Nesreća je kad promašiš 1 eventualno 2 zicera, ali 4-5-6 zicera promašiti..
Grčka nije ekipa za podcjeniti. Oni neće imali loptu u svom posjedu niti diktirati igru, jer nisu 'potkovani' za to, ali će svoje šanse tražiti iz kontri i prekida.
Daj bre kakvi su onda to sazeci bili ako si video da je Grcka bila bolja u prvom delu.Grcka je iz jednog jedinog suta u okvir gola dala gol.I to nakon jednog bezazlenog centarsuta Torossidisa mislim,Salpingidis bezi i pogadja,to je jedina prava prilika ka nasem golu.A mi smo pre toga vec fulili dve velike sanse i nekoliko manjih prilika.Posle toga u drugom poluvremenu je bila ista slika cak i veci napadi kada smo pogidili jos precku i stativu.Stvarno ne znam onda kakve si ti preglede gledao,sledeci put pogledaj snimak ili bar neki detaljni pregled pa donosi zakljucke.jacky09 je napisao/la:Gledao sam sažetke, Grčka je bila bolja u 1., a Srbija u 2.
Nesreća je kad promašiš 1 eventualno 2 zicera, ali 4-5-6 zicera promašiti..Tu se radi o nečem drugom.
Grčka nije ekipa za podcjeniti. Oni neće imali loptu u svom posjedu niti diktirati igru, jer nisu 'potkovani' za to, ali će svoje šanse tražiti iz kontri i prekida.
Da..bambina je napisao/la:Srna I Modrić ostalo banana![]()
Srednja žalost
Ako je večeras bila loša igra onda stvarnobambina je napisao/la:Coma Izrael dolazi tekma u 10 mj upitno i to??? Loše forma , igra,navijači odlični ali slaba tekma više očekivano!sretnoo.
ma dobro nema veze jbg grčka bunker,ali zato su oni kiksali kući već,a hrvatska će vjerojatno dobivati ekipe poput gruzije,latvije tako mislim da grčka sa ovakvom igrom će kiksati i protiv izraela,latvije,gruzije u gostima...bambina je napisao/la:Coma Izrael dolazi tekma u 10 mj upitno i to??? Loše forma , igra,navijači odlični ali slaba tekma više očekivano!sretnoo.
Kranjčar danas bio loš?? Pa koju si ti utakmicu gledao..ŠB.TRN je napisao/la:Kranjčar u Tottenhamu ne može zapasti među 11 a u nas igra cijelu utakmicu.Tužno,vratio se svojim igrama kad je imao 8 kila viška.Modrić koliko ga hvale,trebao bi sam dobiti ovu Grčku.Olić se trudi ali isto drvo,Petric loš.Za obranu i vratara nemam sta kazati,jer nisu imali posla.Eduardo više nije onaj stari i nije mi jasno da moze igrati prije Vukušića,Mandžukića ili Rukavine.
Šlag na kraju trener Bilić,to se ne zna gdje udara.Kad ti je glavni vezni Pranjić onda znas u kakvoj smo krizi![]()
![]()
![]()
Šta je napravio Kranjčar ,u cijeloj utakmici.Eduardo je prije ozljede bio dobar,ali ovo sad je katastrofa.Pogledaj kako je izvodio slobodne udarce jer jedino ga je tada kamera prikazivala.Decko pojma nema,u nekoj je krizi valjda ce se do Izraela oporaviti a mi se ne trebamo bojati ovih Grka jer oni ne bi mogli proci skupinu ni da su sami u njojjacky09 je napisao/la:Kranjčar danas bio loš?? Pa koju si ti utakmicu gledao..ŠB.TRN je napisao/la:Kranjčar u Tottenhamu ne može zapasti među 11 a u nas igra cijelu utakmicu.Tužno,vratio se svojim igrama kad je imao 8 kila viška.Modrić koliko ga hvale,trebao bi sam dobiti ovu Grčku.Olić se trudi ali isto drvo,Petric loš.Za obranu i vratara nemam sta kazati,jer nisu imali posla.Eduardo više nije onaj stari i nije mi jasno da moze igrati prije Vukušića,Mandžukića ili Rukavine.
Šlag na kraju trener Bilić,to se ne zna gdje udara.Kad ti je glavni vezni Pranjić onda znas u kakvoj smo krizi![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ako ga nemože zapasti u prvih 11, igra svaku utakmicu makar 30min.. Tottenham je 4. najbolja momčad najjače lige svijeta. Kakav Vukušić nema još ni 19 godina.. Rukavina zabio 2 gola u Dinamu i odmah u reprezentaciju ispred Eduarda, pa Eduardo bi bez jedne noge u HNL-u bio glavniigrač...
Modrić je odigrao perfektno, samo su napadači zakazali, osim Jelavića koji je nešto pokušavao ali ga nije išlo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.