07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Istok je skroz rasprodan... ostalo je sjevera i juga malo nesto.. Zapada jos uvijek ima... Ali kojim tempom ide prodaja i kakva je atmisfera u gradu mislim da ce stadion biti pun...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Gdje se nalazi poslovnica centrotransa u sarajevu ???
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
euforija ce biti tek nakon pobjede nad Francuzima.... svi smo sad skeptici i pod oprezom.... ali ipak svi se nadamo pobjedi...
-
- Kontakt:
prekoputa katedrale odmah pored raifaissen banke...Bosnier je napisao/la:Gdje se nalazi poslovnica centrotransa u sarajevu ???
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- BH_Patriot
- Kontakt:
Nadam se pobjediii !!!!
Hajmooo BOSNOOO
Hajmooo BOSNOOO
NE DAJ SE BOSNO !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako vrijeme odmice, sve veca i veca nervoza je prisutna. Pobjedom mnogo dobijamo, pa cak i nerijesenim ishodom, jer protiv jedne Francuske sve osim poraza je uspjeh.
Iskreno se nadam da ce momci ostaviti srce na terenu i igrati najbolje sto znaju.
Iskreno se nadam da ce momci ostaviti srce na terenu i igrati najbolje sto znaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iskreno, mislim da ne možemo izgubiti. Možda nas Franncuzi razuvjere ali čisto sumnjam 

Vi idite na utakmicu ja odoh na teraviju

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

a dalje??? sta ce mi baraz...????kome je jos uspjeh baraz???ta taktika moze na luksembur estoniju itd ,protiv francuske,spanije,turske,portugala,sa njom mozes g*** obrisatiEdinTM87 je napisao/la:to je ona sa kojom nas je Ciro do baraza doveo.harishp je napisao/la:3-5-2To ona famozna jedan bod od mogucih 18.
Hvala lijepo i zbogom ''tatkicar''
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
IMAL KO LINK ZA MLADU REPREZENTACIJU
-
- Kontakt:
svaka castHairlija je napisao/la:Vi idite na utakmicu ja odoh na teraviju![]()

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
http://www.atdhe.net/23669/watch-hungar ... govina-u21celo je napisao/la:IMAL KO LINK ZA MLADU REPREZENTACIJU
- bayern4ever
- Kontakt:
Pricajte vi sta ocete covjek je upravu 3-5-2 je odlicna formacija kojom vladamo sredinom i vladali smo dok je ciro bio , nadam se da ce safet nesto izmisliti slicno
. 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
i to zadnja teravija veceras...plava_pruga je napisao/la:svaka castHairlija je napisao/la:Vi idite na utakmicu ja odoh na teraviju![]()
Ja necu na teraviju, sta cu, da padne go pa da izletim sa namaza

Svaka cast ako ces ic, ja nebi mogo izdrzat taj pritisak!
InsAllah veceras nama 3 boda

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Da, ali 3-5-2 je najteza taktika koja se moze igrati,jer ti tu mnogo pada na ledja bekova,a BIH u ovome trenutnku nema bekove da izdrze svih 90.minuta protiv jacih ekipa trceci gore-dole,to moze da prodje protiv slabih ekipa u ovoj grupi tipa Lux ili Albanija ali protiv Francuza ti to nece proci,pogotovo ako na drugoj strani imas Sagnu odnosno Clichya.bayern4ever je napisao/la:Pricajte vi sta ocete covjek je upravu 3-5-2 je odlicna formacija kojom vladamo sredinom i vladali smo dok je ciro bio , nadam se da ce safet nesto izmisliti slicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zar sumnjate u meneMOZAK je napisao/la:i to zadnja teravija veceras...plava_pruga je napisao/la:svaka castHairlija je napisao/la:Vi idite na utakmicu ja odoh na teraviju![]()
Ja necu na teraviju, sta cu, da padne go pa da izletim sa namaza![]()
Svaka cast ako ces ic, ja nebi mogo izdrzat taj pritisak!
InsAllah veceras nama 3 boda

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- BH_Patriot
- Kontakt:
Svaka tebi cast hahahahahaHairlija je napisao/la:Vi idite na utakmicu ja odoh na teraviju![]()
NE DAJ SE BOSNO !!
Četiri sata prije početka Koševo vrvi od navijača BiH
Preko stotinu francuskih novinara, kao i izabranici Laurenta Blanca imat će šta vidjeti na našem najvećem stadionu. Iako je do početka utakmice ostalo četiri sata, armija naših navijača već se kreću ka Koševu, a velika većina je već okupirala Koševo. Sada je izvjesno da će Tricolore čekati pakao na Olimpijskom stadionu.
Navijači iz cijele BiH pristižu u Sarajevo i po gradu prave sjajnu atmosferu. U svakom lokalu se čuje samo pjesma „Igraj Bosno svi smo uz tebe“. Na gotovo svakom automobilu je zastava naše države. Sve je spremno za spektakl i nadamo se veliko slavlje na ulicama BiH.
Stadion ce biti pun,to je jako bitno za dobru atmosferu..BIH ima takve igrace da se ne trebamo bojati ni mnogo jacih reprezentacija od Francuske... Siguran sam da ce nasi Zmajevi ostaviti srce na terenu i zabiljeziti pobjedu,aBd!
-
- Kontakt:
LJILJANI ZLATNI PJESMA SE ORIIIII NAVIJA CIJELI STADIOOOOOOOOOOOOONNNNN

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.