07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Jaydoo82
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 20:46

Johnyx95 je napisao/la:Evo i ja sam konacno stigao iz Sarajeva.
Prvo utakmica.Dijagnoza je vrlo jednostavna:isli smo na bod,a kad se tako ide dobijes po guzici.Tu krivim Susica.Postavio je 5 ofanzivaca da igraju odbranu.(Dzeko,Ibisevic,Misimovic,Ibricic,Pjanic).Ja mislim da je on trebao izaci pred narod i reci:'Ja cu njih napasti,pa sta bude.'Meni bi bilo draze da smo ih napali,pa nek primimo 5 komada.Ovako nit smo sta igrali,nit smo bod uzeli. ;) Jednostavno.Imam ja jos dosta stvari napisati,ali mislim da je sve receno u postovima iznad iako mi se nije dalo listati.
Ono sto mi je itekako krivo je sto se tekma igrala u Sarajevu.Pa to je pozoriste u odnosu na Zenicu.Jednostavno,sve sto se tamo desavalo je zaista dokaz da trebamo il irgati u Zenici il ne igrati nikako.
jednostavno se slazem...
BLUE NATION.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 08 sep 2010, 20:59

Jaydoo82 je napisao/la:
doci je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:BHF i Belaj Djeca su RACISTI..
Sramota da prave majmunske zvuke crnim igracima Francuske.. SRAMOTA..
Ljudi su nas nadigrali i zasluzuju respekt, a ne zvukove majmuna...

Mamu vam svima, vi ste Pickice... Nezelimo vasu podrsku..
Ti nisi normalan idi ljeci se ima li jos nesto protiv BHF kako te nije stid da lazes i klevetas ...
Imas li obraza!!1
a ti jesi? jel ti podrzavas to? jeli ok sa tobom da se francuski igraci prave majmunima, radi boje koze?
jeli ok to sa tobom? eh sad neznam ko se treba ljeciti..
bio sam 90 minuta i ni jednom se nije hukalo niti radilo nesto slicno majmunima....Kada si izlazili izvidzali se kao sto je i uradio cijeli stadion kada je krenulo intoniranje himni fino se dalo upozorenje da nema zvizdanja..Poceli su bili par likova koji nemaju veze s BHF i nakon toga su usutkani! Tako da nema potrebe da pricas nebuloze nego iznesi cinjenice!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 08 sep 2010, 21:00

Johnyx95 je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:Ima i jedan horor detalj sa utakmice..."Pozdravimo navijače iz Maoče!!!" :mrgreen: Strah i nevjerica na Koševu. :lol:
To dva covjeka dosla iz Maoce. :lol:
Samo bi da napisem jos neke stvari vezano za atmosferu i organizaciju tekme.
Znaci dolazim u SA oko pola 6,obavio neke stvari,u 6 dolazim na Kosevo.Tamo,naravno,puno ljudi,ali niko ne ulazi.Nije mi jasno,ali kad se malo bolje pogledao i pitao redara,frajer kaze da ce kapije otvoriti tek u pola 8.Ne mogu vjerovati,u POLA 8! :roll: Umjesto da pustaju polako ljude,oni ce otvoriti sat i po prije pocetka tekme i napravice haos i veliki cep na ulasku.To se naravno i desilo. :? Ljudi skoro da nisu popadali od cekanja,posti se a treba cekati ispred ulaza.Kad je konacno doslo vrijeme da otvore,desava se jos jedan sok.Naime,redari ne mogu otkljucati jer im kljuc nije u redu.Cekam jos 15 minuta i tek onda otvaraju. :|
Dalje,nije mi jasno kako to da pola zapadne tribine je bilo prazno,kao i velik dio juga i sjevera.Jedino istok je bio popunjen. :arrow: Poneko 'Bosna je sampion' i skandiranje 'Bosna,Bosna' se moglo cuti prije pocetka,pjevanja nije nikako bilo,uglavnom grobna tisina,A nas 20 000.Ako nije bilo i vise(a ne vjerujem da je). ;) U toku utakmice sjedenje. :o :shock: Kospe,kikiki(sto bi reko jedan prodavac s govornom manom :mrgreen: ) ,pokoji sokic i hajmo gledat repku.Pa da sam mislio sjediti ostao bi u Bihacu i sjedio s daljinskim u ruci. :twisted: Ono sto mi se nikako ne svidja je zvizdanje himni,zatim petarda u terenu,zvizduci i uvrede Spahicu kad je molio da ne bacaju,uvrede na racun nekih reprezentativaca koji to nisu zasluzili(da se razumijemo,bilo ih je i koji su zasluzili)...Sve u svemu,Zenica i tamosnja atmosfera je nesto sto su ovi momci zasluzili i sto im treba omoguciti,a ne ono od sinoc. 8-)
nisam bio u sarajvu i ne mogu govorit o atmosferi i dogadjanjima prije tekme al onu atmosferu tipa turkei,belgien,spanien u zenici birvaktile tesko da cemo vise imat jer Pape rece s velikima igramo u Sarajvu il u inostranstvu
tolikog licemjera ja ne vidjeh u zivotu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 21:06

