Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 06 sep 2010, 19:40

Gledao sam sažetke, Grčka je bila bolja u 1., a Srbija u 2.
Nesreća je kad promašiš 1 eventualno 2 zicera, ali 4-5-6 zicera promašiti.. :D Tu se radi o nečem drugom.

Grčka nije ekipa za podcjeniti. Oni neće imali loptu u svom posjedu niti diktirati igru, jer nisu 'potkovani' za to, ali će svoje šanse tražiti iz kontri i prekida.
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2010, 19:54

jacky09 je napisao/la:Gledao sam sažetke, Grčka je bila bolja u 1., a Srbija u 2.
Nesreća je kad promašiš 1 eventualno 2 zicera, ali 4-5-6 zicera promašiti.. :D Tu se radi o nečem drugom.

Grčka nije ekipa za podcjeniti. Oni neće imali loptu u svom posjedu niti diktirati igru, jer nisu 'potkovani' za to, ali će svoje šanse tražiti iz kontri i prekida.
Daj bre kakvi su onda to sazeci bili ako si video da je Grcka bila bolja u prvom delu.Grcka je iz jednog jedinog suta u okvir gola dala gol.I to nakon jednog bezazlenog centarsuta Torossidisa mislim,Salpingidis bezi i pogadja,to je jedina prava prilika ka nasem golu.A mi smo pre toga vec fulili dve velike sanse i nekoliko manjih prilika.Posle toga u drugom poluvremenu je bila ista slika cak i veci napadi kada smo pogidili jos precku i stativu.Stvarno ne znam onda kakve si ti preglede gledao,sledeci put pogledaj snimak ili bar neki detaljni pregled pa donosi zakljucke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 sep 2010, 20:03

Budi malo objektivniji.
Grčka nije nikoga nadigrala na EP2004. pa su bili europski prvaci.

Džaba nami sutra igra i sve ako izgubimo kao Srbija.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 20:20

grcka apsolutni favorit
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 sep 2010, 20:29

Ma kakvi grci, dobice to nasi susjedi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 12:38

Do danas prodano 28.000 ulaznica. Ostatak bi se trebao prodati ili je već prodan dosada.
Najavljena je odlična koreografija. Na sjeveru 12 hrvatskih zastava u spomen na tragediju na Kornatima gdje je prije 3 godine život izgubilo 12 vatrogasaca. One simboliziraju jedanaestoricu reprezentativaca i izbornika. Na istoku veliki hrvatski dres. 8-)

Prvi put na domaćoj utakmici Hrvatske organizirana je Fan zona. Nalazit će se od spomenika bacaču diska pa do stadiona, uz Maksimirsku ulicu. Od 17 sati u njoj će biti bogata ugostiteljska ponuda, kao i razne nagradne igre, natjecanje u nogometu, mjerenje jačine udarca i slično. :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 22:37

Nevjerovatno. :roll:

Imali smo valjda 500 udaraca po golu, koja nesreća... udarci Kranjčara, Rakitića, Petrića, glava Ćorluke i Jelavića i zicer Eduarda u 92. :roll: I još 10-tak udaraca. :oops:
Nisam vidio šugaviju momčad od Grčke (možda Italija :? ).. nisu praktički prešli centar, imali su 2-3 udarca po golu, od toga samo jedan opasan u 1. poluvremenu preko Samarasa. Imali su cijelih 0 kornera. :(
Ovakvim ekipama treba zabraniti igrati. Koji je smisao igre ako ne napadaš? Pa 2. pol. je izgledao kao viktorija pred grčkim golom.

Runje - nije imao praktički nikakvog posla.
Srna - vrlo dobar, opasni prodori, ubacivanja... u defanzivi nije uopće imao posla.
Ćorluka - siguran, iako nije imao posla, siguran nakon ubacivanja.
Šimunić - isto kao Ćorluka.
Strinić - ovo mu je debi pred punim Maksimirom pa mu treba progledati kroz prste. Dobar igrač iako je danas tek solidno odigrao. Treba se češće ubacivati naprijed što danas nije činio.
Vukojević - standardno dobar nazad, presporo se transformira u napad pa je zamjenjem Rakitićem u 2.pol.
Modrić - IGRAČINA !!! Pravi vođa.. lijepi mu se lopta za nogu.. majstor.
Kranjčar - Vrlo dobro igrao, samo previše forsira šut.
Pranjić - Dobro odigrao s obzirom da je igrao desno krilo a igra lijevom nogom.
Olić - Solidan. Od njega sam očekivao više...
Petrić - Trudio se, solidno odigrao, po meni ne zaslužuje mjestu u prvih 11 ispred Jelavića, Eduarda, pa čak i Mandžukića.

