FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 21 dec 2017, 11:56

Mi jednostavno nemamo menatlitet za nešto veće i više. Nijedan klub u ovoj zemlji. Koja god uprava da dođe i ljudi uvijek je ista priča kod nas i ostalih. Začarani krug. Krenuvši od saveza, ljudi u upravama, igrača, kvazi sponzora i ulagača. Mogu navijači imati velika očekivanja, ali to uprave ne mogu i nisu sposobne da isprate, zbog nesposobnosti i manjka vizije. Kod nas se svodi od danas do sutra. Ne postoji plan i program za budućnost. Mi imamo ulagača koji je dao velike pare, šta smo dobili ? Kup, titulu, polovično dovršen kamp, prodaju Cimirota i play off. To je sve. A mogli smo mnogo, mnogo više. Ima raje koja sa tim zadovoljna, postoje drugi koji nisu. Ja sam nezadovoljan, jer smatram da se trebalo više i bolje, imajući u vidu da mi imamo ulagača a drugi to nemaju. Trebalo se bolje iskoristiti. Za takve stvari je potreban mentalitet i vizija.
Nije samo se furat na regionalne klubove, Dinamo, Rijeka ili Partizan. Oni su nebitni. Trebamo biti svoji. Imamo potencijala, samo zavisi ko će nam biti u vrhu piramide kluba. FK Sarajevo ne smije da bude prioritet borba za evropu, ne u ovakvoj ligi. To je sramota ba. Mi sad trenutno imamo takve ljude u upravi koji razmišljaju o evropi, a titula ako, samo ako se desi nešto nepredvidljivo, onda je to puna šaka brade. Smiješno i žalosno.
Gledajući situaciju da nema Husrefa, mi bi se borili za 5,6 mjesto. On ih kolko tolko čupa. Ako mu ne izađu u susret sa igračima koje bude tražio, onda znamo da ti ljudi ne žele nikakvo dobro ovom klubu, jer su Čalu izradili, a nadam se da će ih Hus uhvatiti za muda i neće pustiti dok ne dobije ono što hoće. Nek rove i kopaju kako znaju, nek nađu sredstva, to im je i poso.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 dec 2017, 12:32

Navijače treba vrijeđati laži o tom kampu, obećavali su najbolji kamp u regiji a daleko od toga i o tome šute sada.

I ovo je odlično, da se ne lažemo, imamo najbolje uslove u državi, najbolju djecu i najviše talenata ali ovo je 1/3 od onog što su obećavali mada za nas je i ovo dovoljno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 dec 2017, 12:41

Svi neka obećavaju. Neki su u obećanjima raskošni a neki malo oprezniji. Mi ne trebamo odmah da nasjedamo na obećanja kada znamo kakvo smo društvo i kakva nam je država. Obećao je i Bake 100 hiljada radnih mjesta pa ko mu je povjerovao. Malo njih.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 dec 2017, 12:44

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 dec 2017, 13:02

Vrlo je vazno ko obecava!!!

Samo, kamp je nesta najbolje sto se desilo ovom klubu u njegovoj historiji.
A sad se vi prema tome ponasajte kako hocete i zelite.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 dec 2017, 14:52

Ti sto su obecali vise nisu tu, pare su dobili al ih pokrali sa menedzercicima. Tan garant nece dva puta placati istu stvar, zato se ovi sad koprcaju.
Samo je jos ovaj Kantardzic ostao, kojem se ovom prilikom sjetim najmilijih.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 dec 2017, 14:54

Zato gledam sad Tan doveo Karlosa Velu :shock: dole u Ameriku u ovaj klub sto je uzeo.Trebamo vidjeti da mjenjamo za Hebu ovo pola sezone ista su pozicija. :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 dec 2017, 16:36

muhamedhulk je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/statistik/ ... osespieler

vidjaj mesa, samo pare ponesi :kafa: :mrgreen:
Ante Palić bi nam lego :D i Lazarevič :thumbup:

ko je spominjo nešto za Turkish? vintam stranice al ne mogu nać??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 dec 2017, 17:08

Ma joj samo kesa i igraci slecu ko ludi :D
Neko spomenu od novih da ce kao na inzistiranje TA biti produzena saradnja. Prva info ja mislim na tu temu uopce...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 dec 2017, 17:11

muhamedhulk je napisao/la:Ma joj samo kesa i igraci slecu ko ludi :D
Neko spomenu od novih da ce kao na inzistiranje TA biti produzena saradnja. Prva info ja mislim na tu temu uopce...
pa kad su KK Bosni sponzor i dalje, što ne bi nama bili :roll: :D

jes glupo ovo za Mehremića da mu mali za želju igra :? ne znam ja svom nebi dao ne znam šta da mu nude...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 dec 2017, 17:41

Znal neko mozda jesul Cali ponudili mjesto u klubu, nije moguce da on nema mjesta bar u akademiji, ako nisu covjeku ponudili nista jos jedan minus za upravu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 dec 2017, 17:42

simidobar je napisao/la:Znal neko mozda jesul Cali ponudili mjesto u klubu, nije moguce da on nema mjesta bar u akademiji, ako nisu covjeku ponudili nista jos jedan minus za upravu...
Nista jos
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 dec 2017, 17:45

Cala je trenutno u Opcini SG.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 dec 2017, 17:48

simidobar je napisao/la:Znal neko mozda jesul Cali ponudili mjesto u klubu, nije moguce da on nema mjesta bar u akademiji, ako nisu covjeku ponudili nista jos jedan minus za upravu...
Nemoj ga Boga ti više u klubu. Odradio je svoje, vratio se u SG i bolje i za nas i za njeg.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 dec 2017, 17:53

Bolja mu plata u opstini :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 dec 2017, 17:55

imal kakvih pojacanja?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 dec 2017, 18:12

Pa nismo merhamet, iako nas mnogi muzu...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2017, 18:13

hilmo je napisao/la:Svi neka obećavaju. Neki su u obećanjima raskošni a neki malo oprezniji. Mi ne trebamo odmah da nasjedamo na obećanja kada znamo kakvo smo društvo i kakva nam je država. Obećao je i Bake 100 hiljada radnih mjesta pa ko mu je povjerovao. Malo njih.
To se vidi po glasovima...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2017, 18:20

muhamedhulk je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/statistik/ ... osespieler

vidjaj mesa, samo pare ponesi :kafa: :mrgreen:
Da li sam nesto pobrkao, ili je ovaj momak jedno vrijeme bio aktuelan medju insajderima? :D

https://www.transfermarkt.de/lukman-har ... ler/104331
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 dec 2017, 18:21

Sabinho je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Svi neka obećavaju. Neki su u obećanjima raskošni a neki malo oprezniji. Mi ne trebamo odmah da nasjedamo na obećanja kada znamo kakvo smo društvo i kakva nam je država. Obećao je i Bake 100 hiljada radnih mjesta pa ko mu je povjerovao. Malo njih.
To se vidi po glasovima...
Pa otvorio ih je u Njemackoj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.