a ti jesi? jel ti podrzavas to? jeli ok sa tobom da se francuski igraci prave majmunima, radi boje koze?
jeli ok to sa tobom? eh sad neznam ko se treba ljeciti..[/quote]
bio sam 90 minuta i ni jednom se nije hukalo niti radilo nesto slicno majmunima....Kada si izlazili izvidzali se kao sto je i uradio cijeli stadion kada je krenulo intoniranje himni fino se dalo upozorenje da nema zvizdanja..Poceli su bili par likova koji nemaju veze s BHF i nakon toga su usutkani! Tako da nema potrebe da pricas nebuloze nego iznesi cinjenice![/quote]

tesko je vidjeti sve na stadionu, pogledaj tekmu pa sam cuj i vidi sta se radi nakon drugog gola....
posle toga "kada si siguran" komentarisi na moj post.
BLUE NATION.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 08 sep 2010, 21:20

Jaydoo82 je napisao/la:a ti jesi? jel ti podrzavas to? jeli ok sa tobom da se francuski igraci prave majmunima, radi boje koze?
bio sam 90 minuta i ni jednom se nije hukalo niti radilo nesto slicno majmunima....Kada si izlazili izvidzali se kao sto je i uradio cijeli stadion kada je krenulo intoniranje himni fino se dalo upozorenje da nema zvizdanja..Poceli su bili par likova koji nemaju veze s BHF i nakon toga su usutkani! Tako da nema potrebe da pricas nebuloze nego iznesi cinjenice![/quote]

tesko je vidjeti sve na stadionu, pogledaj tekmu pa sam cuj i vidi sta se radi nakon drugog gola....
posle toga "kada si siguran" komentarisi na moj post.[/quote]
jarane moj bio sam udaljen od njih neki 2/3 metra tako da vjeruj da znam bolje od tebe koji si gledao Rezirani prenos preko TV!
Isto tako su te momke prikazali u kadru kada se culo zvizdanje Kapitenu.. A taj BHF je skandirao njegovo ime tako da BGm vidim da iznosis ono REKLA KAZALA i vidim da nema potrebe da se s tobom diskutuje!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 21:31

doci je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:a ti jesi? jel ti podrzavas to? jeli ok sa tobom da se francuski igraci prave majmunima, radi boje koze?
bio sam 90 minuta i ni jednom se nije hukalo niti radilo nesto slicno majmunima....Kada si izlazili izvidzali se kao sto je i uradio cijeli stadion kada je krenulo intoniranje himni fino se dalo upozorenje da nema zvizdanja..Poceli su bili par likova koji nemaju veze s BHF i nakon toga su usutkani! Tako da nema potrebe da pricas nebuloze nego iznesi cinjenice!

posle toga "kada si siguran" komentarisi na moj post.[/quote]
jarane moj bio sam udaljen od njih neki 2/3 metra tako da vjeruj da znam bolje od tebe koji si gledao Rezirani prenos preko TV!
Isto tako su te momke prikazali u kadru kada se culo zvizdanje Kapitenu.. A taj BHF je skandirao njegovo ime tako da BGm vidim da iznosis ono REKLA KAZALA i vidim da nema potrebe da se s tobom diskutuje![/quote]

Ja svaki put kada sam gledao repku uzivo, trazim da gledam tekmu opet na tv´eu.. tako i ti sam, jer nisi vidio nit cuo 50% sta se dogadza na stadionu..

pogledaj utakmicu ponovo i izjavi se posle... a ja te nisam ni molio da se ubacivas u diskutije sa mnom, sam si krenuo..
BLUE NATION.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 08 sep 2010, 21:34

postajes sumoran i dosadan u nedostatku argumenata!
;) ;)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 21:41

doci je napisao/la:postajes sumoran i dosadan u nedostatku argumenata!
;) ;)
nije vazno, nezelim se spustati na tvoj nivo... zaboravi...
BLUE NATION.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 08 sep 2010, 23:43

Jel neko možda slikao zastavu Irske na tribinama. Ako jeste nek postavi :mrgreen:
I Love this game !!!

