Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 07 sep 2010, 19:13

vec dvije utakmice canales najbolji igrac spanije i dvije utakmice zaredom, ili je jednu preskoci :D zabija gol

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 sep 2010, 20:13

Brnjoo je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:gdje vam je onaj @los Blancos, nema ga da spama svakojake teme :mrgreen: :D
Promatra dok ga mijenjas. Kakvo je to pašče na slici, jel to onaj od onog Karovica sto je silovo onog zavezanog psića xD
:mrgreen: Evo graja..vidim pozelili ste me se 8-) kakav spam, vidim na temi RM neki Toma,Hanka,Hakala :lol: jareko da nisam pogresnu temu usao kad to @Brnjan postavio necudi me.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 sep 2010, 23:17

slika :mrgreen: otreso nas je, neigra dzaba u Realu, jos nedovoljno spreman, ali je klasa kakav Dzeko kakvi bakraci 8-) 8-) samo tako u Realu care ove sezone naravno bez povreda 8-) izbaciti Pipitu iz 1 postave :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2010, 23:19

Los*Blancos je napisao/la:slika :mrgreen: otreso nas je, neigra dzaba u Realu, jos nedovoljno spreman, ali je klasa kakav Dzeko kakvi bakraci 8-) 8-) samo tako u Realu care ove sezone naravno bez povreda 8-) izbaciti Pipitu iz 1 postave :mrgreen:
E pazi ovo. Higuain >Benzema>Dzeko 8-)
Milo mi je da je zabio, nije mi milo sto je bilo protiv Bosne, ali sreca u nesreci. Mozda ga ovo probudi :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 sep 2010, 23:27

A Karim je tu najjaci..samo da nema povreda ;) ebiga sta su pisali na temi BIH-FRA kako je levat i dobro da ce igrati, kako ce spahic lahko sa njima a bogami kako ga je otresao..eto koliko je falio Fra protiv Bijelorusa, a ne onaj Honrou :lol: :lol: eto nam ga sada.Pokazao je klasu na Kosevu, napominjem nije u formi jos, tek oporavljen od povrede :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2010, 23:30

Los*Blancos je napisao/la:A Karim je tu najjaci..samo da nema povreda ;) ebiga sta su pisali na temi BIH-FRA kako je levat koji nema pojma i dobro da ce igrati..eto koliko je falio Fra protiv Bijelorusa, a ne onaj Honrou :lol: :lol: eto nam ga sada.Pokazao je klasu na Kosevu, napominjem nije u formi jos, tek oporavljen od povrede :lol:
malo je na samopouzdanju momak poradio, svidja mi se to ;)
nisam neki fan benza ali sa starim benzom iz lyona i maestrom pipitom :D imamo sanse bar za Copa del Rey
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 sep 2010, 23:34

Nail for Real je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:A Karim je tu najjaci..samo da nema povreda ;) ebiga sta su pisali na temi BIH-FRA kako je levat koji nema pojma i dobro da ce igrati..eto koliko je falio Fra protiv Bijelorusa, a ne onaj Honrou :lol: :lol: eto nam ga sada.Pokazao je klasu na Kosevu, napominjem nije u formi jos, tek oporavljen od povrede :lol:
malo je na samopouzdanju momak poradio, svidja mi se to ;)
nisam neki fan benza ali sa starim benzom iz lyona i maestrom pipitom :D imamo sanse bar za Copa del Rey
Moze Karim da unisti Milan u CL :lol: :lol:

zejnuddin zidan
Kontakt:

Post Postao/la zejnuddin zidan » 08 sep 2010, 02:13

mrzim što ovo moram reći,ali je otresao spahu i nadarevića ko slinu,mislim da će imati noćne more :cry: bravo karime majstore,džeko je dobar,ali je još uvijek mala beba za tebe :!: stvarno je extra odigrao,nisam ga odavno vidio ovako borbeenog,rastrčanog,svaka čast,samo da i u realu aBd konačno dokaže da je bolji od onog kloca higuaina :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 sep 2010, 09:34

jebote covjek jednom odigra dobro, i odma bolji od czeke. sutra vec vidim kako ce i canales biti bolji od misketa.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2010, 13:10

