FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 20 dec 2017, 23:59

DenchiNL je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Da l' je moguce da sam vidjela Mersudina sa zenom i djetetom? Od svih mogucih njega da vidim. :facepalm:
:D :urnebes: :rol:

čudni su putevi Gospodnji :D
to te viša sila nanijela na put da se izvineš što si sumnjala u prvog strijelca lige, ako to ne učiniš nećeš srest Krstu narednih 7 godina :urnebes: :rol:
Neka hvala. :stop:
Ja imam najljepsi avatar na dunjaluku. :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 dec 2017, 00:09

Proteci ce jos dosta Miljacke dok mi ne naucimo razliku izmedju pljuvanja i kritike.

Pljuvanje je iznosenje lazi i neistina u cilju blacenja kluba i degradiranja njegovog image-a.
Dobronamjerna kritika je iznosenje NEGATIVNOSTI sa zeljom da se stvari poprave u buducnosti.

Po mom misljenju joker, PitarBordo i Evander su tri najrealnija lika (nazalost), koja imaju hrabrosti da pisu istinu. Cini mi se da je Evander jednom izletio sa tvrdnjom koja je poslije ispala netacna ali ostalo je bio spot-on. Jbga al je tako.

Uprava je i dalje ista ona koja je sve ovo zasrala, samo sto ih Husref izvadi i spasi od katastrofe. Cali da su dali ono sto je trazio bilo bi jos titula na nasem kontu. Vidjecemo hoce li i Husrefa izraditi ili ce mu dovesti par pravih pojacanja.

KaNp je stao i nikom nista. Odbrana (bekovi i stoper) i dalje deficitarni. Kad vidis ko ti je sportski direktor sve ti je jasno. Marketinski smo pokriveni ko Real Madrid (po broju zaposlenih za to) - al malo sutra. I sada nam treba biti problem Sioux - pa dajte ba uozbiljite se.

Treba pricati o Burekovicu i potencijalnim igracima iz Istre a ne medjusobno se svadjati.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 dec 2017, 00:19

kengur je napisao/la:Proteci ce jos dosta Miljacke dok mi ne naucimo razliku izmedju pljuvanja i kritike.

Pljuvanje je iznosenje lazi i neistina u cilju blacenja kluba i degradiranja njegovog image-a.
Dobronamjerna kritika je iznosenje NEGATIVNOSTI sa zeljom da se stvari poprave u buducnosti.
:tokralju: :tokralju:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 dec 2017, 00:35

kengur je napisao/la:Proteci ce jos dosta Miljacke dok mi ne naucimo razliku izmedju pljuvanja i kritike.

Po mom misljenju joker, PitarBordo i Evander su tri najrealnija lika (nazalost), koja imaju hrabrosti da pisu istinu. Cini mi se da je Evander jednom izletio sa tvrdnjom koja je poslije ispala netacna ali ostalo je bio spot-on. Jbga al je tako.

Uprava je i dalje ista ona koja je sve ovo zasrala, samo sto ih Husref izvadi i spasi od katastrofe. Cali da su dali ono sto je trazio bilo bi jos titula na nasem kontu. Vidjecemo hoce li i Husrefa izraditi ili ce mu dovesti par pravih pojacanja.

KaNp je stao i nikom nista. Odbrana (bekovi i stoper) i dalje deficitarni. Kad vidis ko ti je sportski direktor sve ti je jasno. Marketinski smo pokriveni ko Real Madrid (po broju zaposlenih za to) - al malo sutra. I sada nam treba biti problem Sioux - pa dajte ba uozbiljite se.