Rakitić - vrlo dobar. Čim je ušao imao odličnu priliku kada je šutao sa nekih 25m, golman jedva obranio. Veliki talent, biti će odličan igrač.
Eduardo - Neprimjetan. Imao zicer zicera u 92. i pogodio grčkog stopera u prsa. :(
Jelavić - Kako mi je drag ovaj igrač. Neodoljivo podsjeća na Dadu Pršu a i igra u Rangersima. :D Zvjer od igrača.. visok, odlična igra glavom, a nije trom, trudi se, trči... Imao par prilika ali ih nije realizirao.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 sep 2010, 22:46

Srna I Modrić ostalo banana ;)

Srednja žalost ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 22:48

bambina je napisao/la:Srna I Modrić ostalo banana ;)

Srednja žalost ;)
Da..

Jesi gledao utakmicu? :D

Kako je odigrao Rakitić, Kranjčar, Jelavić ??
Možda bi i Ćorluka i Šimunić nekako odigrali, ali nisu ni trebali na teren izlaziti..

Bili smo bolji od njih 10 puta, šteta, ali nisu presudni bodovi.
Gazimo ih u Grčkoj, tamo neće smjet bunkerati, morati će ići ofanzivnije, a nemaju kvalitetu da se nadigravaju ni sa Azerbejdžanom. Totalno su jadni.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 sep 2010, 22:50

Coma Izrael dolazi tekma u 10 mj upitno i to??? Loše forma , igra,navijači odlični ali slaba tekma više očekivano!sretnoo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 22:55

bambina je napisao/la:Coma Izrael dolazi tekma u 10 mj upitno i to??? Loše forma , igra,navijači odlični ali slaba tekma više očekivano!sretnoo.
Ako je večeras bila loša igra onda stvarno :lol: .
Realizacija je izostala, ali to će se valjda popraviti. Neznamo igrati protiv bunkeraša, da su makar jedno prešli centar zabili bi ga nekako. :D
Ubijali smo ih.. ali neće šut, neće sreća (Eduardo, Rakitić, Čarli)...
Optimističan sam više nego ikad, nema veze, moglo je se bolje danas, ali ovo nije tragedija. Pokazali smo odličnu igru i na to sam ponosan, ubijamo ih u Grčkoj!

MI HRVATI !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 sep 2010, 22:57

bambina je napisao/la:Coma Izrael dolazi tekma u 10 mj upitno i to??? Loše forma , igra,navijači odlični ali slaba tekma više očekivano!sretnoo.
ma dobro nema veze jbg grčka bunker,ali zato su oni kiksali kući već,a hrvatska će vjerojatno dobivati ekipe poput gruzije,latvije tako mislim da grčka sa ovakvom igrom će kiksati i protiv izraela,latvije,gruzije u gostima...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2010, 23:00

jacky, bambina je osoba ljepšg spola tako da sigurno nije gledAO, nego gledaLA :D

inače, stara narodna kaže : Timeo Danaos et dona ferentes.. Tako ti je to...
ne otpisuj Danajce, koji, ruku na srce i jesu jadni, prosječna ekipa, al yebayiga, šta nam to vrijedi...

p.s. i jacky, ne vrijeđaj mi Talijane uspoređujuci ih s Grcima ;) zadnja opomena :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 23:03

Kranjčar u Tottenhamu ne može zapasti među 11 a u nas igra cijelu utakmicu.Tužno,vratio se svojim igrama kad je imao 8 kila viška.Modrić koliko ga hvale,trebao bi sam dobiti ovu Grčku.Olić se trudi ali isto drvo,Petric loš.Za obranu i vratara nemam sta kazati,jer nisu imali posla.Eduardo više nije onaj stari i nije mi jasno da moze igrati prije Vukušića,Mandžukića ili Rukavine.
Šlag na kraju trener Bilić,to se ne zna gdje udara.Kad ti je glavni vezni Pranjić onda znas u kakvoj smo krizi :( :( :( :(

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 23:05

Grčka je šugava ekipa, naučeni su samo sjediti na golu. Ko pređe centar automatski je kažnjen nakon utakmice. :oops:

Ne izvlačim se, morali smo bolje, tj. morali smo realizirati prilike, morali smo zabiti makar jedan gol, nismo i nije nam nitko kriv, ali kakva je svrha, zašto oni uopće igraju??? Dabogda San Marino otišao na EP a oni ostali.
Ako se oni plasiraju kao 1. ili 2. prestajem gledati nogomet više. Toliko dobrih reprezentacija nema na velikim takmičenjima a ova grupa šugavaca se već godinama provlače.
Slovenija, Belgija, Irska, Danska, Poljska.. svaka od ovih reprezentacija je bolja od Grčke 17 puta, a ne igraju velika takmičenja tako često.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 23:08

