Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 16:33

jacky09 je napisao/la: Nebudi veći glupan nego što jesi.

Naravno da je nešto drugo, i je sinoć bila nesreća, ali je prvenstveno glavni razlog što su nam zakazali napadači. To je GLAVNI RAZLOG, ponavljam po 17 put, ako si tako limitiran ponoviti ću još jednom.
Kada sam rekao da ima "neki drugi razlog" mislio sam na napadače.. jer napadači su ti koji daju golove, a oni su i u utakmici Srbija - Grčka i Hrvatska - Grčka zakazali. ;)

Grčku treba respektirati jer igraju tako kako igraju, žalosno ali eto... ne treba ih respektirati po nogometnom umjeću koji im je na nivou Malte ili San Marina već radi gore navedenog.
Dabogda se nikad više nigdje ne plasirali, draže mi je gledati BiH, Sloveniju, Poljsku, itd. koje igraju nogomet, sigurno nisu najbolje momčadi Europe ali nisu uopće loše i igraju nogomet u pravom smislu te riječi.

I daj molim te iza svakog interpunkcijskog znaka stavi razmak, bar ćeš izgledati ozbiljnije. ;)
De ti meni reci zašto bismo tebe smatrali ozbiljnim kada praviš ovakve (po)greške? Prije svega, napadaš momka jer je napisao tvoje riječi, nije ništa izmislio. To što se ti sada izmotavaš napadima na njegovu ličnost samo pokazuje koliko si (ne)odgojen, pobogu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 sep 2010, 16:40

Monolog je napisao/la:
jacky09 je napisao/la: Nebudi veći glupan nego što jesi.

Naravno da je nešto drugo, i je sinoć bila nesreća, ali je prvenstveno glavni razlog što su nam zakazali napadači. To je GLAVNI RAZLOG, ponavljam po 17 put, ako si tako limitiran ponoviti ću još jednom.
Kada sam rekao da ima "neki drugi razlog" mislio sam na napadače.. jer napadači su ti koji daju golove, a oni su i u utakmici Srbija - Grčka i Hrvatska - Grčka zakazali. ;)

Grčku treba respektirati jer igraju tako kako igraju, žalosno ali eto... ne treba ih respektirati po nogometnom umjeću koji im je na nivou Malte ili San Marina već radi gore navedenog.
Dabogda se nikad više nigdje ne plasirali, draže mi je gledati BiH, Sloveniju, Poljsku, itd. koje igraju nogomet, sigurno nisu najbolje momčadi Europe ali nisu uopće loše i igraju nogomet u pravom smislu te riječi.

I daj molim te iza svakog interpunkcijskog znaka stavi razmak, bar ćeš izgledati ozbiljnije. ;)
De ti meni reci zašto bismo tebe smatrali ozbiljnim kada praviš ovakve (po)greške? Prije svega, napadaš momka jer je napisao tvoje riječi, nije ništa izmislio. To što se ti sada izmotavaš napadima na njegovu ličnost samo pokazuje koliko si (ne)odgojen, pobogu. ;)
Radi tri greške u postu kojeg sam napisao u 30 sekundi? Da, pobogu. :D

Ne navodi moje riječi, neka citira gdje sam napisao da je Grčka velesila, platim mu piće i ćevape.

I da napomenem, mi od te strašne Grčke nismo primili gol, čak su imali samo jednu šansu, što dovoljno govori o dominaciji Hrvatske sinoć. Šteta što nismo imali bar jednog raspoloženog napadača da neku od onih šansi pretvori u pogodak.
Ali ne treba očajavati, za očekivati je da pometemo sve.. možda malo teže Izrael u gostima, iako sam tu dosta optimističan jer su se dosta mučili sa Maltom.
A Grčka u Pireju je posebna priča, tamo nema bunkera, pa neka nadmetanje počme.. ;)
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 sep 2010, 21:44

Čini se da reprezentacija seli u Split na neko vrijeme. :)

Split je sigurno zaslužio ugošćivati reprezentaciju češće. Pogotovo kad se zna u kakvom je stanju trenutno stadion u Zagrebu.
Nadam se da će Dalmatinci u narednim utakmicama pripremiti odličnu atmosferu kako i znaju, i da ćemo zajedno u nove pobjede. I u Zagrebu je odlična atmosfera uvijek, ali dobro je da se igra malo i u Splitu.. pa i u Rijeci i Osijeku da su malo veći stadioni (barem 25.000-30.000).

MI HRVATI !!! 8-)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 sep 2010, 01:34

Ako me pamćenje dobro služi, repka vam nikad nije pobijedila na Poljudu, ali dobro, sa srećom vam. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 sep 2010, 01:45

Bez Brazilca Eduarda (u pravoj formi) Hrvati nemaju šta tražiti. Trebat će još dugo vremena da ponovo uzmu neku respektabilni i jaku repku. U ogromnom su padu, primjera janezi bi ih trenutno rascijepali ko siroče napolitanku...