Treba pricati o Burekovicu i potencijalnim igracima iz Istre a ne medjusobno se svadjati.
Ja bar gledam na to kao previse negativnosti, svi bi mi voljeli svake godine titulu, evropski iskorak i sl, ali smo svjesni realnosti i bar ja ne vidim smisao u tome da svaki dan pisem o negativnostima, jer ne mijenjas nista. Ovo se odnosi na @BordoSarajevo, za @Joker-a ne mgou reci nista, osim da se vidi koliko mu bude krivo za svaki kiks i koliko poludi, ne crnjaci iz dana u dan. @PB iako smo se cesto razilazili u misljenjima, svojim postupcima je dokazao dosta toga, dok sa drugr strane @Evander mi je pao kad je za Husrefa rekao da je uhljep, isto tako sutio je kad su se redale pobjede. Principi su isti, nijanse razlicite i to je to.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 dec 2017, 00:52

Zar je dobronamjerna kritika pozivati na bojkote, kritikovati Musemica zasto mu u prvom timu igra najbolji strijelac lige Ahmetovic umjesto neafirmisanog Hadzica itd. da ne nabrajam. Istina da je bilo i opravdane kritike od ovih likova, ali bilo je u nekim stvarima i bespotrebnog pljuvanja, i posebno i ovo sto je @zlo87 naveo budi tu i kad smo losi i dobri, a ne samo kad nam ne ide i onda pljuvacina po forumu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 dec 2017, 01:22

obiteljskicovjek je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Bi Bgm Veliki sefe (Hilmo) ali me ohrabri par normalnih likova koji nisu niciji poltroni i cinkarosi pa ostadoh s rajom. Evo halali ali tu sam i dalje !
Ma neka te, Beli.
Treba neko da se bori protiv placenickih picica.
Nije mi jasno kako je mnogima trebalo i vise od godine da skontaju neke stvari.
Ma sazna se sve moj @obiteljski, i ko je cinkaros i koga je menadzer poslao itd itd. Porediti Jokera, Mortu, PB sa Sioksom je ludost. Oni su tu i da pohvale stvari koje su za pohvaliti. Oni su i na tribini, i ulaznice raji dijele, kupuju... Dok ovaj drugi samo ceka nesto lose pa da crnjaci...al ajd necu spammati vise temu s njim, nek sere kad mu Veliki sef dopusta, a mne bi tjerao s teme...ignore ga i bok.
Dobro neko rece ''Daj covjeku vlast i vidjet ces kakav je'' , mada ovo nije nikakva ''vlast'' ali se ispostavi da je tako.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2017, 01:32

BordoSarajevo je napisao/la:

:tokralju: :tokralju:
Tesko je zapravo razlikovati pojmove, medjutim nekontrolisano lupanje gluposti koje ima za cilj predstavljanje slike prema kojoj je sve crno i lose, vrijedja sve nas kojim je bitno samo Sarajevo, koji nismo ni za upravu ni protiv uprave i slicno. Znali smo derati protivnike a ovaj momak iz Lukavca se i u tim trenucima nalazio tu da nam kaze kako je ta pobjeda zapravo nebitna i kako treba biti u nekoj dubiozi i iscekivati kiks. Ma 'ajte molim vas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 dec 2017, 01:39

Ma 'ta ces ti @sabo, treba yebavat majku i kad se pobijedi i kad se gubi. 'ta ce Husref , nanizao oba poraza i vi ga jos podrzavate. Ma hajte molim vaas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2017, 01:51

belosevic28 je napisao/la:Ma 'ta ces ti @sabo, treba yebavat majku i kad se pobijedi i kad se gubi. 'ta ce Husref , nanizao oba poraza i vi ga jos podrzavate. Ma hajte molim vaas...
Treba samo srati, to je kljuc. :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 dec 2017, 02:03

Osttribine je napisao/la:Zar je dobronamjerna kritika pozivati na bojkote, kritikovati Musemica zasto mu u prvom timu igra najbolji strijelac lige Ahmetovic umjesto neafirmisanog Hadzica itd. da ne nabrajam. Istina da je bilo i opravdane kritike od ovih likova, ali bilo je u nekim stvarima i bespotrebnog pljuvanja, i posebno i ovo sto je @zlo87 naveo budi tu i kad smo losi i dobri, a ne samo kad nam ne ide i onda pljuvacina po forumu.
Drag mi je Hadzic, ali ideja da je bilo ko od nas vise kompetentan od Musemica je idiotluk. Takodje promaklo mi je da je Evander to rekao za Husrefa - samo je sebe provalio. Ali da ima stvari za popraviti i to hitno - ima.

