Radi tri greške u postu kojeg sam napisao u 30 sekundi? Da, pobogu.Monolog je napisao/la:De ti meni reci zašto bismo tebe smatrali ozbiljnim kada praviš ovakve (po)greške? Prije svega, napadaš momka jer je napisao tvoje riječi, nije ništa izmislio. To što se ti sada izmotavaš napadima na njegovu ličnost samo pokazuje koliko si (ne)odgojen, pobogu.jacky09 je napisao/la: Nebudi veći glupan nego što jesi.
Naravno da je nešto drugo, i je sinoć bila nesreća, ali je prvenstveno glavni razlog što su nam zakazali napadači. To je GLAVNI RAZLOG, ponavljam po 17 put, ako si tako limitiran ponoviti ću još jednom.
Kada sam rekao da ima "neki drugi razlog" mislio sam na napadače.. jer napadači su ti koji daju golove, a oni su i u utakmici Srbija - Grčka i Hrvatska - Grčka zakazali.![]()
Grčku treba respektirati jer igraju tako kako igraju, žalosno ali eto... ne treba ih respektirati po nogometnom umjeću koji im je na nivou Malte ili San Marina već radi gore navedenog.
Dabogda se nikad više nigdje ne plasirali, draže mi je gledati BiH, Sloveniju, Poljsku, itd. koje igraju nogomet, sigurno nisu najbolje momčadi Europe ali nisu uopće loše i igraju nogomet u pravom smislu te riječi.
I daj molim te iza svakog interpunkcijskog znaka stavi razmak, bar ćeš izgledati ozbiljnije.
Ne navodi moje riječi, neka citira gdje sam napisao da je Grčka velesila, platim mu piće i ćevape.
I da napomenem, mi od te strašne Grčke nismo primili gol, čak su imali samo jednu šansu, što dovoljno govori o dominaciji Hrvatske sinoć. Šteta što nismo imali bar jednog raspoloženog napadača da neku od onih šansi pretvori u pogodak.
Ali ne treba očajavati, za očekivati je da pometemo sve.. možda malo teže Izrael u gostima, iako sam tu dosta optimističan jer su se dosta mučili sa Maltom.
A Grčka u Pireju je posebna priča, tamo nema bunkera, pa neka nadmetanje počme..