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 08 sep 2010, 23:48

PRODANA UTAKMICA 100 %

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2010, 23:56

Poraz u pravo vrijeme. Sreca pa je pocetak kvalifikacija. Iskreno i ja sam ocekivao da mozemo nesto uciniti, ali kad pogledam situaciju ova reprezentacija Pijetlova je odlicno nabrijana dosla na Kosevo. Poraz od Bjelorusije ih je jos vise razbudio, a i Benzema i ostala co je htjel dokazat da su zusluzili da idu u Afriku. Sad je lijepo spustena euforija kao i obicno. Kad pobjedimo Albaniju opet ce Dzeko biti dijamant, Vedo zmaj, Spaha lav. Nas mentalitet. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 sep 2010, 01:34

Znate li vi ko je Emir Spahić ?

Ne, ne znate. To je čovjek koji je u svakom meču odigranom za
reprezentaciju nam ostavljao srce na terenu, igrao povrijeđen, plakao
što ne može igrati tekmu sa Portugalom, čovjek koji je riskirao
karijeru i život za dres za državnim grbom. Ne pretjerujem.

Zaboravili ste to, gospodo zviždači, petardobacači i pljuvači.
Zaboravili ste sve to nakon jednog poraza od Francuske. Zaboravili ste
to nakon jednog kiksa. Zaboravili ste to.

STIDITE SE!!! :|

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 sep 2010, 01:53

u Zenici se necete napalit baklji, u Zenici se necete napalit stolica, u Zenici necete zvizdzati Spahi i ostalim legendama. U Zenici se zna ko je gazda i ko to ne zna nije ni dobrodosao. Svi ostali su dobrodosli - naravno i braca Sarajlije. Jedino onaj Zenici treba javno na TV da se izjasni vezano za tekme na BP. Ako i on misli da je veci - netreba nam ni on slucajno da se pojavljuje. Nasa Domovina, nasa reprezentacija i nase Bilino Polje je nesto za sta se gine... i time stvara buducnost. Ko to ne shvata taj nam i ne treba....

.... Bosnu ima ko da brani ... robijasi .....

Kada igra reprezentacija - dajemo domovini BP - ali "skriveni cuvari reda" prate sta se desava.... hvala Bogu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 sep 2010, 01:59

Molio bih admina da zakljuca ovu temu....
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2010, 12:20

Potpisao bih da se svaka utakmica igra na Bilinom Polju. Ne zbog navijača, ovih, onih, već samo zbog onog naboja i atmosfere od koje se čovjek naježi svih 90. minuta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 sep 2010, 12:26

Onima koji su zvizdali Spahi sjetim se komplet familije!!! SRAM VAS BILO!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 sep 2010, 13:18

A_d_0 je napisao/la:Onima koji su zvizdali Spahi sjetim se komplet familije!!! SRAM VAS BILO!!
pridruzujem se ...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 sep 2010, 13:25

Ma ljudi moji bio sam ja na utakmici, i to za zvizdanje za Spahica i nije me toliko cudilo sa kakvim sam ljudima bio okruzen vecinom. Ma svako pogresno dodavanje psuju i *ebavaju igracima sve redom, hem sto ne poznaju pravila nogometne igre, lik ubaci lupotu iz auta pola tribine skoci ofsajd **** namjesteno je ovo sve i tako te fore.
VELIKA BRUKA I SRAMOTA STO SE SPAHICU ZVIZDAALO.
ATMOSFERA PRELOSA ....
BHF ne kuzim u neku ruku, daju podrsku nasim igracima sve OK, al ako ti je fazon prozivanje tokom cijele tekeme hajmo istok, hajmo zapad, jug jug javi se ... i savez napoolje, mislim da tu podrske nema ni sekunde sto svaoga nervira, ko da to njih intersuje sto se mi deremo.
Pred savez i tamo to pjevati.... Al et bilo i prsolo idemo dalje ... ;)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 sep 2010, 13:42