Bilo je pljuvanja legendi i nedostatak respekta ali nismo svi isti. Za mene su upoznavanje ljudi kao dedo Biogradlic, Svetozar Vujovic, Vahidin i ostali nesto sto se pamti

Sta ako Krupa uzme kup a zavrsi peta, tako da cetvrti ne ide u Evropu ? Mi nemamo pravo na gresku. Nadam se tituli ali strahujem i za Evropu trenutno, sve dok ne vidim da se uprava uozbiljila. Najveca garancija mi je Husref.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 dec 2017, 06:19

Kao prvo sramota je da je Husref bio u onoj smrdljivoj tuzli a faruk sa grbavice direktor sporski ili da hurtic jesic uscuplic repuh da budu treneri a on ne.

Sramota je da Husref nije direktor ili sef akademije i sramota je da Cala pa sad Husref cupaju siptara i ovu upravu.

ASIM FERHATOVIC HASE
BOSKO ANTIC
HUSREF
OSTALI

LEGENDE KLUBA

VOLIM HUSREFA I UVJEK SAM PISO DA ME JE SRAMOTA DA ON NEMA MJESTA U KLUBU, al imam osjecaj da ce i njega kao i mehmeda siptar i kompanija iskoristi da sacuvaju svoje guzove, i to sa nekim mrsavim 2 ili 3 mjestom na tabeli.

Ovde sto neki govore volio bi da osvajamo svake godine duple krune ovo on al eto drugi se pitaju. Jel se zrnjski pita klub koji postoji 5 godina il ubice u buljakovu potoku ima vise ljudi nego u tom selu il mrtva sirotinja tako zvani sadakl zikr vase miskin. Sarajevo se treba mora i hoce da pita za titule a to sto smo mi labavi sto se zadovoljavamo sa 4 mjesto koje vode u evropu e to sipac i kinez nek kupe klub ko radnik krupu skretnicu nek udaraju.

BTW:Jel istina sto ovaj novi napisa za Turkis

Ja Volim FK SARAJEVO i drugi klub ne postoji

Sto mi se svidza stil igre od barse neznaci da navijam zanjih

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2017, 08:21

Pitar6785 je napisao/la:Kao prvo sramota je da je Husref bio u onoj smrdljivoj tuzli a faruk sa grbavice direktor sporski ili da hurtic jesic uscuplic repuh da budu treneri a on ne.

Sramota je da Husref nije direktor ili sef akademije i sramota je da Cala pa sad Husref cupaju siptara i ovu upravu.

ASIM FERHATOVIC HASE
BOSKO ANTIC
HUSREF
OSTALI

LEGENDE KLUBA

VOLIM HUSREFA I UVJEK SAM PISO DA ME JE SRAMOTA DA ON NEMA MJESTA U KLUBU, al imam osjecaj da ce i njega kao i mehmeda siptar i kompanija iskoristi da sacuvaju svoje guzove, i to sa nekim mrsavim 2 ili 3 mjestom na tabeli.

Ovde sto neki govore volio bi da osvajamo svake godine duple krune ovo on al eto drugi se pitaju. Jel se zrnjski pita klub koji postoji 5 godina il ubice u buljakovu potoku ima vise ljudi nego u tom selu il mrtva sirotinja tako zvani sadakl zikr vase miskin. Sarajevo se treba mora i hoce da pita za titule a to sto smo mi labavi sto se zadovoljavamo sa 4 mjesto koje vode u evropu e to sipac i kinez nek kupe klub ko radnik krupu skretnicu nek udaraju.

