Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
najbolji navijaci na svijetuFozgen je napisao/la:Savez napoljeeeeeeeeeeeeee
bosna je sampion oooOOOOoOoooOOOOooOOOoooooOOOO
![]()
i da dodam neizostavno zzzzzzvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz
odjekuje sa tribina
Ma kakvo bilino polje.Dolina ćupova jarane,tu igratijuznjak> je napisao/la:Protiv Francuske ima jos najmanje 10 000 mjesta praznih pod hitno igrati preostale tekme na Bilinom Polju
ovo nije njihov, ovo je safetov maksimum.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Haj sta i vi sad serete, nasi jednostavno nisu mogli boljei to je izgleda njihov maksimum, sad treba pljuvati po njima sto su izgubili od male Francuske
![]()
ne igra pape, nego igraci tako da "nidje veze"Wolverine je napisao/la:ovo nije njihov, ovo je safetov maksimum.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Haj sta i vi sad serete, nasi jednostavno nisu mogli boljei to je izgleda njihov maksimum, sad treba pljuvati po njima sto su izgubili od male Francuske
![]()
Oj to ti je pametno svaka ti cast, majke mi izgubio sam sada zivaca da nije normalno, oj jeebem ti sunce i drzavu. Susicu idi u PM molim te ojjjjjj :S.Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
Da mu necemo mozda skandirati ime ?Pirke je napisao/la:Hajde kulturno pokusaj ako znas...1921 je napisao/la:**** te on. Odvedi ga kuci sebi, ili ugraviraj njegovu sliku. Prosralo ga jednu polusezonu u žnj klubu i od tada je standardan u reprezentaciji pored MUSLIMOVICA, Zeca itd. Ne zna lopte primiti, kuveta nema u sebi i on mi igra.Pirke je napisao/la:Da se ponavnjam... Publika je 0.
Jao jos su budale izvizdali Ibisevica...
Da dodam, iako je igracu tesko, ako ga 40.000 ljudi izvizdaju necemu to nesto pomoci...
I sto vise, spavali su sve dok je on izasao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.