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 09 sep 2010, 02:40

Ja kao veliki nogometni stručnjak ću vam sada reći o čemu je riječ!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Protiv bunker momčadi se igra tako da se puca sa distance čim se ukaže i najmanja šansa. Tako se primorava protivnika da izađe malo više i da brani te šuteve. Onda se može gurnuti i neka lopta sa očima za napadača koji ulazi iza odbrane ... ili se postiže zgoditak iz vana!

:mrgreen: :mrgreen:
Momče Hercegovče

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 sep 2010, 13:18

Strauss je napisao/la:Bez Brazilca Eduarda (u pravoj formi) Hrvati nemaju šta tražiti. Trebat će još dugo vremena da ponovo uzmu neku respektabilni i jaku repku. U ogromnom su padu, primjera janezi bi ih trenutno rascijepali ko siroče napolitanku...
Tješi se. :D

Znam da ti je teško ovih dana.. :lol:

Na Poljudu nismo nikad pobjedili u službenoj utkamici, ali i tome se mora stati u kraj.

U utorak smo pokazali ko ima najbolje navijače. :D A to ćemo nadam se potvrditi i u sljedećim utakmicama u Splitu. :)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 sep 2010, 11:00

Mislim da je vrijeme da Bilić ide, ovako više s njim ne možemo, nije dobio prave utakmice od Eura u Austriji
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 sep 2010, 12:20

Ted Mosby je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Bilić ide, ovako više s njim ne možemo, nije dobio prave utakmice od Eura u Austriji

Uopće se ne slažem. Ne znam zašto ga pojedini "nogometni stručnjaci" (tipa Franjo Arapović, ali i drugi :lol: ) već razapinju i traže njegovu ostavku. Tek je drugo kolo prošlo, prvi smo na tablici, ima se odigrati još ohoho utakmica, u kojima će (siguran sam) kiksati Grci i Izraelci, naši najveći konkurenti.
Točno je da nismo pobijedili neku veću repku od EURA, ali ako krenemo od Engleza, ja ne znam tko bi očekivao pobjed(u)e protiv njih kad su bili napaljeni ko mačke u veljači. Ukrajina i nije neka bogzna kakva repka, imali smo tu dosta pehova, počevši od tekme u Harkovu pa do Zagreba. Jebga, treba nekad imat sreće, ne samo znanja.
Ali, taj isti Bilić je rušio i Nijemce, dvaput Engleze i Argentince. Neke stvari se prelako zaboravljaju.
Treba pustit čovjeka i njegov stručni stožer da na miru završi ciklus a na kraju podmirit račune..
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 10 sep 2010, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 12:23

dubrava je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Bilić ide, ovako više s njim ne možemo, nije dobio prave utakmice od Eura u Austriji

Uopće se ne slažem. Ne znam zašto ga pojedini "nogometni stručnjaci" (tipa Franjo Arapović, ali i drugi :lol: ) već razapinju i traže njegovu ostavku. Tek je drugo kolo prošlo, prvi smo na tablici, ima se odigrati još ohoho utakmica, u kojima će (siguran sam) kiksati Grci i Izraelci, naši najveći konkurenti.
Točno je da nismo pobijedili neku veću repku od EURA, ali ako krenemo od Engleza, ja ne znam tko bi očekivao pobjed(u)e protiv njih kad su bili napaljeni ko mačke u veljači. Ukrajina i nije neka bogzna kakva repka, imali smo tu dosta pehova, počevši od tekme u Harkovu pa do Zagreba. Jebga, treba nekad imat sreće, ne samo znanja.
Ali, taj isti Bilić je rušio i Nijemce, dvaput Engleze, Ruse i Argentince. Neke stvari se prelako zaboravljaju.
Treba pustit čovjeka i njegov stručni stožer da na miru završi ciklus a na kraju podmirit račune..
Dvaput Engleze, Ruse, Njemce, Argentince, i na početku Talijane u Livornu. ;)

Bilić treba ostati, ako već mora ići ili ide svojom voljom, treba se dovesti stranac.
Ne vidim tko bi ga od domaćih trenera mogao zamjeniti ?! Možda Otto Barić ? :roll: Ili Igor Štimac ? :roll: :roll:
Jedini koji se čini ok je Zlatko Kranjčar koji trenira Crnu Goru tako da on otpada..

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 sep 2010, 12:28

Da, zaboravio sam Talijane, iako su tad igrali u miješanom sastavu, ali to nije bio naš problem.