BTW:Jel istina sto ovaj novi napisa za Turkis

Ja Volim FK SARAJEVO i drugi klub ne postoji

Sto mi se svidza stil igre od barse neznaci da navijam zanjih
Cuj smrdljivoj Tuzli, kako te nije stid. Ja vise volim grad Tuzlu , nego Sarajevo. A navijac sam Sarajeva nekih 43 godine, tako da je bez veze ta prica o omalovazavanju mjesta gdje neko zivi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 dec 2017, 08:25

+1

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 dec 2017, 09:02

Sabinho je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ma 'ta ces ti @sabo, treba yebavat majku i kad se pobijedi i kad se gubi. 'ta ce Husref , nanizao oba poraza i vi ga jos podrzavate. Ma hajte molim vaas...
Treba samo srati, to je kljuc. :tokralju:
Izgleda da jeste. :D Ono nešto pokuša kroz dug post da prospe Sarajevo i navijače, da spusti nekog. Guše temu, ako se nemaju šta konkretno za raspravu napisati bolje ništa ne pisati jedan dan.
Edit: Pa ovdje je neko prije par dana napisao 'Kakav Sarić nigdje veze' što dovoljno govori o ozbiljnosti pojedinih hahaha.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 dec 2017, 10:06

Kad neko omalovazava nas kamp, isti naziva KaNp.. To nije nista drugo nego vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu, itd...

Mnogi poznati su dosli i rekli da taj isti kamp je nesta novo i kvalitetno u Sarajevu i BiH.
To sto se nije nastavilo graditi istim tempom kao ranije, dalo bi se diskutovati...
Nas je neizlazak u Evropu kostao mnogo dobrih stvari...
Nazalost..

Dolaskom Valentina, ocekujem u 2018 godini mnogo ljepsih vijesti i desavanja za FkS.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 dec 2017, 10:39

E cuj ovog trolla pitar454887 :D, nemoj vise ziv bio :D

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 dec 2017, 10:42

Zip je napisao/la:Kad neko omalovazava nas kamp, isti naziva KaNp.. To nije nista drugo nego vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu, itd...

Mnogi poznati su dosli i rekli da taj isti kamp je nesta novo i kvalitetno u Sarajevu i BiH.
To sto se nije nastavilo graditi istim tempom kao ranije, dalo bi se diskutovati...
Nazalost..

Dolaskom Valentina, ocekujem u 2018 godini mnogo ljepsih vijesti i desavanja za FkS.
:thumbup: Upravo tako, ali sad smo mi placenici ili uposlenici kluba ili sta ti znam. Nisam protiv toga da se kritika iznese jer i sam to uradim ponekad, ali ovde na ovom pdf-u je bilo pljuvanja po nasem klubu vise haman nego na onim prepucavanjima.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 dec 2017, 10:56

Zip je napisao/la:Kad neko omalovazava nas kamp, isti naziva KaNp.. To nije nista drugo nego vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu, itd...

Nazalost..

Moj Zipe pun si floskula i komunistickih parola. Cuj "vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu".
Kakve veze navijaci imaju sto je kamp stao na pola ? Kakvo bolan pljuvanje. Stvar je odlicno pocela i onda je stala. Mora se nastaviti i hitno zavrsiti cijeli projekat. Zato ga nazivam kaNp. Istina je da to nije zavrseno - dakle zalosna istina a ne "pljuvanje". I jos hinjski ubacujes da to "vrijedja navijace". Mozda jedino levate poput tebe ako se ti licno poistovjecujes sa kampom i radom uprave. Osim ako te oni ne placaju kao sto su i Majkla.

Neizlazak u Evropu je zasluga uprave koju ti branis od kriticara. Imali su nevjerovatnu sansu za pravljenjem necega velikog a sve su uprskali. Ja sam protiv nesposobne uprave a itekako sam za svoj klub. Valentin je covjek kojeg respektujem ali treba jos slicnih.

