Safet Sušić - Pape

sarajlija89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sarajlija89 » 09 sep 2010, 14:06

Pokusat cu bit objektivan kao i uvijek 8-) 8-) i unaprijed se izvinjavam na duzem postu al pokusacu da iznesem par cinjenica..-koje mozete sami okarekterisat kao ovakve ili onakve

Dosad sam branio papeta,pravdajuci se cinjenicom da nemamo kvalitet i da su ocekivanja prevlika.Ta konstatcija stoji.Mi smo prosjecna reprezentacija sa par kvalitetnih igraca(pojedinaca)(Hasagic,Begovic,Spahic,Pjanic,Misimovic,Medunjanin,Dzeko,Ibisevic,Muslimovic) al nazalost svi navedni igraci igraju iste pozicije u ekipi pa ispada da smo samo dobro pokriveni na golmanskoj pozicji,poziciji prednjeg ili ofanzivnog veznog i poziciji napadaca,znaci svega 3-4 igraca mogu igrati u prvoj postavi od svih navedenih,dok su ostale pozicije cisto krpljenje i nedostatak pravog kvaliteta.

Haj sto nemamo kvalitet,ali mi do nedavno nismo imali lijevog beka,ljevaka uopste,stalno smo krpili tu poziciju,pa i slicana jee situacija sa desnim bekom pa i sa stoperima,sta da se spaha povrijedi ili kartone da dobije,mi zamjene nemamo kako treba...zadnjeg veznog nemamo nikako ako ne racunamo rahimica koji je samo tu iz razloga zato sto nemamo drugog.Iz svega toga mozemo vidjeti da mi nemamo ni kvantitet ni potrebnu konkurenciju...bar da to imamo kad vec nemamo kvalitetne igrace na tim pozicijama..al jok..pa realno mi nemo nista.....osim te nesrece da imao par dobrih igraca koji nazalost igraju na istim ili slicnim pozicijama i nema tu hajra,ne mogu svi igrat.

I tako je to,nekad ce neko od navedenih pojedinaca zabljesnut i nekad to bude dovoljno za pobjedu ali u vecini slucajeva nazalost nije...i to je nasa realnost...samo sto smo mi nerealni ili cak ne znamo i ne gledamo to tako.

Ciro je iz ove reprezentacije izvuko maximum-maximuma..i dao je papetu vruc krompir u ruke.Zasto?? pa upravo zato sto su nakon proslih kvalifikacija svi umislili da smo velika reprezentacija a da niko nije sagledo cinjenice o kojima sam ja gore govorio.Pa kad je ciro doso i na pocetku njegovog mandata sa ovom reprezentacijom niko nista nije ocekivao,on je napravio veliki iskorak i odveo nas u baraz nakon cega su ambicije i ocekivanja porasle.

Licno, ja nikad ne bih preuzeo ovu reprezentaciju pod ovim okolnostima,pa sta mislite zasto Vaha,Bajevic i ostali nasi strucnjaci ne zele da preuzmu reprezentaciju??? pa svjesni su sa cime raspolazemo i kakva su ocekivanja(nerealna) i zasto da se kockaju sa imenom i ugledom...pape je pogrijesio sto je preuzeo vruc krompir,al u principu on i nije mogao puno izgubiti jer mu je mozda ovo bila i prilika da se dokaze kao trener..al opet ocekivanja su prevelika,ne vjerujem da je znao u sta se upusta..ustvari tek sad vidi.

Sto se njegovog selektorskog posla tice i igre u dosdasnjim tekmama,cinjenica je da slabije igramo,nema tu neke leprsavosti kao ranije,nema ni zelje i borbe koja je nadoknadjivala nedostatak kvaliteta sto je kod Cire bio slucaj...

