Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
Goal.com runs through the best in show from the first round of matches...
Best formation: An adventurous 4-1-3-2
Midfield
Miralem Pjanic - Bosnia - Herzegovina
The inspiration behind BiH's away win in Luxembourg with a goal and an assist. Incidentally, Pjanic represented Luxembourg as a youth...
Line-Up
----------------------- Neuer -------------------------
- Lahm - Majstorovic - Martinovitch - Cathcart -
---------------------- Pjanic ---------------------------
------------Hleb - Benayoun - Cassano ------------
----------------- Defoe - Torres --------------------
kaYZer je napisao/la:Zna li neko da mi kaze u kolko je sati sutra trening u Hrasnici, zelio bih ici al neznam u kolko je tacno :S
Dzaba ides..Pape ne da nikom prici. Trening iza zatvorenih vrata.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da je samo Gourcuff,vec igra i barem meni potpuno nepoznati Pied u veznome redu,i upravo je on strijelac gola za vodstvo LyonaTaktičar je napisao/la:Gourcuff igra, Pjanić na klupi. Bojim se da se počinje obistinjavati ono čega sam se pribojavao
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja da sam na njegovom mjesto bi posle angazovanja Goucuffa gledao selamet, ocigledno je da nema puno povjerenje celnih ljudi Liona.Dylan Dog je napisao/la:Da je samo Gourcuff,vec igra i barem meni potpuno nepoznati Pied u veznome redu,i upravo je on strijelac gola za vodstvo LyonaTaktičar je napisao/la:Gourcuff igra, Pjanić na klupi. Bojim se da se počinje obistinjavati ono čega sam se pribojavaoPjanic vise nije siguran clan prvih 11
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
A i Lyon je kalibarjasko_juve je napisao/la:on uopste nije kalibar za Lyon..treba pod hitno otic ako hoce da igra,jer se ove sezone naigrat nece..
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzemila je haman pukla.Da ga mesari dokusure.Konjica onolikog covjeka,pa vazda operacija neceg,Pjanica bi za cevapa izfasirali.Pogotovo u Arsenalu ih ide da je to cudo jedno.Virtu4l je napisao/la:Džemila mi javlja da Pjanić ide u Arsenal kad ovi prodaju Fabregasa.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom
Ako nema Pjane, ne gledam tekmu
I ja isto.Ako ne igra Pjanic saltam na Werder-Tottenham da gledam hrvatice bosankog"podrijekla":))))B0SANAC je napisao/la:Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom![]()
I tu smo osteceni,igra samo CorlukaAmadeus je napisao/la:I ja isto.Ako ne igra Pjanic saltam na Werder-Tottenham da gledam hrvatice bosankog"podrijekla":))))B0SANAC je napisao/la:Odlicno. Onda cu gledati utakmicu.Keane_Roy je napisao/la:Igra Pjanke od pocetka zajedno sa Gourcuffom![]()
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, AmorVincitOmnia, ASD, Balorda, Beduin, Bordeaux433, Burberry46, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, cutura, dedo26, DjaniTarik, Doktorinho, enobarca, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HalaMadrid, Hrasno15, husrefbeg, IgmanskiVukovi, inzomni, James1987, jasmin10, labostarmomosa, lisander, Majstorinho, muhamedhulk, Nah1ddd, NeckoPD, NEZALAGANJE, Perotti, Proximic, Rahma, s4mke, samirr, Serha, Shevko, soccerfan, tuzlanskinacin, Wilshere10, Zyzm i 349 gostiju.