Haj ne cendraj ja navijam za Slobodu citav zivot sta mislis kako je meniDerdiyok je napisao/la:Najzanimljiviji jesu, taman gledao B&H - Burnley.Sarmelino je napisao/la: Jel to hejtaš najkvalitetniju ligu svijeta
Ako ovi "tvoji" saznaju da trenutno gledam Crvene Djavole crno mi se piše. Ne mogu vise da pratim raspad Dortmunda.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Više mazo, cim za sarajevo navijas.Derdiyok je napisao/la:Sado mazoSarmelino je napisao/la:
Nisam znao da si mazohista
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Sa(i)dizam ti sve kazeSarmelino je napisao/la:Više mazo, cim za sarajevo navijas.Derdiyok je napisao/la:Sado mazoSarmelino je napisao/la:
Nisam znao da si mazohista
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: Chat
Naspavala se, sad zaspati ni naopako, dodjavola. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Može ti se kad ti je lagan posao
Ja ne znam kako ne radiš dvije smjene ,lako moguće ni tad se ne bi umorila
Ja ne znam kako ne radiš dvije smjene ,lako moguće ni tad se ne bi umorila
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Juce sreo jarana, kaze zena mu se porodila prije dva dana u sedmom mjesecu. Danas odem kod njega, kad javlja doktor da je bebica dobila krvarenje pluca i da takvi slucajevi najcesce zavrse smrcu. Dace dragi Allah da bude dobro 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mi suzdrzane 3,14ckeGeneralna skupština UN-a proglasila nevažećom Trumpovu rezoluciju o Jerusalemu
Reci mu da laže, ko kod ti je to rekao.Sveti je napisao/la:Bavil se ko ovim rudarenjem kripto valuta? Raja zgrnu pare jbt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
CitaoVirtu4l je napisao/la:Reci mu da laže, ko kod ti je to rekao.Sveti je napisao/la:Bavil se ko ovim rudarenjem kripto valuta? Raja zgrnu pare jbt
Mislio sam obogatili se ovi sto su rudarili prije par mjeseci i zadrzali svu zaradu u bitcoinima
naprijed rejal
Bogami i mjeseci. Pocetkom godine je bio koliko, hiljadu dolara sad 17Penaltiky je napisao/la:Prije par godina
@madridist
naprijed rejal
Serija o Aliji se premijerno prikazuje devetog sijecnja, na dan republike.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Obogatili su se oni koji su rudarili prije pet i više godina i do ove godine nisu potrošili ništa od toga, a takvih je malo. Većina njih su svoj BTC prodali tamo negdje 2013. godine kada je prvi put prebacio cijenu $100, nakon toga je rudarenje postajalo sve teže i teže, da bi danas došlo na najniže moguće grane kada svi uglavnom odustaju, prodaju opremu i prelaze na trejding.Sveti je napisao/la:Mislio sam obogatili se ovi sto su rudarili prije par mjeseci i zadrzali svu zaradu u bitcoinima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sveti je napisao/la:Bogami i mjeseci. Pocetkom godine je bio koliko, hiljadu dolara sad 17Penaltiky je napisao/la:Prije par godina
@madridist
brate moj to je nasa istina,da vidis kakve papke i pizd.e narod slavi jer ne zna istinu i kakvi su zapravo.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 dec 2017, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nije fazon u cijeni nego koliko je tesko izglavit coin. Ko u prvom razredu gimnazije nevinih pun ****, nac djevicu pred maturu je naucna fantastika.Sveti je napisao/la:Bogami i mjeseci. Pocetkom godine je bio koliko, hiljadu dolara sad 17Penaltiky je napisao/la:Prije par godina
@madridist
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Hm. Ja iskreno ne razumijem citav sistem tog rudarenja Onako iz radoznalosti sam danas malo listao. U biti najlaksi nacin je da kupis neku graficku posebnu za to i skines neki program koji za tebe obradjuje neke podatke i imas zagarantovanu zaradu a jedini trosak je trosak struje koji je takodje bitan aspekt u zavisnosti od toga koliko gpu jedinica pokreces.Virtu4l je napisao/la:Obogatili su se oni koji su rudarili prije pet i više godina i do ove godine nisu potrošili ništa od toga, a takvih je malo. Većina njih su svoj BTC prodali tamo negdje 2013. godine kada je prvi put prebacio cijenu $100, nakon toga je rudarenje postajalo sve teže i teže, da bi danas došlo na najniže moguće grane kada svi uglavnom odustaju, prodaju opremu i prelaze na trejding.Sveti je napisao/la:Mislio sam obogatili se ovi sto su rudarili prije par mjeseci i zadrzali svu zaradu u bitcoinima
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, s4mke i 10 gostiju.