Alibi moze moze biti cinjenica da je probao dosta novih igraca i da je trazio idealnih 11 u ovim utakmicama pred kvalifikacije,al sa druge strane ima tu i njegove krivice...takticiki vrlo losa postavka protiv francuza je jedan od glavnih razloga lose igre,bez obzira na sve okolnosti,al ono sto najvise upada u oko je nezalaganje igraca,trka..to smo izgubili a kod cire smo imali....nedostatak autoriteta i ostrijeg pristupa mozda ili samovolja igraca,mozda su to razlozi...borba i htjenje..to je kod cire bila glavna odlika i prednost ovog tima...a toga kod papeta nema.Mislim da mu fali taj ostriji pristup prema igracima...na kraju krajeva i ciro je imo oe igrace koji su igrali sa puno vise htijenja.eto samo to zamjeram papetu

Najbolje je pustiti covjeka da odradi ove kvalifikacije i tek tad cemo moci donositi neke detaljnije zakljucke i sudove.Sve i da ode,ja ne vidim ko bi o mogao voditi reprezentaciju i sta cemo tim dobiti,jer,ponavljam,mi smo samo prosjecna reprezentacija sa par pojedinaca i samo trebamo bit relani i nadat se,jer nada zadnja umire a ovako necemo daleko stici,sa nerelanim ciljevima i licnim frustracijama i animozitetu pojedinaca prema ovoj ili onoj strani,razumijete sta hocu reci.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 sep 2010, 14:19

Ne mogu se sloziti s onima koji kazu da nemamo kvalitet :P pogledajte Slovence ako nismo jaci onda smo u rangu s njima a ljudi su igrali vec 2 puta na SP :roll: ako iz ovih kvalifikacija ne odemo na Euro necemo nikad !!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2010, 14:42

juznjak> je napisao/la:Ne mogu se sloziti s onima koji kazu da nemamo kvalitet :P pogledajte Slovence ako nismo jaci onda smo u rangu s njima a ljudi su igrali vec 2 puta na SP :roll: ako iz ovih kvalifikacija ne odemo na Euro necemo nikad !!!
Izvini ali nismo u rangu sa Slovencima,jer da jesmo igrali bi SP,tako da ti to uopste ne stoji.E sad je druga stvar sto mi imamo ,,jaca,, imena u ekipi ali nemamo jacu ekipu,a pogotovo nemamo slican mentalitet. Jer slo je bila i na EP i SP a nisu imali imena,ali jesu sistemski rad i zalaganje na terenu i nisu se slucajno plasirali,dok mi imamo imena na terenu ali nema ko da potrci. Fudbal je jos uvijek ekipni sport, zato ne idemo nigdje...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 09 sep 2010, 15:12

sarajlija89 je napisao/la:Pokusat cu bit objektivan kao i uvijek 8-) 8-) i unaprijed se izvinjavam na duzem postu al pokusacu da iznesem par cinjenica..-koje mozete sami okarekterisat kao ovakve ili onakve

Dosad sam branio papeta,pravdajuci se cinjenicom da nemamo kvalitet i da su ocekivanja prevlika.Ta konstatcija stoji.Mi smo prosjecna reprezentacija sa par kvalitetnih igraca(pojedinaca)(Hasagic,Begovic,Spahic,Pjanic,Misimovic,Medunjanin,Dzeko,Ibisevic,Muslimovic) al nazalost svi navedni igraci igraju iste pozicije u ekipi pa ispada da smo samo dobro pokriveni na golmanskoj pozicji,poziciji prednjeg ili ofanzivnog veznog i poziciji napadaca,znaci svega 3-4 igraca mogu igrati u prvoj postavi od svih navedenih,dok su ostale pozicije cisto krpljenje i nedostatak pravog kvaliteta.

Haj sto nemamo kvalitet,ali mi do nedavno nismo imali lijevog beka,ljevaka uopste,stalno smo krpili tu poziciju,pa i slicana jee situacija sa desnim bekom pa i sa stoperima,sta da se spaha povrijedi ili kartone da dobije,mi zamjene nemamo kako treba...zadnjeg veznog nemamo nikako ako ne racunamo rahimica koji je samo tu iz razloga zato sto nemamo drugog.Iz svega toga mozemo vidjeti da mi nemamo ni kvantitet ni potrebnu konkurenciju...bar da to imamo kad vec nemamo kvalitetne igrace na tim pozicijama..al jok..pa realno mi nemo nista.....osim te nesrece da imao par dobrih igraca koji nazalost igraju na istim ili slicnim pozicijama i nema tu hajra,ne mogu svi igrat.

I tako je to,nekad ce neko od navedenih pojedinaca zabljesnut i nekad to bude dovoljno za pobjedu ali u vecini slucajeva nazalost nije...i to je nasa realnost...samo sto smo mi nerealni ili cak ne znamo i ne gledamo to tako.

