Klasicna sacekusa, a Ceku je neko dobro izradio...uvjeren sam da je petakolona

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zar neko treba biti ratni zlocinac da bi imao zeleno svjetlo da ga prebijes ? Posto si ti pametan, de nam reci kako natjerati gospodu da podnese ostakve ? Pokusali smo fino ali ne ide, ni silne kazne ih nisu otjerale pa sada nam daju kartu od 40 KM za tuta stolice na Kosevu. S gamadi treba samo silu sprovoditi pa da vidimo dokle cemo dogurati.Cartman je napisao/la:Mislim da je jadno i kukavicki da je grupa momaka napala covjeka od 60 i kusur godina. Mislim to je nesto najnize sto se moze uradit. A sto ce to nama pomoc sto su ti napali Ceku? Sad ce kao dat ostavku je li? Nije sad covjek neki ratni zlocinac ili nesto slicno pa da zasluzuje tako nesto.
Upravu je ovaj iz Zvornika, iako on od toga proba napravit neku politiku. Ali nije to u pitanju, isto bi (vjerovatno i gore) proso i svaki bosnjak iz saveza.
''Pa što nije bjež'o, šta je Čeko''brazzo je napisao/la:Nepoznate osobe fizički napale Bogdana Čeku!
Nakon utakmice između Luksemburga i BiH (0:3), nekoliko neidetificiranih osoba fizički je nasrnulo na Bogdana Čeku, jednog od tri člana Predsjedništva NS BiH.
Napad na Čeku se dogogio ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacije, nepunih sat vremena nakon što je završila utakmica na stadionu Josy Barthel.
Kako nezvanično saznajemo Čeko je dobio nekoliko udaraca. Još uvijek se ne zna o koliko teškim ozljedama se radi, a to bi trebalo biti poznato tek nakon posjeta hitnoj pomoći. Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli.
Sve se dešavalo neposredno ispred ulaza u hotel naše selekcije. Malo prije napada primjetili smo Čeku kako šeta ispored hotela i ništa nije nagovještavalo da bi moglo doći do napada.
Bravo, brate, sad treba sve jednog po jednog, poslije Francuske Dominikovica, poslije sjednice Colakovica!1921 je napisao/la:Zar neko treba biti ratni zlocinac da bi imao zeleno svjetlo da ga prebijes ? Posto si ti pametan, de nam reci kako natjerati gospodu da podnese ostakve ? Pokusali smo fino ali ne ide, ni silne kazne ih nisu otjerale pa sada nam daju kartu od 40 KM za tuta stolice na Kosevu. S gamadi treba samo silu sprovoditi pa da vidimo dokle cemo dogurati.Cartman je napisao/la:Mislim da je jadno i kukavicki da je grupa momaka napala covjeka od 60 i kusur godina. Mislim to je nesto najnize sto se moze uradit. A sto ce to nama pomoc sto su ti napali Ceku? Sad ce kao dat ostavku je li? Nije sad covjek neki ratni zlocinac ili nesto slicno pa da zasluzuje tako nesto.
Upravu je ovaj iz Zvornika, iako on od toga proba napravit neku politiku. Ali nije to u pitanju, isto bi (vjerovatno i gore) proso i svaki bosnjak iz saveza.
Mozda ova reprezentacija moze otici na EP sa Safetom koji je rekao da mu je reprezentacija novo iskustvo, umjesto da mu bude vrhunac u trenerskoj karijeri. No, ne ode li Francuska na EP Platini ce nam lupiti suspenziju zbog ovih hajvana u Savezu, zar ne ?
BH_Patriot je napisao/la:Kako bogdan Ceko stavlja smajli ?
.)
hodža je napisao/la:BH_Patriot je napisao/la:Kako bogdan Ceko stavlja smajli ?
.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hebla ga republika srpska ..... ljudi moji sam pao sam se ubio , samo sto je slabo se udario , mogo je jace malo ...drinin vuk je napisao/la:Evo ono sto sam tvrdio svih ovih dana,a tice se napada na Ceku,znaci motiv je jasan,a motiv nije NFSBIH.
Bogdan Čeko: Podržaću odluku FS RS
Član Predsedništva FSBiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uveren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.
- Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na FSBiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska - kaže Čeko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.