Ma dobro, to sve stoji, ima puno gamadi tamo. Po meni je to više pokazivanje nekih muda dječurlije koja nisu u planu bila za vrijeme rata. Stav Beograda se po meni vidio na onom skupu podrške gdje je izašlo 15ak ljudi, u milionskom gradu. Svakako da dosta njih voli te pizdune iz Haga al' to ti je k'o što je većina naših Bošnja svršavalo na Erdogana kad je ugušio državni udar, iako nas se to ne tiče šta se dešava u toj državi. Partizan mi je drag kao klub, prije svega košarkaški a onda i fudbalski, čisto zbog igrača i rezultata a te stvari s tribine su druga priča.ElCartel11 je napisao/la:Skoro nista licno protiv tebe niti ovih sto su cestitali, ja opcenito govorim bilo koji klub ili repka njihova kad igra ja jim zelim sve najgore (rezultate).skoroalen je napisao/la: Mogu l' ljudi u klubu znat ko će bit na stadionu i šta će pjevat? Msm meni je svakako Partizan draži, ja lično nisam momku ništa rekao za Zvezdu al' čestitke su bile sa sportskog segmenta. Eto, Partizan je zamolio svoje navijače da ne spominju Mladića pa ih Grobari nisu ispoštovali, al' ovdje je čisto riječ o sportskoj strani, fudbalu i razgovoru s momkom koji nikad nije nikog uvrijedio ovdje.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
A ti iz partizana su zamolili navijace da korektno navijaju, zbog svojih guzica da ne placaju kaznu ili da jih ne izbace pusti suplju brate.
I ja sam mislio da su se opametili, ali posle ove presude sratku opet su pokazali ko su i sta su.
Al' dobro, nije to tema (bez ironije sad fkt), uvijek će bit takvih incidenata na Balkanu šta god da se desi na političkoj sceni. [emoji106]
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk