Laznjak je napisao/la:Inace ne komentarisem ovdje, ali ti bas zarazen degenekom nekim. Kad vec pricas o degeneriku iz paba, znas li sta je bilo prije o sole mio

fasovaste zastavu na cvili ko zadnji bekani, momci vam uzese zastavu i jos ispadose posteni pa sacekase da se dohavizate, da ne bude uzeli nam zastavu i odose, a mi nismo kurcem mrdnulu..vi nas mrzite, mi vas hahahah
Pa par mjeseci prije odradise zeljovci akciju u kuglani, pa umalo vam vodja nije pojeo crnu kuglu

Pa razna maltretiranja unazad godinama. Jedno od tih je kad su prebili momka iz FGR, hrabrih 20 manijaka ga tuklo. Pa poslije se nisu mogli skupiti. Zovemo jednog kaze ne moze, mora mami hljeb kupiti, drugi folira temperaturu u junu mjesecu... Tajso ucio nase pjesme u parkusi

Pa vam ticu zarobismo, nema ko da dodje po njega

Pa vas Vuk maltretiro po dvoranama, pa vam uletismo u sopong, pa vam bacismo suzavac na chwili i dan danas vam strariji jedu muda zbog toga ( najjace batine koje ste dobili ) kaze mi haver ja konto specijalci, pa vam na Stupu ostalo garderobe i garderobe lika skidamo samo sto mu i na gacama ne pise tm88, vratimo mu par stvari, nismo mi katili, nek mu se majka ne sekira, pa vam šoša vodja izofira parolu "jesu li horde gdje su nekad bile"

ne znam pita li se i dan danas nesto u grupi. Kojoj grupi? Ugasio vas United Force
Mani se fb stranica, Horde nikad nisu bile fb grupa. Uhvati se ti brate zelje i prcanja za derbi, a batine ne spominji, da ne propricam o jednom liku i ccb-a koje smo takodje ugasili

Lik sa nama navijo na sjeveru za derbi. Zdravo prcanje i budi pozdravljen