Prestani braniti klub od mene i ostalih kriticara jer ja sam godinama uz klub, slavio prijeratnu titulu protiv Zvezde a i stari mi je igrao davno prije rata za FKS, tako da nemoj izigravati veceg katolika od Pape.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 dec 2017, 11:07

Zipe placenice :D
Ni meni se ne svidja rad prosle Uprave, svi znamo da je svega tu bilo, ali reci nam kengure cime te to "kupi" ovaj Valentin i Sabrina. Ni za njihovog vladanja ja bar ne vidjeh neki pomak, mozemo jedino biti zahvalni Husrefu pa je rezultatima koji su zadovoljavajuci ugasio pozar. Ali kao i sam sto si maloprije napisao nista jos nije sigurno, mozemo biti i sampioni, ali mozemo ostati i bez Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 dec 2017, 11:45

kengur je napisao/la:

Nazalost..

Moj Zipe pun si floskula i komunistickih parola. Cuj "vrijedjanje svakog navijaca, kluba, pljuvanje po klubu".
Kakve veze navijaci imaju sto je kamp stao na pola ? Kakvo bolan pljuvanje. Stvar je odlicno pocela i onda je stala. Mora se nastaviti i hitno zavrsiti cijeli projekat. Zato ga nazivam kaNp. Istina je da to nije zavrseno - dakle zalosna istina a ne "pljuvanje". I jos hinjski ubacujes da to "vrijedja navijace". Mozda jedino levate poput tebe ako se ti licno poistovjecujes sa kampom i radom uprave. Osim ako te oni ne placaju kao sto su i Majkla.

Neizlazak u Evropu je zasluga uprave koju ti branis od kriticara. Imali su nevjerovatnu sansu za pravljenjem necega velikog a sve su uprskali. Ja sam protiv nesposobne uprave a itekako sam za svoj klub. Valentin je covjek kojeg respektujem ali treba jos slicnih.

Prestani braniti klub od mene i ostalih kriticara jer ja sam godinama uz klub, slavio prijeratnu titulu protiv Zvezde a i stari mi je igrao davno prije rata za FKS, tako da nemoj izigravati veceg katolika od Pape.
Pa jel nekp bjezi od toga da taj kamp nije zavrsen? Da se morao zavrsiti ranije?
Al nazivati nesta sto je nakon dugo godina nase i ismijavati rjecima KaNp je po meni vrijedjanje kluba. I da, vrijedja i mene kao navijaca kluba.
Svi zaboravljate gdje mi zivimo. I ko god je mislio da ce se kamp zavrsiti u roku, taj se dobro zayebao.

Neizlazak u Evropu, zastoj u gradnji kampa, dugovi koji si se stvprili je zasluga Dine Selimovica, Ibrakovica i jos par ljudi, od kojih se jos uvijek oporavljamo.

Ti kao dugogodisnji navijac FKS nebi trebao da ismijavas mjesto kroz koje prodje dnevno stotine djece... Koji se edukuju, treniraju, itd...
Napokon je napravljena akademija koja daje rezultate, koji ce biti sigurno jos bolje.
Djeca imaji mnoge edukacije, sve im obezbjedjeno sto iziskuje mnogo sredstava.
Samo se vratite unazad 4g i skontajte kako je bilo.
I kakl da ne budem ponosan na ono sto je nase, kamp.
Kakav god da je, nas je. I on ce se aBd nastaviti graditi, usporeno kao i sve u ovoj drzavi.

A dobro, evander je rekao da sam placenik i da mi pola familije radi u klubu :D

I ko je rekao da su navijaci krivi sto se stalo sa gradnjom kampa? Haha :D
Bar ti nemoj izvrtati rijeci i biti kao menadjer...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, gh0stHZ i 14 gostiju.