07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Necse moc francuzi nnosit s pritiskom i izostankom tolikih igraca a mi cemo ih leprsavo dobit 2 razlike
Nikad necu prezaliti onaj slalom Misimovica, na Kosevu...Mi na istoku ide Miske, jedan drugi treci, niko sekunde ne progovara...Nadam se da ce tako i veceras da bude, samo sa golom u mrezi Llorisa...
Ja se najvise bojim Llorisa, ako prvu odbrani neces mu gola dati do Bajrama...
Ja se najvise bojim Llorisa, ako prvu odbrani neces mu gola dati do Bajrama...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znate li kad ćemo se mi plasirati na neko veliko takmičenje? To će biti tek onda kada Sabit Hadžić preuzme nogometnu selekciju. 

FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
WE WHO DARES WINS!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Idemoooooo po pobjedu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kazu prodato preko 20.000 karata mashalica,ova brojka obecava drama atmosferu 
Play up!

Play up!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
30.ooo nece na Koševu biti a dobre igre i požrtvovanost...mozda i bude.KB-TM87 je napisao/la:Uz 30.ooo ljudi, dobru igru i požrtvovanost Francuska mora pasti !
...nisu mogli da te ugase!!!
Hoce biti tekma na nekim kanalu osim bhtv1? jer ga ja vise nemam.. mislim vise na RTL ili TV5 ili Eurosport itd?
BLUE NATION.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- bistrikboy
- Kontakt:
Sve osim poraza je dobar rezultat za nas.Sretno ljiljanima nasim!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BH_Patriot
- Kontakt:
Istok, Sjever i Jug rasprodani !!
Ulaznice za istočnu, sjevernu i južnu tribinu za večerašnju utakmicu BiH - Francuska su rasprodane. U prodaji je ostalo oko 5.000 ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 40 KM, a prema trenutnom tempu prodaje možemo očekivati da će i zapadna tribina večeras biti ispunjena do posljednjeg mjesta.
Inače, u neposrednoj blizini Stadiona Asim Ferhatović Hase od ranog jutra se mogu vidjeti prodavači suvenira za simobilima Bosne i Hercegovine, a na parkingu Olimpijskog kompleksa Zetra primjetan je veći broj transportnih vozila sa francuskim registarskim oznakama.
Ulaznice za istočnu, sjevernu i južnu tribinu za večerašnju utakmicu BiH - Francuska su rasprodane. U prodaji je ostalo oko 5.000 ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 40 KM, a prema trenutnom tempu prodaje možemo očekivati da će i zapadna tribina večeras biti ispunjena do posljednjeg mjesta.
Inače, u neposrednoj blizini Stadiona Asim Ferhatović Hase od ranog jutra se mogu vidjeti prodavači suvenira za simobilima Bosne i Hercegovine, a na parkingu Olimpijskog kompleksa Zetra primjetan je veći broj transportnih vozila sa francuskim registarskim oznakama.
NE DAJ SE BOSNO !!
Eto ti si taktičar.EdinTM87 je napisao/la:Jes; bio veliki igrac, al nije takticar!
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
http://liveonsat.com/today.phpJaydoo82 je napisao/la:Hoce biti tekma na nekim kanalu osim bhtv1? jer ga ja vise nemam.. mislim vise na RTL ili TV5 ili Eurosport itd?
btw
Al Jazeera Sport +4
BHT 1
M6
M6 Suisse
Polsat Sport Extra
Sport TV2
SuperSport 4 (DigitAlb)
aj kume nepricaj gluposti ja sad u gradu bio i u centrotransu kupio kartu za sjeverBH_Patriot je napisao/la:Istok, Sjever i Jug rasprodani !!
HZSA87
Protiv Bjelorusije je loše, igrali su kao protiv Brazila.delija je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako je ovo lose onda stvarno.Jedino im fali realizacija,a moli se da protiv nas ne prorade.Mi sa onakvom odbranom uvijek mozemo primiti gol,kao sto ga i mozemo dati
Ukupno 3 ozbiljna šuta na gol...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
[youtube][/youtube]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEE
Tribine sve gorice stadion plance .. svako srce kucace .. Ljudi glasno pjevat ce .. BHF .. 
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEE

Karte definitivno nisu rasprodane. Meni jaran sada uzeo u Centrotransu, i lik kaze da je ostalo jos sljedeci iznos:
500 - Jug
428 - Sjever
1324 - Istok
4028 - Zapad
Ja sam bez problema danas uzeo karte, niti je bilo guzve niti je bilo manjka, ali ima onih "firgosa" koji prodaju ilegalno po cijenama skupljih za 5 KM.
Pisao sam u Petak i Subotu, da imam osjecaja da ce nas ova euforija mnogo toga kostati, i imam osjecaja da cemo veceras izgubiti.
500 - Jug
428 - Sjever
1324 - Istok
4028 - Zapad
Ja sam bez problema danas uzeo karte, niti je bilo guzve niti je bilo manjka, ali ima onih "firgosa" koji prodaju ilegalno po cijenama skupljih za 5 KM.
Pisao sam u Petak i Subotu, da imam osjecaja da ce nas ova euforija mnogo toga kostati, i imam osjecaja da cemo veceras izgubiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Raja hajmo linkove za one koji nemogu gledati na bhtv, hvala.............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.