Ciro je iz ove reprezentacije izvuko maximum-maximuma..i dao je papetu vruc krompir u ruke.Zasto?? pa upravo zato sto su nakon proslih kvalifikacija svi umislili da smo velika reprezentacija a da niko nije sagledo cinjenice o kojima sam ja gore govorio.Pa kad je ciro doso i na pocetku njegovog mandata sa ovom reprezentacijom niko nista nije ocekivao,on je napravio veliki iskorak i odveo nas u baraz nakon cega su ambicije i ocekivanja porasle.

Licno, ja nikad ne bih preuzeo ovu reprezentaciju pod ovim okolnostima,pa sta mislite zasto Vaha,Bajevic i ostali nasi strucnjaci ne zele da preuzmu reprezentaciju??? pa svjesni su sa cime raspolazemo i kakva su ocekivanja(nerealna) i zasto da se kockaju sa imenom i ugledom...pape je pogrijesio sto je preuzeo vruc krompir,al u principu on i nije mogao puno izgubiti jer mu je mozda ovo bila i prilika da se dokaze kao trener..al opet ocekivanja su prevelika,ne vjerujem da je znao u sta se upusta..ustvari tek sad vidi.

Sto se njegovog selektorskog posla tice i igre u dosdasnjim tekmama,cinjenica je da slabije igramo,nema tu neke leprsavosti kao ranije,nema ni zelje i borbe koja je nadoknadjivala nedostatak kvaliteta sto je kod Cire bio slucaj...

Alibi moze moze biti cinjenica da je probao dosta novih igraca i da je trazio idealnih 11 u ovim utakmicama pred kvalifikacije,al sa druge strane ima tu i njegove krivice...takticiki vrlo losa postavka protiv francuza je jedan od glavnih razloga lose igre,bez obzira na sve okolnosti,al ono sto najvise upada u oko je nezalaganje igraca,trka..to smo izgubili a kod cire smo imali....nedostatak autoriteta i ostrijeg pristupa mozda ili samovolja igraca,mozda su to razlozi...borba i htjenje..to je kod cire bila glavna odlika i prednost ovog tima...a toga kod papeta nema.Mislim da mu fali taj ostriji pristup prema igracima...na kraju krajeva i ciro je imo oe igrace koji su igrali sa puno vise htijenja.eto samo to zamjeram papetu

Najbolje je pustiti covjeka da odradi ove kvalifikacije i tek tad cemo moci donositi neke detaljnije zakljucke i sudove.Sve i da ode,ja ne vidim ko bi o mogao voditi reprezentaciju i sta cemo tim dobiti,jer,ponavljam,mi smo samo prosjecna reprezentacija sa par pojedinaca i samo trebamo bit relani i nadat se,jer nada zadnja umire a ovako necemo daleko stici,sa nerelanim ciljevima i licnim frustracijama i animozitetu pojedinaca prema ovoj ili onoj strani,razumijete sta hocu reci.
Imamo kvalitet za drugo mjesto. Objektivno imamo bolje igrace i tim od Rumunije, Bjelorusije i Albanije....kad bi se realno gledalo prosle kvale bi zavrsili 4, a ne drugi 7 bodova ispred treceplasiranog sa poslednjeg EPa.

Da nepricam sa kakvim timovima i igracima igra jedna Slovenija il Slovacka. Il pak Crna Gora koja ima 6 bodova polsiej 2 meca...Kako su to oni pobjedili Bugare u gostima a to je nerelano, jel?

I nemoj da mi pises o Rumunima, necu da slusam, ne ne. Prosle kvale su bili 5 mjesto. U prijateljskim ih je dobila Makedonija i Izrael a kvale su startali sa 2 remija. Ako nismo bolji od njih i ako ih nemozemo pobjediti nek se odma ukine reprezentacija...