I Pipita nam zabio :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 sep 2010, 13:22

Nail for Real je napisao/la:I Pipita nam zabio :D
:lol: :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 08 sep 2010, 14:41

Wolverine je napisao/la:jebote covjek jednom odigra dobro, i odma bolji od czeke. sutra vec vidim kako ce i canales biti bolji od misketa.
ma de sta ti znas

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2010, 16:08

Kaka na Twitteru: Vraćam se uskoro

RAZIGRAVAČ Real Madrida i brazilske nogometne reprezentacije, 28-godišnji Kaka, poručio je svojim obožavateljima i navijačima Kraljevskog kluba da će uskoro biti spreman za povratak na nogometne travnjake.

Nakon slabašne prve sezone u Realovom dresu i transfera iz Milana, Brazilac se uoči ove sezone podvrgnuo operaciji koljena te se očekivalo kako će izbivati najmanje četiri mjeseca.

No, španjolski dnevnik AS navodi da bi se Kaka na travnjake mogao vratiti prije vremena, iako je nerealno očekivati njegov povratak natjecateljskom ritmu još ove kalendarske godine.

"Petog rujna bit će mjesec dana od moje operacije. Prošao sam puno fizioterapijskih tretmana otad kako bih se što prije oporavio. Vratit ću se uskoro", poručio je Kaka putem Twittera.

Real ima najveci proračun u historiji nogometa

Real Madrid je u prošloj sezoni ostvario proračun koji nije ostvario niti jedan drugi sportski kolektiv, a to je ujedno i najveći proračun u historiji Real Madrida.

Nakon što je Florentino Perez sjeo u fotelju predsjednika kluba, Real Madrid je ponovo počeo ostvarivati astronomske prihode. Prema godišnjem izvještaju, Real Madrid je prošlu sezonu završio sa dobitkom 23.971.000 €. Nakon potpisivanja igrača poput Ronalda i Kake Real Madrid je ipak na kraju uspio ostvariti dobit u iznosu od gotovo 24 miliona eura.

Real Madrid će na sastanku upravnog odbora prezentirati prihode od prodaje u ukupnom iznosu od 442 miliona eura do 30. juna ove godine. Ravnoteža u gotovini iznosi oko 93 miliona eura te treba naglasiti da je dug kluba smanjen sa 327 miliona eura na 245 miliona. Proračun za ovu sezonu će biti postavljen na 450 miliona eura što je rekord za sve sportske kolektive a i za sam Real Madrid.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 sep 2010, 17:59

Ja ebem sve ovom Benzu protiv Mallorce ga ne zna zabit,a protiv BiH ZNA :mrgreen: :twisted: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

zejnuddin zidan
Kontakt:

Post Postao/la zejnuddin zidan » 08 sep 2010, 23:44

to ti govori da je nasa odbrana,bez obzira na spahica losija od mallorcine

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 09 sep 2010, 00:22

zejnuddin zidan je napisao/la:to ti govori da je nasa odbrana,bez obzira na spahica losija od mallorcine
Normalno da je..npr.nasa odbrana spada u najlosije repk.. u Europi sigurno sto se tice toga 8-) :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 09 sep 2010, 11:30

Bajram Serif Mubarek Olsun puno srece zdravlja ljubavi svima zelim od srca ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 sep 2010, 11:40

... al prodje od tad 6 Bajrama, a Real nas ne pobijedi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 sep 2010, 12:40

Romariooo je napisao/la:... al prodje od tad 6 Bajrama, a Real nas ne pobijedi
nikad necu zaboravit, onu bajramsku noc, i onih 2-0 na ESB 8-)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 sep 2010, 14:17

Los*Blancos je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun puno srece zdravlja ljubavi svima zelim od srca ;)
E ako je i meni od srca e onda Allah razi olsun

sve naj

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.