Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Adinjo
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Adinjo » 05 sep 2010, 19:39

Hoce to ko hoda gdje ne smije.
Klasicna sacekusa, a Ceku je neko dobro izradio...uvjeren sam da je petakolona :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 05 sep 2010, 21:52

Svaka cast momci... Dabogda vam se ruke pozlatile...
BLUE NATION.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 05 sep 2010, 22:51

Evo sredio savez bod protiv Francuske :) :lol:

slika

Kakvi levati,nevjerovatno
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 05 sep 2010, 23:03

Cartman je napisao/la:Mislim da je jadno i kukavicki da je grupa momaka napala covjeka od 60 i kusur godina. Mislim to je nesto najnize sto se moze uradit. A sto ce to nama pomoc sto su ti napali Ceku? Sad ce kao dat ostavku je li? Nije sad covjek neki ratni zlocinac ili nesto slicno pa da zasluzuje tako nesto.

Upravu je ovaj iz Zvornika, iako on od toga proba napravit neku politiku. Ali nije to u pitanju, isto bi (vjerovatno i gore) proso i svaki bosnjak iz saveza.
Zar neko treba biti ratni zlocinac da bi imao zeleno svjetlo da ga prebijes ? Posto si ti pametan, de nam reci kako natjerati gospodu da podnese ostakve ? Pokusali smo fino ali ne ide, ni silne kazne ih nisu otjerale pa sada nam daju kartu od 40 KM za tuta stolice na Kosevu. S gamadi treba samo silu sprovoditi pa da vidimo dokle cemo dogurati.

Mozda ova reprezentacija moze otici na EP sa Safetom koji je rekao da mu je reprezentacija novo iskustvo, umjesto da mu bude vrhunac u trenerskoj karijeri. No, ne ode li Francuska na EP Platini ce nam lupiti suspenziju zbog ovih hajvana u Savezu, zar ne ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 sep 2010, 23:05

brazzo je napisao/la:
Nepoznate osobe fizički napale Bogdana Čeku!

Nakon utakmice između Luksemburga i BiH (0:3), nekoliko neidetificiranih osoba fizički je nasrnulo na Bogdana Čeku, jednog od tri člana Predsjedništva NS BiH.

Napad na Čeku se dogogio ispred hotela u kojem je smještena naša reprezentacije, nepunih sat vremena nakon što je završila utakmica na stadionu Josy Barthel.

Kako nezvanično saznajemo Čeko je dobio nekoliko udaraca. Još uvijek se ne zna o koliko teškim ozljedama se radi, a to bi trebalo biti poznato tek nakon posjeta hitnoj pomoći. Čeki je pokušao pomoći Ismar Hadžibajrić fizoterapeut naše nogometne reprezentacije, ali dok je on stigao, napadači su već pobjegli.

Sve se dešavalo neposredno ispred ulaza u hotel naše selekcije. Malo prije napada primjetili smo Čeku kako šeta ispored hotela i ništa nije nagovještavalo da bi moglo doći do napada.
''Pa što nije bjež'o, šta je Čeko'' :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 06 sep 2010, 12:31

ja se nadam da je svakom jasno da Ceki i ostalim poltronima, je jedini CILJ da razbiju savez na atome i da reprezentacija Bosne i Hercegovine NE POSTOJI.

i naravno da je politika usko vezana sa Fudbalom, jer bi zalosno bilo za ovakav Savez, da im dolaze autobusi punih navijaca iz Gruda, Zvornika, Trebinja, Sirokog Brijega, Bijeljine...

Da se razumijemo vjerovatno i u ovim sredinama ima navijaca reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali zbog politike javno ne smiju to da pokazu.

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 06 sep 2010, 13:01

Kako bogdan Ceko stavlja smajli ?

.)

xD
NE DAJ SE BOSNO !!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 sep 2010, 16:33

1921 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mislim da je jadno i kukavicki da je grupa momaka napala covjeka od 60 i kusur godina. Mislim to je nesto najnize sto se moze uradit. A sto ce to nama pomoc sto su ti napali Ceku? Sad ce kao dat ostavku je li? Nije sad covjek neki ratni zlocinac ili nesto slicno pa da zasluzuje tako nesto.

Upravu je ovaj iz Zvornika, iako on od toga proba napravit neku politiku. Ali nije to u pitanju, isto bi (vjerovatno i gore) proso i svaki bosnjak iz saveza.
Zar neko treba biti ratni zlocinac da bi imao zeleno svjetlo da ga prebijes ? Posto si ti pametan, de nam reci kako natjerati gospodu da podnese ostakve ? Pokusali smo fino ali ne ide, ni silne kazne ih nisu otjerale pa sada nam daju kartu od 40 KM za tuta stolice na Kosevu. S gamadi treba samo silu sprovoditi pa da vidimo dokle cemo dogurati.

