07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Ni jedna jedina sansa, ama bas nijedna .. pa sta je ovo boze moj
Ako izvucemo remi bit ce extra
Francuzi su nas doslovno pojeli za veceru u prvom poluvremenu...totalna dominacija na terenu, fakticki se igra samo na našoj polovici.
Vezni red ne može da se dozove a kamoli da razmjeni 2-3 pasa
, mahom u vecini slucajeva Nadarević nabija lopte gore prema Džeku koji je potpuno odsjecen od ostatka ekipe kojem svakako Remy visi za vratom.
Igre uopšte nema, samo nabijanje prema Džeki.
Ibričiča nema u kreiranju akcija, nema ni Misketa,Pjanić daleko od igre jer je na zadnjem veznom.
Ako izvucemo nerijeseno bice super.

Francuzi su nas doslovno pojeli za veceru u prvom poluvremenu...totalna dominacija na terenu, fakticki se igra samo na našoj polovici.
Vezni red ne može da se dozove a kamoli da razmjeni 2-3 pasa

Igre uopšte nema, samo nabijanje prema Džeki.
Ibričiča nema u kreiranju akcija, nema ni Misketa,Pjanić daleko od igre jer je na zadnjem veznom.
Ako izvucemo nerijeseno bice super.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 07 sep 2010, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Pored Mujdze i Hasagica,niko nista. Pa moraju malo jace i cvrsce da igraju,.....
ovako je i bjelorusija odigrala ko mi , uvalise jedan na srecu pa ih svi nahvalise ko da su brazil 

Teška utakmica, ali navijanje je nula ! 

sto bi miske rekao nemoze vako bgm mislim da nam je mexses sansa jednom je bio u ozbiljnijoj akciji i ibisevic ga je proso
2-0 za nas
skonace nes pape nema veceg optmiste od mene 
2-0 za nas

ovo je fuj za gledati.pa samo sa jednom stvari blan je razbio nasu igru.a to je pritisak na veznu liniju.nasa postavka je katastrofalna.ibricic nista ne radi ne prati beka ,dijara i diyabi unistili su pjanica i rahimica.ja se nadam da susic ovo vidi.katastroalan odnos,pa ne mozemo da stanemo na loptu.pa ne mogu francuzi igrati ovako 90 minuta.to se mora iskorstiti.
VOLIM TE ŽELJO
- Los*Blancos
- Kontakt:
0-0 prvo.polvr...i hvala
ali bogami kad bi napravili nesto u 2 pol.v i poveli 1-0 pobijedili bi
ako bog da

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 sep 2010, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lulić je zaista zaslužio sve pohvale, momak je trčao kao navijen. Strašno je borben...
Ipak BiH treba igrati u Zenici, ne mogu ovi naši izdržati tempo na velikom stadionu
Ipak BiH treba igrati u Zenici, ne mogu ovi naši izdržati tempo na velikom stadionu

- -Barcelona-
- Kontakt:
kako ljudi zatvorise misketa interpol treba da raspise potjernicu za njim,ibisevic neznam je li imao 20% tacnih dodavanja
igra nidje veze,dzeko se nesto trudi al ne moze sam nista,vidi se da ova pozicija pjanicu ne odgovara,jedini pravi je bio hasagic i mozda spahic
tesko cemo ovako u drugom dijelu ako se nesto ne promjeni..........

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ma i ovi francuzi, igra svak za sebe, al nas rasipaju sto jes, jes
Benzema mogo tricu komotno uvalit
al kakav je ono sut M' vile
nista ovo ovako ako se nastavi ne gine nam poraz, previse smo se zatvorili, prepali smo se, kako su bjelorusi komotno igrali, i to u sred Pariza
Benzema mogo tricu komotno uvalit
al kakav je ono sut M' vile

nista ovo ovako ako se nastavi ne gine nam poraz, previse smo se zatvorili, prepali smo se, kako su bjelorusi komotno igrali, i to u sred Pariza
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Prvo poluvrijeme najbolje opisuje Misketova izjava: "Nemozemo ovako"
Susicu radi nestoooooooooo! Izgubicemo sta ti je!

Susicu radi nestoooooooooo! Izgubicemo sta ti je!

Ybte u prvom su nas vile pronosale ( i Hasagic )
. Nastavak? Mislim da nece biti nekog bitnijeg pomaka 

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Joj jesmo losi !!! NIsu oni toliko dobri koliko smo mi katastrofa...Lulic i Ibisevic se bore..ostali jadna majko
meni ovo ne izgleda lose uopce, jesu francuzi stisli, ali su spremiji i jaci od nas, tako da nema smisla da im i probamo trkacki parirati, imam osjecaj da bi im mogli uvaliti nesto tamo oko 70 minute, kad malo ohanu
i opet blete ibisevica pa jbt najborbeniji je covjek naprijed nazad itd 

- Los*Blancos
- Kontakt:
Ubaciti Zeca umijesto Ibisevica
e tu lezi zec nas za pobijedu

El mejor club del siglo XX
- Principatus
- Kontakt:
Ova pauza nam dobro dolazi. Igramo sve u svemu slabo. Ipak nismo primili gola pri svim prilikama Francuza, tako nesto se zna kad tad osvetiti onome ko ne iskoristi sanse. A mi znamo jedan gol bar uvaliti. Bitno je stvarno da nismo primili. Nepotrebna trema je polako opala, ali ostajemo bez ideja. Morat ce se nesto promijeniti.
Ali sta je dosad najgore:
Navijanje je jedna velika, velika...ustvari najveca nula.
Savez napolje i savez napolje, 5 minuta na pocetku. Hebo vas savez.
Ali sta je dosad najgore:
Navijanje je jedna velika, velika...ustvari najveca nula.
Savez napolje i savez napolje, 5 minuta na pocetku. Hebo vas savez.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
bolja atmosfera u pozoristu..... k'o sto miske kaze "ne mozemo ovako" duge lopte na Dzeku a 3-ica oko njega.... ni ja nebi mogao nista a da Dzekson moze
nevalja sto se branimo..... a ako vec moramo da se branimo "napad je nejbolje odbrana"

Problem je što oni nece ohanuti sve dok nam ga ne uvale, vidiš da su 3 puta fizicki spremniji od naših.zare je napisao/la:meni ovo ne izgleda lose uopce, jesu francuzi stisli, ali su spremiji i jaci od nas, tako da nema smisla da im i probamo trkacki parirati, imam osjecaj da bi im mogli uvaliti nesto tamo oko 70 minute, kad malo ohanu
Trce ko životinje, a životinja ne može ohanuti.
Ako budemo cekali kad ce oni ohanuti, necemo to docekati nikad.
Trebamo i mi nešto pokušati napraviti u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.