Nadam se da me furas.SiouxLukavac je napisao/la:ČolićSabinho je napisao/la:Kobiljar?SiouxLukavac je napisao/la:Dolazi nam jedan igrač iz GOŠKa![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma salim se
- Evolution87
- Kontakt:
Znam o cemu pricas i ja uopste ne poricem ono sto sam tada rekao, a ovo je sasvim druga stvar. Tebi se izvinjavam ako si se nasao uvrijedjenim jer mi djelujes kao neko normalan, ali velika vecina se i dalje vodi znas vec kojom ideologijom, nazalost. Ziv biomarconato je napisao/la:Da nisam licemeran kao ti, sad bih te nesto pitao u vezi onog sto si mi pisao u inbox prosle god. (znas vrlo dobro o cemu pricam)...ali kao sto rekoh, nisam takav da te "ofiram"...Evolution87 je napisao/la: +1
@skoro znaju ti u klubu vrlo dobro stavce ovi sa tribina da pjevaju jer su i sami takvi, pa lagano i oni koju cetnicku zapjevaju da ne budu uljezi medju 60k navijaca![]()
Poz, izvinjavam se na upadu, nije mi bila namjera ici u off, samo sam se nadovezao na salu u vezi Tawambe.
Necu vise nista pisati na ovoj temi...
P.S. Zvezda je veca i od uprave i od pojedinaca, upamtite to!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E ako te drug..skoroalen je napisao/la:Hrustem i DramaQueenMortemHz je napisao/la:Rustem u SCC-u sa zenom, mrak mi pade na oci
Tema je FK Sarajevo druže, Hrustem i mlada trenutno nemaju veze sa našim klubom, i nadamo se da više nikad neće ni imat'.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Rustem i ona njegova hanuma nisu normalni po onim društvenim mrežama.. Koliko patetike i gluposti Tito dragi, ne znam ni kako samga zapratio tamo.
P.S. Odlaskom Rustema, forum izgubio žrtvu. Nema sada niti jednog lika na "udaru", evo i ovo skauta se primirilo. Napredujemo..
P.S. Odlaskom Rustema, forum izgubio žrtvu. Nema sada niti jednog lika na "udaru", evo i ovo skauta se primirilo. Napredujemo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Fakat, niko nije crna ovca. Čak je i Crnkić imao armiju fanova.AlfredNobel je napisao/la:Rustem i ona njegova hanuma nisu normalni po onim društvenim mrežama.. Koliko patetike i gluposti Tito dragi, ne znam ni kako samga zapratio tamo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo gurbeti ugasise listicu ko sibicu, ja ih ne mogu organski al svaka im cast
Kontam da smo mi ovakav raspored ko oni imali nasi bi sjebali na obje strane
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama kad treba mi uvijek zayebemo nije da nismo vec navikliInijesta je napisao/la:Samo gurbeti ugasise listicu ko sibicu, ja ih ne mogu organski al svaka im cast
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
da nisu nas dobili na derbiju ne bi prošli u kupu nema teorije...digli se nakon one tekme s borcem na jednu pa nakon derbija na drugu nogu....Inijesta je napisao/la:Samo gurbeti ugasise listicu ko sibicu, ja ih ne mogu organski al svaka im cast
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Evo moralista opet... Boli me tuki za degene kojima je furka velicanje zlocinaca ma ko da je upitanju. Ja sam pozelio srecu ekipi na terenu, momku koji ke regularan uvijek, javi se kad nam treba info o nekom igracu iz Srbije itd itd. Treba velicati postove evandera koji pljuje po legendama kluba, salutirati mu...to je inn !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
+1000belosevic28 je napisao/la:Evo moralista opet... Boli me tuki za degene kojima je furka velicanje zlocinaca ma ko da je upitanju. Ja sam pozelio srecu ekipi na terenu, momku koji ke regularan uvijek, javi se kad nam treba info o nekom igracu iz Srbije itd itd. Treba velicati postove evandera koji pljuje po legendama kluba, salutirati mu...to je inn !
Iako smo već završili s tom temom, tako nešta sam i ja rekao, samo na malo duži način.
I ja to mislim, al nebitan mi je taj kup svakako mislim da ga Krupa uzimaDenchiNL je napisao/la:da nisu nas dobili na derbiju ne bi prošli u kupu nema teorije...digli se nakon one tekme s borcem na jednu pa nakon derbija na drugu nogu....Inijesta je napisao/la:Samo gurbeti ugasise listicu ko sibicu, ja ih ne mogu organski al svaka im cast
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Vala baš, mozemo mi pricat šta hocemo, ne volim ih ni ja ali dobiše nas u derbiju kad nismo smjeli rasut bodove, uzeše kamenjarce i tamo i ovdje, prvi su na tabeli a i vjerovatno ce i kup uzet pa ti hajde. A mi samo govorimo ma neka, ima još da se igra, mi imamo trenutno najbolju ekipu, bice još prilika, itd. Ono što sam ja primjetio je da su baš srce na terenu ostavili i protiv nas i u ovim tekmama sa kamenjarcima. Valjda cemo se i mi dohavizat.Inijesta je napisao/la:Samo gurbeti ugasise listicu ko sibicu, ja ih ne mogu organski al svaka im cast
Nema šta, svaka im čast. Od očaja do sjaja za 20ak dana. Pa i najveći optimisti među njima su iz utakmica Borac - derbi - Lištica očekivali 5 bodova u vrh glave, a kup su prekrižili odmah nakon žrijeba. Najjače je što Adžem fakat uđe u historiju, ja ne pamtim kad im je u ligi neki trener uzeo oba derbija plus tradicionalno najgora gostovanja, još Lišticu dva put, za dvije pobjede u Lištici je nekad trebalo po 10 godina. Još ako klepi Zrinju na proljeće, gurnut će ga kao kandidata za selektora.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svaka čast Želji, ali ipak ovo je forum FK Sarajevo, ne znam dokle će se pričati o njima.
SAMO SARAJEVO I TO JE TO! Niko drugi! Eventualno malo reprezentacija i to je to.
SAMO SARAJEVO I TO JE TO! Niko drugi! Eventualno malo reprezentacija i to je to.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- sarajevo46
- Kontakt:
Baš tako. Samo Saraj'vo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svaka čast Želji, ali ipak ovo je forum FK Sarajevo, ne znam dokle će se pričati o njima.
Čudan zeman nastade, ne smije se ništa više spomenut. Hoćemo demokraciju, dole diktatura. 
Šalim se, ma priča se o Sarajevu i usput se nešta drugo spomene pa reply za replyjem i et'.
Šalim se, ma priča se o Sarajevu i usput se nešta drugo spomene pa reply za replyjem i et'.
Uđe im Adžem u historiju na foru, isto ko nama Dženan.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- sarajevo46
- Kontakt:
Više kao Čala koji je napravio niz i na kraju izgubio dva trofeja. Dženo je s druge strane osvojio Kup BiH, PL BiH i stigao do Borussije. Nije neki super stručnjak, ali ima dva trofeja.uNbx je napisao/la:Uđe im Adžem u historiju na foru, isto ko nama Dženan.![]()