Mozda ova reprezentacija moze otici na EP sa Safetom koji je rekao da mu je reprezentacija novo iskustvo, umjesto da mu bude vrhunac u trenerskoj karijeri. No, ne ode li Francuska na EP Platini ce nam lupiti suspenziju zbog ovih hajvana u Savezu, zar ne ?
Bravo, brate, sad treba sve jednog po jednog, poslije Francuske Dominikovica, poslije sjednice Colakovica!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 06 sep 2010, 19:45

BH_Patriot je napisao/la:Kako bogdan Ceko stavlja smajli ?

.)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 07 sep 2010, 23:48

vjerujem da su Grobari BiH fudbala u savezu zadovoljni rezultatom protiv Francuza i da ce ih Platini sacuvati o vecih kazni, kao sto je ukidanje saveza i dozivotna zabrana rada u fudbalskim institucijama

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 sep 2010, 23:49

hodža je napisao/la:
BH_Patriot je napisao/la:Kako bogdan Ceko stavlja smajli ?

.)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 18:17

Nakon što su je pretučen u Luksemburgu, član Predsjedništva FS BiH Bogdan Čeko nije prisustvovao meču protiv Francuske na Koševu.
Transparenti na tribinama na kojima je pisalo ’’Ko čeka taj i dočeka’’ i ’’Sam pao, sam se ubio’’ shvatio je kao novi atak.

"Hvala navijačima BiH što su mi otvorili oči i što su pokazali svoje pravo lice. Mislio sam da zajedno nešto možemo napraviti, ali transparentima na Koševu su sve rekli. Kad je riječ o reprezentaciji BiH i putovanjima to je za mene završena priča. Ne želim više da trošim riječi na tu temu. U nedjelju ću u Atini imati šta da kažem i predsjedniku UEFA Michelu Platiniju,", kaže član Predsjedništva FS BiH Bogdan Čeko.

Prije nekoliko mjeseci zahvaljujući Bogdanu Čeki FS BiH je dobio kredit od jedne banke iz RS, kao bi izbjegao totalni krah.

"Ja sam uvjek imao dobru volju da napravimo nešto dobro i da fudbal stavimo na zdrave noge, međutim vidim da to nije moguće. Član sam Predsjedništva tri godine i to daleko manje od mojih kolega iz ovog tijela i ne znam čime sam zaslužio takvo ponašanje. Ostavku neću podnijeti, jer imam obavezu prema FS RS koji me je predložio na ovu funkciju.", rekao je Čeko.

Ukopace nas Ceko. Platiniju ce napricati dosta sranja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 18:24

To je i mene najviše fasciniralo. Eto koga su pretukli, predstavnika FS Bosne i Hercegovine, koji će da nas ukopava Platiniju, ali ne želi da ide sa pozicije! Samo je sa reprezentacijom završio! :twisted: :roll:

Ko Čeka, taj dočeka!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2010, 19:18

Jedno pitanje : Da li je Bogdan Ceko glasao protiv da se ukine troclano prijedsjednistvo ???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 08 sep 2010, 20:26

pusi qrac ko te hebe moze Bosna i bez tebe, Ceko p e d e r u, Ceko p e d e r u!!

Eto, on fakin 'ceko' da ga neko namlati pa da sve isprica Platiniju. Ma ko ga je b e , isprico bi on to sve i bez ovih batina.
Sve je to licni interes, j e b e se njemu i ostalima u savezu za BiH fudbal.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2010, 20:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izgleda da je jedina metoda uspjeha u nasem nogometu i smjenjivanja clanova saveza batine i samo batine. :lol:

Pocelo je da djeluje. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

krinka
Kontakt:

Post Postao/la krinka » 09 sep 2010, 15:48

BiH - Francuska, 7.9.2010... Kosevo Sjever

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 sep 2010, 15:55

Sam pao Sam, Sam se Ubio , ko mu je kriv sto je jaran munibom :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 sep 2010, 22:32

Evo ono sto sam tvrdio svih ovih dana,a tice se napada na Ceku,znaci motiv je jasan,a motiv nije NFSBIH.
Bogdan Čeko: Podržaću odluku FS RS
Član Predsedništva FSBiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uveren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.
- Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na FSBiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska - kaže Čeko.
& $ - & " - & - &
ФСРС

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 sep 2010, 22:34

drinin vuk je napisao/la:Evo ono sto sam tvrdio svih ovih dana,a tice se napada na Ceku,znaci motiv je jasan,a motiv nije NFSBIH.
Bogdan Čeko: Podržaću odluku FS RS
Član Predsedništva FSBiH Bogdan Čeko još se oporavlja od povreda zadobijenih u Luksemburgu. Čeko je uveren da je napad na njega planiran. On dodaje da nema nikakvu dilemu da je upravo on bio meta napadača.
- Huligani su čekali mene i to nije bio nikakav napad na FSBiH, nego na mene lično. Što se tiče daljih koraka, moj budući put biće onaj kojim će da ide i Republika Srpska - kaže Čeko.
hebla ga republika srpska ..... ljudi moji sam pao sam se ubio , samo sto je slabo se udario , mogo je jace malo ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.