Otto Barek :lol: :lol:
i štimac također :lol:
Ja nisam za stranca, ali nekako ne vidim Bilićeva nasljednika (trenutno nam on ni ne treba). Scoria je recimo solidan trener, ali je još nedorastao repki.

Bilić je najbolje što se moglo dogoditi Hrvatskoj u zadnjih 4godina, točnije nakon SP u Njemačkoj.

Nek se prvo očisti savez od onih krmaka, počevši od onog crva Markovića i Srebrića!!! :evil:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 12:34

Ma kakav Scoria. Vodio Rijeku i Slaven Belupo od "ozbiljnijih" klubova. Istina da ni Bilić nije imao prevelika iskustva prije nego što je postao izbornik Hrvatske ali na sreću pokazalo se da je pun pogodak.
Sada nam treba neko dobar i iskusan. Kranjčar je jedini ok od domaćih, drugi nisu dorasli toj poziciji.
Ali eto ako mora biti domaći, neka bude i Ante Miše samo da ne vidim Štimca na klupi. :twisted:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 22:55

Mlada reprezentacija u baražu za Euro kao nositelj izvukla najjačeg nenositelja Španjolsku sa Krkićem, Canalesom i društvom. :roll:
Sreće ni za lijeka.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 sep 2010, 23:50

Ako ima nešto dobro u tome što bi eventualno ispali od Španjolaca to je što bi se Vida, Lovren, Jajalo, Kalinić priključili A selekciji.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 sep 2010, 10:28

jacky09 je napisao/la:Mlada reprezentacija u baražu za Euro kao nositelj izvukla najjačeg nenositelja Španjolsku sa Krkićem, Canalesom i društvom. :roll:
Sreće ni za lijeka.
Jebga. Nije mi samo jasno kako to da su Španjolci bili nenositelji. A i ovi naši novinari ga se.ru li ga se.ru. Kaže Blažičko, osvojimo li bod u Srbiji, idemo u Dansku. Veze nema.
Ja očekujem da se Rakitić priključi mladoj repki, da bar malo pomogne kolko može, a i vratit će se Kalinić koji nije igrao protiv Srba. Teško nešto možemo, ali treba pokušati, boriti se i dati sve od sebe..
Najvjerovatnije je uzvrat na Poljudu (kako kaže Srebrić) tako da se može očekivati dobra atmosfera. Zadnji put je repka tamo igrala 1999.g., ona generacija Bišćana, Deranje, Šokote, Mikića, Pletikose itd itd..
Prva tekma se igra u Španjolskoj 08.10., uvrat 12.10. u Hrvatskoj..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 sep 2010, 13:25

Možda zato što su u svojoj grupi bili 2. iza Nizozemaca.

Ma nismo bez šansi, ali Španjolci su favoriti to je sigurno. Ali nebi me iznenadilo da ih uzmemo, ovoj ekipi ništa nije nemoguće. Još ako ih Španjolci podcjene kao što to čine njihovi novinari ovih dana.. :D Iako neki imaju respekta pa pišu da će biti teško kao i u19 reprezentaciji koja nas je savladala 2-1 na EP iako smo mi vodili, inače na tom EP prije mjesec-dva Španjolci su osvojili 2., a Hrvatska je ispala u polufinalu (ne igra se utakmica za 3. mjesto).

Naravno da treba Rakitića posuditi u21 reprezentaciji.. on je glavni igrač momčadi, kapetan i pravi vođa na terenu.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 sep 2010, 19:17

Gol Modrića i Kalinića danas. Ovo je Modriću prvi, a Kaliniću drugi gol ove sezone u 4 kola.
Modrić je se u 32. minuti ozljedio (gležanj) pa ga je zamjenio Kranjčar. Ćorluka je odigrao svih 90min.
Danas je za Tottenham branio Carlo Cudicini, a na klupi je bio Stipe Pletikosa. :)
Ivan Klasnić nije ulazio u igru za Bolton u porazu protiv Arsenala 1:4.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 sep 2010, 11:48

Andrej Kerić pogodio za Slovan Liberec, a Nikica Jelavić za Glasgow Rangers svoj prvijenac.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 sep 2010, 19:38

Srđan Lakić pogodio ponovo za Kaiserslautern.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 16:35

Od nešto nepoznatijih igrača:

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske (u vrijeme Živkovića, Tomasa i generacije od 2000. do 2004.) i nekadašnji igrač Hajduka, Malage i Club Bruggea Ivan Leko (32) pogodio dvaput za Lokeren u pobjedi protiv Westerloa.

Mario Budimir (24) postigao gol za Ergotelis protiv Olympiakos Volosa.

Tomislav Puljić zabio za Luzern protiv St. Gallena.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.