ljudi moramo shvatiti da mi polako postajemo glupa nacija...radujemo se svakoj pobjedi a kad se jedna tekma izgubi odmah pljujem i svakakve gluposti pricamo...tacno je da smo sramotno odigrali protiv francuza al sta ces kad nemamo hrabrosti da napadamo...al bilo je utakmica kad su nas momci i vise nego obradovali...mi jednostavno ne znamo da podnesemo poraz a i cinjenicu da su ipak francuzi jos daleko ispred nas iako nisu nastupali u najjacem sastavu..poraz svakako boli ali ne i od bolje reprezentacije...jos nista nije izgubljeno...francuzi ce mozda negdje kiksati i to nam je jedina prilika...kvalifikacije nisu samo jedna utakmica...kvalifikacije treba odigrati protiv ovih takorec manjih reprezentacija...svi mi pametujemo poslije tekme sto selektor nije ucinio ovo pa ono..al igraci cine sve da pobjede,momci se konstantno bore al navijaci to haman ne cijene a ono sto su zvizdali spahi jednostavno je sramota!!!kao i ona "bombica" na terenu! bas zbog takvih stvari volio bih da nas ljudi izbace kako bi se mi bosanci i hercegovci sto manje nervirali zbog glupana koji to cine..ja iskreno nisam neki ljubitelj susica i iskreno volio bih da nije selektor al sta se tu moze, treba i to prihvatiti...ja ponekad imam osjecaj da susic nema pojma ni koji igrac igra koju poziciju ( lulic na lijevom beku, pa ibisevic na desnom krilu )..treba gledat unaprijed...ici u albaniji kao i na ostalim utakmicama na sve ili nista jer sto vise kalkulisemo sve gore prolazimo..pozzz

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 sep 2010, 13:52

edo07 je napisao/la:ljudi moramo shvatiti da mi polako postajemo glupa nacija...radujemo se svakoj pobjedi a kad se jedna tekma izgubi odmah pljujem i svakakve gluposti pricamo...tacno je da smo sramotno odigrali protiv francuza al sta ces kad nemamo hrabrosti da napadamo...al bilo je utakmica kad su nas momci i vise nego obradovali...mi jednostavno ne znamo da podnesemo poraz a i cinjenicu da su ipak francuzi jos daleko ispred nas iako nisu nastupali u najjacem sastavu..poraz svakako boli ali ne i od bolje reprezentacije...jos nista nije izgubljeno...francuzi ce mozda negdje kiksati i to nam je jedina prilika...kvalifikacije nisu samo jedna utakmica...kvalifikacije treba odigrati protiv ovih takorec manjih reprezentacija...svi mi pametujemo poslije tekme sto selektor nije ucinio ovo pa ono..al igraci cine sve da pobjede,momci se konstantno bore al navijaci to haman ne cijene a ono sto su zvizdali spahi jednostavno je sramota!!!kao i ona "bombica" na terenu! bas zbog takvih stvari volio bih da nas ljudi izbace kako bi se mi bosanci i hercegovci sto manje nervirali zbog glupana koji to cine..ja iskreno nisam neki ljubitelj susica i iskreno volio bih da nije selektor al sta se tu moze, treba i to prihvatiti...ja ponekad imam osjecaj da susic nema pojma ni koji igrac igra koju poziciju ( lulic na lijevom beku, pa ibisevic na desnom krilu )..treba gledat unaprijed...ici u albaniji kao i na ostalim utakmicama na sve ili nista jer sto vise kalkulisemo sve gore prolazimo..pozzz
Sta ste se vi Zeljinovci okomili na Papeta,kad krenem da listam ove poruke to je zalosno koliko ste navalili. Susic je eto kriv sto Dzeko,Misimovic ,Pjanic,Ibisevic nisu u stanju jedan jedini sut uputiti ka golu Francuza,ma bruka.Pustite covjek vec jednom da radi,neda te mu mira i jedan normalan trening da odradi,dolazite na tribine da mu psjujete,kao i igracima.I onda nakon svega trazite neke uspjehe,jos pritom kad se dodaju Ublehasi Dutbegovic,Tiro,Borovina "vrsni" novinari ludilu nikad kraja.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.