FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos samo da skontamo gdje parkirati. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ostaviš u Hrasnom ili na Maltirasavoje je napisao/la:Jos samo da skontamo gdje parkirati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
scudetto89
- Kontakt:
Pa oko pola 11 se krece sa platoa, do stadiona ti treba 20-30min laganice, u 12 moraju nasi navijaci biti na trbini etouNbx je napisao/la:U koliko sati se očekuje dolazak kopa pred stadion? otprilike
Bit ce zeljo **** sampion !!
04.10.2009 !
- TobeYarabi
- Kontakt:
sutra cijelo jutro padace kisa, a u 1 pada zeljescar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vec imas to, ako ne odgovara javi da skontamo bolji 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretno buraz.midzuka je napisao/la:836 nakon korekcijeSabinho je napisao/la:732 vas ima, insajderska.midzuka je napisao/la:Ja zelim samo pozeljeti srecu svoj braci koja sutra prvo idu na ispit iz racunovodstva pa se pridruzuju korteu.![]()
Sreca pa sam u prvoj grupi pa mogu stici na utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Je l' o'sla Jadranka u penziju? 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Svi na krompiriliste!! Ponesite kese, ako ne uzmemo 3 boda, makar da po 2-3 kile krompira nakupimo ko Hazard sto je!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Svi na krompiriliste!! Ponesite kese, ako ne uzmemo 3 boda, makar da po 2-3 kile krompira nakupimo ko Hazard sto je!
Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Budući da smo evidentirani, sumnjam da će se iko zayebavat sa svojim džepom. Drugo je bilo tuđim qrcem koprivu mlatit.Amca007 je napisao/la:Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.
Ja ne idem na derbi a na svoje ime sam dvije karte kupio (svoju sam danas prod'o jaranu), zamisli crnjaka da ja popušim neku kaznu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odsteteskoroalen je napisao/la:Budući da smo evidentirani, sumnjam da će se iko zayebavat sa svojim džepom. Drugo je bilo tuđim qrcem koprivu mlatit.Amca007 je napisao/la:Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.![]()
Ja ne idem na derbi a na svoje ime sam dvije karte kupio (svoju sam danas prod'o jaranu), zamisli crnjaka da ja popušim neku kaznu.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Evolution87
- Kontakt:
Al kad zagrmi ispod lima i sa istokaa

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nemoj tako, nije 100, znaš da smo uništili 802 stolice tad.Inijesta je napisao/la:A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odsteteskoroalen je napisao/la:Budući da smo evidentirani, sumnjam da će se iko zayebavat sa svojim džepom. Drugo je bilo tuđim qrcem koprivu mlatit.Amca007 je napisao/la:Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sabina ce ga prije primiti nego zabiti.AlfredNobel je napisao/la:Ma neka ga zabije i Sabrina, samo da pobijedimo.
O cemu pricas,znaci ako me neko napadne na istoku mene ce murija da bije?miky_hz je napisao/la:Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
[/quote]
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odstete[/quote]
Nemoj tako, nije 100, znaš da smo uništili 802 stolice tad.
[/quote]
S obzirom da nas ko stoku tretiraju sto se mene tice dabogda im se urusila tribina cijela
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odstete[/quote]
Nemoj tako, nije 100, znaš da smo uništili 802 stolice tad.
S obzirom da nas ko stoku tretiraju sto se mene tice dabogda im se urusila tribina cijela
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pa izbacit ce te sigurno.Mlatit manje vise,ali to vuce jedno za drugim, jedan za drugim problemom,nek bude jos 10 ljudi tu jel logicno neces sam bi,skocit ce ovaj da brani ovog onaj da pomogne onom i ku.rac od tekme,jel ce biti jos nase raje tu,ali nema tu "slobode" klasicne.I tu je problem u najavi,na to mislim. A i svakako ce murija stajati izmedju naseg sjevera i istoka znaci neces se moci klasicno "spojiti".zagor1987 je napisao/la:O cemu pricas,znaci ako me neko napadne na istoku mene ce murija da bije?miky_hz je napisao/la:Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Bice nasih na istoku barem par stotina.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 49 gostiju.