07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
nismo dugo ovako jeftino prodali kozu
katastrofa su zajedno sa susicem.zamolio bih spahu,jedinog koji je odigrao hrabro,da nikad vise ne igra za nas.dzaba ba onim fanaticosima sto su dali krv,dzaba im sto idu na svako gostovanje,kada ne postujes takvog ccovjeka.emancipovani papci,mozete zivjeti u londonu,minhenu,parizu,ostali ste papci iz sela bosanskih.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Haj sta i vi sad serete, nasi jednostavno nisu mogli boljei to je izgleda njihov maksimum, sad treba pljuvati po njima sto su izgubili od male Francuske
![]()
VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Miske i Pjanic ne mogu zajedno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pujj' E moj Safete,e mojj Džeko,Ibiseviću ccc sramota, Sramota zaista da se cuju navijaci francuske a nasi ne,sramota da stadion nije ispunjen do kraja,Sramotno zaista nama jedan Kreten "Benzema" daje gol !!! ccc i sramotno je to sto nasi navijaci pjevaju samo "Savez Napolje" nece nista postici s tim,umjesto da podrze nas tim oni sjede i uzivaju nadam se posljednji put da gledaju neke velike igrace ko sto su Sagna,Malouda,Lloris ... Vidi se da je Koševo ukleto i da je tu bio mezar ispunjen duhovima koji očito mrze ovu reprezentaciju ... Bilino Polje <3
Ocjene od 1-5
Dzeko-1
Ibisevic-1
Misimovic-2
Pjanic-4
Ibricic-3
Rahimic-3
Lulic-4
Mujdza-2
Spahic-5
Nadarevic-2
Jahic '-1
Zec '-1
Ocjene od 1-5
Dzeko-1
Ibisevic-1
Misimovic-2
Pjanic-4
Ibricic-3
Rahimic-3
Lulic-4
Mujdza-2
Spahic-5
Nadarevic-2
Jahic '-1
Zec '-1
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ma nek stoki dozivotnu dadnu! ebo ja sve svoje ako ne bi skako od srece.IKSS je napisao/la:Sad ce UEFA drmnuti zabranu navijacima na stadion 2-3 utakmice i to je to nek onda puse k... po ulicama i nek idu pred savez pjevat im pjesme.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 07 sep 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako oni koji su branili Susica nemoj da bi se navljali hebo vas on i ova drzava nasa! nece potpisat 0-0 a igra defezivno! navijaci su **** ko i savez!! dabogda platili 1000 km sldecei put, a tako dobro navijali! oni koji su branili Ibisevica, hebi te ga!! Susic odlazi´, nemas ti veze ! MRSSSSSS!! DABOGDA BILI SUSPENDOVANI!!
BHF kako jadno zvizdati Emiru Spahicu, jedinom igracu koji je danas trcao i borio se sa Benzemom, hvala Bogu pa sam Manijak.
EDIT: Jedan je Ciro, nikad necemo bit tako blizu!
EDIT: Jedan je Ciro, nikad necemo bit tako blizu!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 07 sep 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Haj Sušiču razguzlaj i ostavi momcima da još nešto naprave, dok još nije prekasno................
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
jedno pitanje za ove cirine momke, koju smo mi to jacu repku dobili u proslim kvalifikacijama ? ne serite.
-
- Kontakt:
.rumbalija je napisao/la:Pa mora se igrati u glavnom graduLishche je napisao/la:Nezaboravna atmosfera u sarajevu, kao i uvijek... Stvarno, kojeg kurca imamo igrati tamoguber90 je napisao/la: **** ti budalu koja ponovo dadne da igramo utakmicu u Srajevu dabogda krepo.
Ako se bude igrala svaka u glavnom gradu,onda blago nama.
Ma kakav Susic slabo realno Ciro mnogo bolje vodio Repku.
Igraci ko najvece PiCkE igraju Cast izuzetcima Spaha, Keno, Mujdza je igrao ovo ostalo bijedno jadno... ****!!!
Igraci ko najvece PiCkE igraju Cast izuzetcima Spaha, Keno, Mujdza je igrao ovo ostalo bijedno jadno... ****!!!
mB!
- King Kenny
- Kontakt:
NIje problem u igracima problem je u postavci...sta smo mi ovo igrali....nijednog napada kako treba...ljudi nas kontrama ubili....katastrofa....sajo je bio veliki igrac al je kao trener nula....i nek niko djaba ne sere i ne govori da je on za selektora jer nije...to smo veceras vidjeli 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ne da su trebali zvizdati nego su trebali uletiti u teren i sve ih prebiti. Ovako da sramotno odigraju za reprezetaciju, jedan sut u okvir gola sa 40 metera i sta su trebali da cvijece bacaju na teren. Niste ni vi dobri nimalo!rob do bagro je napisao/la:Ovi fanatikosi nemaju ponosa ni malo, bagra bezobrazna, nemaju stida ni malo, zvizdat svom kapitenu sramota VELIKA !!!
OVAJ TRENER JE GORI I OD MUSOVICA!!! SUSICU MOLIM TE NAPUSTI NAS I VRATI SE U TURSKU DA VODIS DRUGOLIGASE!

- Los*Blancos
- Kontakt:
Neki su pisalio ovdje kako je Benzema levat..kako su Ramis,Mvila,Valbuena levati koji igraju u fran.ligi..Kako Diabi nezna hodati
svasta sam procitao i samo sam govr neka neka vidjecemo
e ti momci su puno jaci od nasih..posteno posteno nama i bod u ovakoj utkm je bio dosta..oni su ovdje dosli igrati finale finala..pobijeda je morala pasti 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
KATASTROFAAA !!!!!
Nikad nismo odigrali loshiju tekmu... nishta uradili nismo...
Hvala Columbo!bistrikboy je napisao/la:Miske i Pjanic ne mogu zajedno...
u pravu si brate 100%King Kenny je napisao/la:NIje problem u igracima problem je u postavci...sta smo mi ovo igrali....nijednog napada kako treba...ljudi nas kontrama ubili....katastrofa....sajo je bio veliki igrac al je kao trener nula....i nek niko djaba ne sere i ne govori da je on za selektora jer nije...to smo veceras vidjeli
KATASTROFA!!
SUSIC ODLAZI... TAKTIKA TI NIKAKVA.. Nismo 3 lopte povezali za 90 min.
SUSIC ODLAZI... TAKTIKA TI NIKAKVA.. Nismo 3 lopte povezali za 90 min.
BLUE NATION.
OVI NEKI DAN PRDI NESTO TREBA NAM COVJEK KOJI JE REALAN! MA HEBO JA TU VASU REALNOST !! DAJ ,MI COVJEKA KOJI CE NAPRAVITI ATMOSFERU!1 NAJGORA UTAKMICA KAKO JE BIH DRZAVA!
odigrali smo mi hrpu identicnih tekmi otkad je susic selektor.elguru je napisao/la:KATASTROFAAA !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.