Druga stvar, iz tvog posta se vidi sta hoces. Kao branio si Papeta a sad kao neces. Cijeli post ti predstavlja poentu da kao on nista nije kriv i da je dobar...Jednostavno ostao si bez argumenata da ga branis pa si onda napisao na ovakav nacin kako bi ga stavio u sto bolje svijetlo, sto nema veze sa realnoscu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 sep 2010, 15:28

ma necu ni replicirat post iznad...covjek je tako shvatio da ja branim nekog,u razloge ne bi ulazio...samo sam i prije pocetka kvalifikacija to govorio sto se moze i pronaci tako da ta prica kako branim papeta pada u vodu..samo sam htio priblizit nasu realnost

Mene interesuje samo FKS i isljucivo i samo FKS i ne opterecujem se puno tim stvarima oko reprezentacije,mozda u nekim drugim okonostima al pod ovim ne..al eto kako hocete,valjda ce neko shvatit post,pokusao sam priblizit neke stvari...neki ce shvaiti to ovako ili onako al cinjenica da mi nemamo kvalitet za evropski i svjetski vrh pa vi pricajte sta hocete..sve zavisi od pojedinaca koji tu i tamo odgraju dobru tekmu

ma ustvari mi nemamo ni drzavu kako treba,stas ti ocekivat...za sve je poteban sistem,rad i red..za nas je to utopija i misaona imenica.

zavrsavam diskusiju oko reprezentacije,papeta i ostalog jer kod nas ne moze nista normalno,to je upravo onaj zadnji dio recenica u prehodnom mom postu..ne mozemo sami sa sobom pa i ne zasluzujemo bolje 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 sep 2010, 15:41

jučer i danas dok sam gledao vijesti i info oko tekme kontam jbt nadigrali su nas ljudi, pošteno smo izgubili i moramo biti sretni sa ovih 0-2 ali mi se stalno nameće misao da smo pali taktički od repke za koju se trebalo najviše i najtemeljitije pripremiti jer smo imali nevjerovatnu šansu u ovom trentku protiv najjače ekipe u grupi uzeti bod(ove).Francuska će sada biti jača i jača ali ono što je meni neshvatljivo da upravo država (reprezentacija) u kojoj je više godina igrao a i živio naš selektor i u kojoj sigurno ima stručnjaka ,čak i naših, i svojih poznanika preko kojih se mogao napraviti dobar scouting i pripremiti se za utakmicu na odgovarajući način, nas totalno nadigra a da ne uputimo više od 1 udarca u okvir gola. Pa sam selektor je morao više znati o njihovoj igri, mogao je i morao potražiti poneki savjet i na kraju psihički pripremiti igrače ali od svega toga ništa i ostala je jedino konstatacija da su oni bolji od nas. To je prihvatljivo isto kao i poraz ali onakva igra je nedopustiva i ne smije nam se više ponavljati ali u to sumnjam jer smo identično odigrali protiv Qatara ali oni nisu tako jaki da bi nam to i rezultatski prikazali kao Francuska u utorak.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 09 sep 2010, 15:48

sarajlija89 je napisao/la:ma necu ni replicirat post iznad...covjek je tako shvatio da ja branim nekog,u razloge ne bi ulazio...samo sam i prije pocetka kvalifikacija to govorio sto se moze i pronaci tako da ta prica kako branim papeta pada u vodu..samo sam htio priblizit nasu realnost

Mene interesuje samo FKS i isljucivo i samo FKS i ne opterecujem se puno tim stvarima oko reprezentacije,mozda u nekim drugim okonostima al pod ovim ne..al eto kako hocete,valjda ce neko shvatit post,pokusao sam priblizit neke stvari...neki ce shvaiti to ovako ili onako al cinjenica da mi nemamo kvalitet za evropski i svjetski vrh pa vi pricajte sta hocete..sve zavisi od pojedinaca koji tu i tamo odgraju dobru tekmu

ma ustvari mi nemamo ni drzavu kako treba,stas ti ocekivat...za sve je poteban sistem,rad i red..za nas je to utopija i misaona imenica.

zavrsavam diskusiju oko reprezentacije,papeta i ostalog jer kod nas ne moze nista normalno,to je upravo onaj zadnji dio recenica u prehodnom mom postu..ne mozemo sami sa sobom pa i ne zasluzujemo bolje 8-) 8-)
istina da nemozemo sami sa sobom...pogan smo mi brate narod...fuj!

