PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2017, 23:27

Laznjak je napisao/la:Nemam se ja sta kome dokazivat, kao grupa smo daleko otisli, imas komsije iz susjednih nam drzava, pa nek kazu. Smiju se ljudi: "jesu to oni sto strumfa tetoviraju kao simbol grupe" :rol:
Sto se tice guinnessa to stoji, prosli zeljovci kroz nase koji su izasli da cugaju sa njima. Jos ti jednom kazem nemoj o tucama, zajebaji o fudbalu. Da ste jaki ne bi nikad nozeve poceli nosat, pa pistolje, pa ni tu ne mozete, pa daj delalica, pa daj zulica, pa daj Lakacu nek nam proda transparent :rol: Nemoj ziv bio, necu vise pisati, nemoj ni odgovarat. Zdrav bio i zivio nam derbi
Pošto vidim da si ozbiljan, poštujem sve što si napisao i to stvarno mislim.

Al priznaj da je današnji trans bio mangupski :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 nov 2017, 23:28

Sarajvo šampinjon
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 nov 2017, 23:29

bodi123 je napisao/la:Hajde potrudite se, ne valja ovo ništa za sad, doduše sve neki novi likovi od par mjeseci im pišu, ne poznaju materiju
pa zar si i ti nastradao hahahahhahah
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 nov 2017, 23:29

Kakvi su ono danas plavi filozofi bili što su se popeli na krov u Valtera Perića i fol provocirali sa 100m vazdušne linije i 50m nadmorske visine? :lol: :lol:

Tol'ko ih strah da se penju po krovovima. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 nov 2017, 23:30

Šta kae Krste gasi sve :rol: :rol: :rol: :rol:

Dajte Menstrualnima bodove za zelenim stolom :bow:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 27 nov 2017, 23:31

Laznjak je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Inace ne komentarisem ovdje, ali ti bas zarazen degenekom nekim. Kad vec pricas o degeneriku iz paba, znas li sta je bilo prije o sole mio :D fasovaste zastavu na cvili ko zadnji bekani, momci vam uzese zastavu i jos ispadose posteni pa sacekase da se dohavizate, da ne bude uzeli nam zastavu i odose, a mi nismo kurcem mrdnulu..vi nas mrzite, mi vas hahahah
Pa par mjeseci prije odradise zeljovci akciju u kuglani, pa umalo vam vodja nije pojeo crnu kuglu :D
Pa razna maltretiranja unazad godinama. Jedno od tih je kad su prebili momka iz FGR, hrabrih 20 manijaka ga tuklo. Pa poslije se nisu mogli skupiti. Zovemo jednog kaze ne moze, mora mami hljeb kupiti, drugi folira temperaturu u junu mjesecu... Tajso ucio nase pjesme u parkusi :urnebes: Pa vam ticu zarobismo, nema ko da dodje po njega :rol: Pa vas Vuk maltretiro po dvoranama, pa vam uletismo u sopong, pa vam bacismo suzavac na chwili i dan danas vam strariji jedu muda zbog toga ( najjace batine koje ste dobili ) kaze mi haver ja konto specijalci, pa vam na Stupu ostalo garderobe i garderobe lika skidamo samo sto mu i na gacama ne pise tm88, vratimo mu par stvari, nismo mi katili, nek mu se majka ne sekira, pa vam šoša vodja izofira parolu "jesu li horde gdje su nekad bile" :rol: ne znam pita li se i dan danas nesto u grupi. Kojoj grupi? Ugasio vas United Force :tralala:
Mani se fb stranica, Horde nikad nisu bile fb grupa. Uhvati se ti brate zelje i prcanja za derbi, a batine ne spominji, da ne propricam o jednom liku i ccb-a koje smo takodje ugasili :plac: Lik sa nama navijo na sjeveru za derbi. Zdravo prcanje i budi pozdravljen ;)
Opa imamo i predstavnika pravih huligana na temi :bow:

Šta se meni dokazuješ, što se u Guinnessu nisi dokazivao pred braćom iz Drezdena.

