haman pukla.Da ga mesari dokusure.Konjica onolikog covjeka,pa vazda operacija neceg,Pjanica bi za cevapa izfasirali.Pogotovo u Arsenalu ih ide da je to cudo jedno.Virtu4l je napisao/la:Džemila mi javlja da Pjanić ide u Arsenal kad ovi prodaju Fabregasa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom
Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom
Ako nema Pjane, ne gledam tekmu
I ja isto.Ako ne igra Pjanic saltam na Werder-Tottenham da gledam hrvatice bosankog"podrijekla":))))B0SANAC je napisao/la:Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom![]()
I tu smo osteceni,igra samo CorlukaAmadeus je napisao/la:I ja isto.Ako ne igra Pjanic saltam na Werder-Tottenham da gledam hrvatice bosankog"podrijekla":))))B0SANAC je napisao/la:Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pa kako je igrao,gdje su ti izvjestaji skauta 
Trenutno korisnika/ca: Anoniman, Beli98, CAGarfia, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], greenwood, johntravolta123, meecko, pomocniDJUBRE, rukometubih23 i 81 gost.