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 09 sep 2010, 16:04

Pape nema i nikad nece imati karizmu da bude vrhunski trener... pogotovo ne za mentalitet igraca i naroda kakav je nash...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 sep 2010, 16:14

Trener treba da izvuce najbolje iz igraca, bez obzira na kvalitet. Pogledaj Crnu Goru. 6 bodova iz prva dva kola ima reprezentacija koja je duplo slabija od Bosne i Hercegovine. Ali Crna Gora ima Kranjcara, Bosna i Hercegovina Susica. Ja ne znam mnogo toga o Susicu, ali je kao trener ocigledno los. Sad, Francuska je jaka i sve to, tako da treba pricekati kraj kvalifikacija, ali na osnovu dosadasnjih utakmica Bosna i Hercegovina pod Susicem igra neorganizovano i lose i ne ocekujem neko poboljsanje do kraja kvalifikacija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

manu el magico
Kontakt:

Post Postao/la manu el magico » 09 sep 2010, 17:48

Papetova omiljena recenica:"ja nemam ekipu, ja jos uvijek trazim ekipu". hahaha pa gdje to nasa ekipa nestala od portugala, pa to je pape isti sastav i to sastav koji je izborio baraz i samo neka "visa sila" je spasila portugal (utakmica u lisabonu) i on trazi ekipu.Mislim da je ona cirina kompaktna 3-5-2 formacija(ono sto je dobro ne treba mijenjat), idealna za ove igrace gdje su jako bitni zadnji vezni igraci rahimic(obavezno) i npr. muratovic(moze halftime odigrat i sad na visokom nivou) a koja nam daje mnogo ofanzivnih rijesenja ali i defanzivnih.Takodje valjda je sada svima jasno(osim papetu) da pjanic ne moze igrat na poziciji zadnjeg veznog ustvari moze protiv repki tipa luxemburg, malta.Jos su tu lulic i mujdza, a ti igraci su savrsena pojacanja koja su nam nedostajala, zato neka Pape pogazi neke svoje principe i preuzme tu formaciju pa da i mi vidimo neko veliko takmicenje jer ubijedjen sam da je to jedino rijesenje....3-5-2 formacija
Na prodaju: padobran. Korišten samo jednom, neotvoren, mala mrlja.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 sep 2010, 21:50

Eno fino Portugal primi 4 od Kipra i onda izgubi od Norveske u gostima. A mi nista.
Pape nam je doveo Mujdzu, fino pozvao Vranjesa. Znaci dva mlada desna beka. Jedan igra u BL, imace svake sedmice fini kvalitetnih utakmica. Drugi mlad, dobro se pokazao u CL, valdja odstane u Serifu i igra u EL pa ga neki jaci tim vidi.
Pozvao Lulica. Pricao sam malim Sudicem. Nek jos zovne Bukvu, jer Bukva je sigurno bolji na desnoj strani neg Ibro. Ibro, Miske i Pjana mogu igrati protiv losijih timova zajedno al sigurno ne protiv jaci gdje se moramo braniti.
Desno krilo mogao bi pozvati Haurdica ili ako se Vladavic vrati i to je to.
Ovi sto su igrali protiv Luksemburga i Francuske sigurno mogu pobjediti Albance i Rumune a ovako neke jace poput Francuza nema sanse.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2010, 22:23

Denizmare je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Ne mogu se sloziti s onima koji kazu da nemamo kvalitet :P pogledajte Slovence ako nismo jaci onda smo u rangu s njima a ljudi su igrali vec 2 puta na SP :roll: ako iz ovih kvalifikacija ne odemo na Euro necemo nikad !!!
Izvini ali nismo u rangu sa Slovencima,jer da jesmo igrali bi SP,tako da ti to uopste ne stoji.E sad je druga stvar sto mi imamo ,,jaca,, imena u ekipi ali nemamo jacu ekipu,a pogotovo nemamo slican mentalitet. Jer slo je bila i na EP i SP a nisu imali imena,ali jesu sistemski rad i zalaganje na terenu i nisu se slucajno plasirali,dok mi imamo imena na terenu ali nema ko da potrci. Fudbal je jos uvijek ekipni sport, zato ne idemo nigdje...
Imali su Slovenci Zlatka Zahovića i Milenka Aćimovića na EP2000 i SP2002
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2010, 22:44

legenda reala je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
Ja i ??????''