Priznaj da vam je ovo saopštenje komično, ja sam mislio da ste ozbiljna navijačka grupa.
Nemam se ja sta kome dokazivat, kao grupa smo daleko otisli, imas komsije iz susjednih nam drzava, pa nek kazu. Smiju se ljudi: "jesu to oni sto strumfa tetoviraju kao simbol grupe" :rol: Koliko ste ozbiljni govori i to da vam je lik koji nosi trans prespavo i okacio ga u pola tekme :D
Sto se tice guinnessa to stoji, prosli zeljovci kroz nase koji su izasli da cugaju sa njima. Jos ti jednom kazem nemoj o tucama, zajebaji o fudbalu. Da ste jaki ne bi nikad nozeve poceli nosat, pa pistolje, pa ni tu ne mozete, pa daj delalica, pa daj zulica, pa daj Lakacu nek nam proda transparent :rol: Nemoj ziv bio, necu vise pisati, nemoj ni odgovarat. Zdrav bio i zivio nam derbi
objasnjavas sandzakliji koji nikad u zivotu nije bio ni u SA niti na bilo kojoj utakmici..taj kad sidje na pijacu kuci se balonom vraca, a ti njemu objasnjavas..nek mu pricaju moleri o svojih bogatih 30 godina povijesti :lol:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2017, 23:31

Virtu4l je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Nemam se ja sta kome dokazivat, kao grupa smo daleko otisli, imas komsije iz susjednih nam drzava, pa nek kazu. Smiju se ljudi: "jesu to oni sto strumfa tetoviraju kao simbol grupe" :rol:
Pošto vidim da si ozbiljan, poštujem sve što si napisao i to stvarno mislim.

Al priznaj da je današnji trans bio mangupski :mrgreen:
Sve je to sad smijesno i nasi i vasi se druze iz nekih interesa, djeca najebu svaki put, stariji se znaju odlicno. Ako ti kazem da su se trazili jednom po Dobrinji dok je bilo aktuelno saranje grafita. Prosli dva puta jedni pored drugih nisu se vidjeli :rol: Ocami ja vidim pet feninga na zemlji oni se ne vide, masa na masu :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:32

Vracaju se focaci na temu, aferim :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 nov 2017, 23:34

Evolution87 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Hajde potrudite se, ne valja ovo ništa za sad, doduše sve neki novi likovi od par mjeseci im pišu, ne poznaju materiju
Do nove godine bruda moj fasovo :crazy: :roll:

Kod mene makar nije brkata somina nego samo grb manjeg kluba iz Sarajeva :rol: :rol: :rol: :rol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2017, 23:35

MocMahale444 je napisao/la:Vracaju se focaci na temu, aferim :salut:
Nemoj to :D reci da sam cigan, ali to nemoj :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 nov 2017, 23:36

Rođendan boysi počeli trenirat alpinizam. :urnebes: Više ih na krovu nego na tribini. Nije da im nije u genima verat se po krovovima. :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:36

@BMX nosi avatar par dana i skini, nije beg cicija.

@Laznjak hajde sta fali i vi ste ljudi :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 nov 2017, 23:36

bodi123 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
Do nove godine bruda moj fasovo :crazy: :roll:

Kod mene makar nije brkata somina nego samo grb manjeg kluba iz Sarajeva :rol: :rol: :rol: :rol:
i ja do nove :lol:

Haj kod tebe nije govvno, nego se pas posro :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 nov 2017, 23:37

Zeljo92 je napisao/la:slika

ahhahahahaahahahahahah idalje semafor radi :urnebes: :urnebes:
Tako ste i vodu pustali, pa onda kao pukla cijev. :tralala:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 nov 2017, 23:38

@evo i @bodi
Ja sreća sedam dana fasov'o samo. Prošli put sam gulio i ja oko mjesec dana. :oops:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

TMDbr
Kontakt:

Post Postao/la TMDbr » 27 nov 2017, 23:38

Neandertalac je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol:
Jedan je Amar Zulic! Amidja nas najjaci!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 nov 2017, 23:42

E cuj eksplodirala auto-bomba u Bagdadu, Krste preuzeo krivicu hahahahahahahha
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2017, 23:43

uNbx je napisao/la:@evo i @bodi
Ja sreća sedam dana fasov'o samo. Prošli put sam gulio i ja oko mjesec dana. :oops:
Citaj ljuti , samo 2 dana nosi rekoH nije beg cicija. Vazno je da si izgubio i sad sam 9-1. Najjaci sam :urnebes:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 27 nov 2017, 23:44

Kuc kuc !
Koe?
Ma daj gajbu Ginisa.
Životni saputnik! 1921

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 nov 2017, 23:45

:bow:
Osim13 je napisao/la:Šta kae Krste gasi sve :rol: :rol: :rol: :rol:

Dajte Menstrualnima bodove za zelenim stolom :bow:

Uh je*o te ispade mi sprej od smijeha...

Vi bi u obrnutoj situaciji 100% dobili 3 boda, dijete od 8 godina bi bolje organizovalo utakmicu...

Prica se po carsiji da kamatar nije htjeo utakmicu u nedelju i da se morala odgodit na bilo koji nacin...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hrammm1921, Maestro^^, mnon46, relativizam, rishovski, Vanja8, VolimoSarajevo i 49 gostiju.