ŠB.TRN je napisao/la:Kranjčar u Tottenhamu ne može zapasti među 11 a u nas igra cijelu utakmicu.Tužno,vratio se svojim igrama kad je imao 8 kila viška.Modrić koliko ga hvale,trebao bi sam dobiti ovu Grčku.Olić se trudi ali isto drvo,Petric loš.Za obranu i vratara nemam sta kazati,jer nisu imali posla.Eduardo više nije onaj stari i nije mi jasno da moze igrati prije Vukušića,Mandžukića ili Rukavine.
Šlag na kraju trener Bilić,to se ne zna gdje udara.Kad ti je glavni vezni Pranjić onda znas u kakvoj smo krizi :( :( :( :(
Kranjčar danas bio loš?? Pa koju si ti utakmicu gledao.. :?
Šta ako ga nemože zapasti u prvih 11, igra svaku utakmicu makar 30min.. Tottenham je 4. najbolja momčad najjače lige svijeta. Kakav Vukušić nema još ni 19 godina.. Rukavina zabio 2 gola u Dinamu i odmah u reprezentaciju ispred Eduarda, pa Eduardo bi bez jedne noge u HNL-u bio glavniigrač...

Modrić je odigrao perfektno, samo su napadači zakazali, osim Jelavića koji je nešto pokušavao ali ga nije išlo...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 23:12

jacky09 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Kranjčar u Tottenhamu ne može zapasti među 11 a u nas igra cijelu utakmicu.Tužno,vratio se svojim igrama kad je imao 8 kila viška.Modrić koliko ga hvale,trebao bi sam dobiti ovu Grčku.Olić se trudi ali isto drvo,Petric loš.Za obranu i vratara nemam sta kazati,jer nisu imali posla.Eduardo više nije onaj stari i nije mi jasno da moze igrati prije Vukušića,Mandžukića ili Rukavine.
Kranjčar danas bio loš?? Pa koju si ti utakmicu gledao.. :?
Šta ako ga nemože zapasti u prvih 11, igra svaku utakmicu makar 30min.. Tottenham je 4. najbolja momčad najjače lige svijeta. Kakav Vukušić nema još ni 19 godina.. Rukavina zabio 2 gola u Dinamu i odmah u reprezentaciju ispred Eduarda, pa Eduardo bi bez jedne noge u HNL-u bio glavniigrač...

Modrić je odigrao perfektno, samo su napadači zakazali, osim Jelavića koji je nešto pokušavao ali ga nije išlo...
Šta je napravio Kranjčar ,u cijeloj utakmici.Eduardo je prije ozljede bio dobar,ali ovo sad je katastrofa.Pogledaj kako je izvodio slobodne udarce jer jedino ga je tada kamera prikazivala.Decko pojma nema,u nekoj je krizi valjda ce se do Izraela oporaviti a mi se ne trebamo bojati ovih Grka jer oni ne bi mogli proci skupinu ni da su sami u njoj :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 23:15

Pa Eduardo nije u formi i ja to ne osporavam, ali izjaviti da Vukušić treba igrati u A reprezentaciji, i to u 1 TIMU je apsurdno. Neka se bori za poziciju u u19 reprezentaciju, možda dobije priliku za 2-3 godine.

Kranjčar šta je uradio? U prvom poluvremenu je imao šut, kada golman boksa u korner. U drugom poluvremenu se trudio, trčao i tu ti ne stoji ona da igra ko "krmak", imao 4-5 šuteva, što sam napisao u prvom postu, previše je forsirao šut jer mu danas očito nije išao, imao par asistencija i odlično izbacivao Grke sa Modrićem na sredini terena ali kasnije blokada, napadači danas loši, a i Grka pun k..ac na 20m od gola. :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 sep 2010, 23:19

Neću se sad svađati,sve smo vidjeli na utakmici.Daj Bože da se nešto promjeni do Izraela,nadam se trener!!!Eduardo,Kranjčar,Petric s ovom formom nemaju sta traziti u ozbiljnoj reprezentaciji,sad jesmo li mi ozbiljni pokazat ce vrijeme ;) ;) ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 sep 2010, 23:24

Eduardo je u lošoj formi, tu se slažem.
Petrić je protiv Latvije dao gol i asistirao, to si sigurno ako vrhunski stručnjak zaboravio, iako mi se ponekad čini rezerviran i kao da mu nije stalo igrati uopće.
Kranjčar je odličan igrač, danas je odigrao vrlo dobro, to je se odlično vidilo za sve koji poznaju nogomet, a znalci kojima je igrač odigrao dobro jedino ako je dao 3 gola, i asistirao za još 3 jbg... pokušajte pažljivije gledati utakmicu.

Samo da mi ovako odigramo protiv Izraelaca, ne ginu im 3 komada.

Samo ne kužim zašto Bilić više ne uvodi Mandžukića, prije ga je stalno uvodio pred kraj i uopće nije loše igrao.. 8-)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.