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2010, 23:01

I
zvini ali nismo u rangu sa Slovencima,jer da jesmo igrali bi SP,tako da ti to uopste ne stoji.E sad je druga stvar sto mi imamo ,,jaca,, imena u ekipi ali nemamo jacu ekipu,a pogotovo nemamo slican mentalitet. Jer slo je bila i na EP i SP a nisu imali imena,ali jesu sistemski rad i zalaganje na terenu i nisu se slucajno plasirali,dok mi imamo imena na terenu ali nema ko da potrci. Fudbal je jos uvijek ekipni sport, zato ne idemo nigdje...
Ja i ??????''
Pa nisu imali imena njih dvojica su igrali u jačim timovim nego i jedan naš sadašnji reprezentativac
Zlatko Zahović (Benfika,Valensia)Aćimović(Totenham)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2010, 23:13

Da ,ali procitaj do kraja sta pisem, to su 2 jaka imena,a fudbal se igra sa 11 igraca,sto znaci da imaju jacu ekipu u odnosu na ,to sam stavio pod navodnike,jaca nasa imena. evo jos jednom,nas individualno veci kvalitet je slabiji od njihovog ekipnog kvaliteta.Malo je zamrseno ali mislim da ces skontati moju poentu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2010, 23:23

Denizmare je napisao/la:Da ,ali procitaj do kraja sta pisem, to su 2 jaka imena,a fudbal se igra sa 11 igraca,sto znaci da imaju jacu ekipu u odnosu na ,to sam stavio pod navodnike,jaca nasa imena. evo jos jednom,nas individualno veci kvalitet je slabiji od njihovog ekipnog kvaliteta.Malo je zamrseno ali mislim da ces skontati moju poentu.
Ma skontao sam ja poentu nego kažu nisu imali neka imena pa ja kažem imali su njih dvojicu od tzv. zvijezda i ostale igrače podređene kolektivu i zato su i igrali na dva zaredom velika takmičenja kad je ta generacija se oprostila slovenaca nigdje nije bilo do ovog prvenstva

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 09 sep 2010, 23:26

Ne znam jestel do sad ovo vidjeli, ali ovo jasno govori o susicu i njegovoj taktici protiv francuske i njegovom fudbalskom znanju. VIDEO Misimović u 39. minutu poručio Papetu: "Ne možemo ovako!"
Da na terenu među našim reprezentativcima vlada apsolutno rasulo i da je taktička zamisao selektora Sušića u potpunosti razbijena od strane izabranika Laurena Blanca u 39. minutu utakmice između BiH i Francuske priznao je Zvjezdan Misimović. Fudbaler Galatasaraya selektoru Sušiću je poručio sa centra terena, citiramo, "Ovako ne možemo!"
http://www.****/index.php ... &Itemid=63
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 sep 2010, 23:30

Razlika izmedju nas i npr spomenutih slovenaca je ta da oni za reprezentaciju daju 120% dok ja garantujem da 8 od 11 nasih igraca ne daje ni 70%.Mogu oni mazat oci ovcama i furat onu recenicu "ostavili smo srce na terenu".Svaka kuca danas ima TV i vidi te igrace u nastupima za tim,gdje primaju lovu, i za reprezentaciju gdje malo dodju kuci,turisticki.

Derim

Post Postao/la Derim » 09 sep 2010, 23:35

sarajlija89 je napisao/la:Pokusat cu bit objektivan kao i uvijek 8-) 8-) i unaprijed se izvinjavam na duzem postu al pokusacu da iznesem par cinjenica..-koje mozete sami okarekterisat kao ovakve ili onakve

Derim

Post Postao/la Derim » 09 sep 2010, 23:54

Derim je napisao/la:

Izgubi mi se komentar na ovaj Vas sazetak dragi kolega forumasu ,gledaj majstore. K'o je kriv sto nema drugi profila igraca u ekipi,zasto ne poziva umjesto ofanzivni- veznih defanzivne-vezne ili pokojeg destruktora n.p.r Cocalic ili Ljevakovic mladi,jaki i jos igraju u solidnim ligama. Jbg logike ni s'glave protiv franciza isto kao protiv Luksembirga a o uigranosti linija da negovorimo. Dobro smo i prosli 0-2,super bogami.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.