Ovo i ono smijanje dok je neki Rus izvodio aut,kao da smo dobili utakmicu a zamalo da nas okrenu,mi je toliko izvuklo zivce da mi je to nemoguce opisati..nesto tipa Teletovicevih trojki,da je s parkinga i iz svlacionice i onda sljedeci napad umjesto da stanemo malo na loptu on je baci preko ruke,ne otrci u odbranu i cao djaci..ipak za sve postoji mjesto i vrijeme a ono sto je Musa sinoc uradio je na nivou dijeta od 14 godina a ne od igraca koji vec 2 godine igra seniorsku kosarku,eurocup,ABA ligu,Hrvatsku ligu,znaci imas tonu utakmica u nogama,pod pritiskom i bez njega i ti opet kao da nisi nista naucio iz tih situacija..sinoc da je dobio tehnicku i da smo izgubili tekmu bio bi iskljucivi krivac za poraz po meni..Ali eto,valjda nesto nauci,Dule mu sugerise jer nas to moze dijeliti i od prvenstva,prolaska grupe ili cega vec ne..Ima istorijat te k.urcevitosti,druze nisi Denis Rodman da to izvodis i to mi je segment koji mi se kod njega najmanje svidja..Federer17 je napisao/la:Prica se o trash talku, kao da je u pitanju neka nauka... Jos kaze, svako ima svoj stil
Ono sa Kulaginom uz aut liniju je bilo toliko debilno da je mene bilo stid koji sam to gledao preko tv ekrana. Nabrojani velikani su to radili na kulturan nacin, sa stilom, dok je ono sinoc bilo
I ono za Vrabca, slazem se da je lijepo sto ga je pokusao smiriti, ali je ponovo nacin na koji je to uradio, za mene, glup. Cuj, ti ces jedan balavac od 18 godina onako grubo gurati momka koji je 5 god stariji od tebe... Vidjelo se da to ni Vrabcu nije 'sjelo', i prvi ja da me onako neki balavac gurne, taman bio najbolji igrac plante, bih mu uzvratio na adekvatan nacin - vjerovatno nakon utakmice.
Za Kikana i Minju definitivno treba manje minuta,Lazic moze uraditi sve sto i Minja pa mislim i bolje,za Kikana mozda nemamo neku aman zamjenu,al onda neki box out za skok,ne trcati kontre vec da svi pomognu na skoku jer nas je to ubilo juce..uz naravno slobodna bacanja,koja su mislim posljedica sto su nasi igraci fizicki nedovoljno spremni da te suteve stavljaju pod naporom..Probaj opucati 10 trica onako bez napora i otrci kamikazu poslje svake trice,vidjet ces razliku,i vrhunski igrac mora biti skroz blizu procenata na pocetku i na kraju tekme. U grupi se svako moze dobiti,ovo nam je vazna pobjeda,uzmemo dva puta Belgiju i idemo se sa drugom grupom potuci za SP.