FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 25 nov 2017, 17:06

Jos samo da skontamo gdje parkirati. :rol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2017, 17:08

rasavoje je napisao/la:Jos samo da skontamo gdje parkirati. :rol:
Ostaviš u Hrasnom ili na Malti :zviz:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 25 nov 2017, 17:10

uNbx je napisao/la:U koliko sati se očekuje dolazak kopa pred stadion? otprilike
Pa oko pola 11 se krece sa platoa, do stadiona ti treba 20-30min laganice, u 12 moraju nasi navijaci biti na trbini eto ;)

Bit ce zeljo **** sampion !! :opaopa:
04.10.2009 !

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 25 nov 2017, 17:17

sutra cijelo jutro padace kisa, a u 1 pada zeljescar

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 nov 2017, 17:18

Vec imas to, ako ne odgovara javi da skontamo bolji :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 nov 2017, 17:27

midzuka je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Ja zelim samo pozeljeti srecu svoj braci koja sutra prvo idu na ispit iz racunovodstva pa se pridruzuju korteu.
732 vas ima, insajderska. :D
836 nakon korekcije :crazy:
Sreca pa sam u prvoj grupi pa mogu stici na utakmicu. :D
Sretno buraz. :zviz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 nov 2017, 17:33

Je l' o'sla Jadranka u penziju? :think:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 nov 2017, 17:36

Svi na krompiriliste!! Ponesite kese, ako ne uzmemo 3 boda, makar da po 2-3 kile krompira nakupimo ko Hazard sto je!
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 25 nov 2017, 17:38

joker90 je napisao/la:Svi na krompiriliste!! Ponesite kese, ako ne uzmemo 3 boda, makar da po 2-3 kile krompira nakupimo ko Hazard sto je!
:rol: :rol: :rol:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 nov 2017, 17:42

Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2017, 17:45

Amca007 je napisao/la:Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.
Budući da smo evidentirani, sumnjam da će se iko zayebavat sa svojim džepom. Drugo je bilo tuđim qrcem koprivu mlatit. :mrgreen:
Ja ne idem na derbi a na svoje ime sam dvije karte kupio (svoju sam danas prod'o jaranu), zamisli crnjaka da ja popušim neku kaznu. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 nov 2017, 17:55

skoroalen je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Bilo bi lijepo da kazete raji da se ne lome stolice, ma kakav god rezultat bio. Bice zestoka kazna za svaku stolicu. Da dokazemo da nismo bagra, nego grlima i srcem bodrimo klub.
Budući da smo evidentirani, sumnjam da će se iko zayebavat sa svojim džepom. Drugo je bilo tuđim qrcem koprivu mlatit. :mrgreen:
Ja ne idem na derbi a na svoje ime sam dvije karte kupio (svoju sam danas prod'o jaranu), zamisli crnjaka da ja popušim neku kaznu. :rol:
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odstete
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 nov 2017, 17:56

Al kad zagrmi ispod lima i sa istokaa :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2017, 18:06

Inijesta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odstete
Nemoj tako, nije 100, znaš da smo uništili 802 stolice tad. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 nov 2017, 18:12

Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 25 nov 2017, 18:24

AlfredNobel je napisao/la:Ma neka ga zabije i Sabrina, samo da pobijedimo.
Sabina ce ga prije primiti nego zabiti. :roll:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 nov 2017, 18:38

miky_hz je napisao/la:Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
O cemu pricas,znaci ako me neko napadne na istoku mene ce murija da bije?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 nov 2017, 18:41

Ja ne idem na derbi a na svoje ime sam dvije karte kupio (svoju sam danas prod'o jaranu), zamisli crnjaka da ja popušim neku kaznu. :rol:[/quote]
A nisu brate oni udarni evidentirani vjeruj mi al svakako ne bi me iznenadilo vec slomljene stolice klosari da postave, ako su u stanju za oni 100 stolica od prosli put 20 milja napisati odstete[/quote]
Nemoj tako, nije 100, znaš da smo uništili 802 stolice tad. :kafa:[/quote]

S obzirom da nas ko stoku tretiraju sto se mene tice dabogda im se urusila tribina cijela :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 nov 2017, 18:42

zagor1987 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
O cemu pricas,znaci ako me neko napadne na istoku mene ce murija da bije?
Pa izbacit ce te sigurno.Mlatit manje vise,ali to vuce jedno za drugim, jedan za drugim problemom,nek bude jos 10 ljudi tu jel logicno neces sam bi,skocit ce ovaj da brani ovog onaj da pomogne onom i ku.rac od tekme,jel ce biti jos nase raje tu,ali nema tu "slobode" klasicne.I tu je problem u najavi,na to mislim. A i svakako ce murija stajati izmedju naseg sjevera i istoka znaci neces se moci klasicno "spojiti".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 nov 2017, 18:53

Bice nasih na istoku barem par stotina.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.