Sinoc drugo poluvrijeme lose, malo je i do zutih a i Bayern je gubio snagu (sto je i Boa poslije izjavio) sto je normalno pri kraju polusezone.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Clint Dempsey igrao za Fulham i nosio 2
Sve mi se cini.
Sinoc drugo poluvrijeme lose, malo je i do zutih a i Bayern je gubio snagu (sto je i Boa poslije izjavio) sto je normalno pri kraju polusezone.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Sve odlicno napisano, lijepi podatci za nas. U svemu se slazem osim oko tenka, on igra solidno nije to ni priblizno lose koliko se ovdje prezentuje, po meni ona kokos na lijevom beku je daleko losiji od tenka jer bukvalno nikakva korist od njega ni naprijed ni nazad.Klare je napisao/la:šljivo ne posustaje.![]()
jeste li svjesni šta smo učinili otkako se Jup vratio, 15 pobjeda i samo jedan poraz, nesretan od Gladbaha kada u napadu nije imao ko igrati, i tu smo protivnika pritisnuli u grotlu Borusia Parka.
U tih 15 pobjeda smo uspjeli:
1.Bundesliga od -5 do +11, titula riješena
2. DFB Pokal, mlatnuli Lajpciga u sred Red Bul arene, a večeras i Dortmunda čime smo sami sebi trasirali put za titulu izbacivši 2 glavna konkurenta.
3.Liga prvaka, pobijedili sve uključujući i veliku pobjedu nad PSGom,
a kao nagrada Bešiktaš.
I dakle poslije 15 pobjeda, takvih rezultata i uspjeha nađe se neko da to omalovažava, a neko čak i da priziva Pepa.![]()
Večeras nije bilo idealno, kao ni utakmice koje se prethodile ovoj, bio je to čuveni dusel, sve 1:0, ovo 2:1, sve na, za mene riječ koju naučih na ovom forumu, qurcobolju.
Miler dobar na krilu, tu smo za nevolju dobili još jednu opciju, a sa Wagnerom u napadu valjda bude fajde od silnih ubačaja, tu koristi od Lewe nema, asistencijom za mIlera pokazao još jednom da mu pozicija hangende špice.
Kimiš se ponovo pogubio protiv Puliše, Vidal digao formu, Lewa nastavlja da promašuje, prilika koje je promašio ove sezone, prilika koje ne smiju mašiti ni puno slabiji napadači, sreća nisam brojao, bilo ih je sijaset, hi da je napraviti kompilaciju.![]()
U formi čučnuli Koman, Toliso i Leva,
a Boa kao glineni golub, i ovu utakmicu se previjao od nelagodnosti povreda, fizički dosta loše spreman.
Sule nasljednik Jap Stama, identičan čuveni klasični stoper, rijetkost je to danas, svakako da pozdravljam.
A što se polusezone tiče, odigrano 27 utakmica, ukupno 2500 minuta,
Kimih i Leva igrali najviše 2200,
ostali dosta jednaki oko 1500,
Karlo a i Jup koristili podjednako 17 igrača + 3 golmana, dok su Friedl, Bernat i Wriedt odigrali po 2 nastupa.
To je još jedna činjenica gdje naši uspjesi posebno dobivaju na vrijednosti, malo ko se može pohvaliti takvom širinom, rotacijom itd.
Ocjena sezone ljeto-jesen 10+
Kriviti kimiha ili havija il kokos zbog gola je jednostavno nepotrebno, odbrana je zakazala citava al nista strasno za pojedinca jer se citava postava opustala.
Kagava je strasan igrac za njega sam to uvijek govorio momak odlicno diriguje iznosi dribla dodaje ima dobar osjecaj za igru prostor, jednostavno klasicna 10ka koje vise haman i da ne postoji, i jos ovaj mali pulisic ce biti zvjer ovo treba kaparisat.
Nadam se da će Wagner opravdati očekivanja iako ne zna izabrati broj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba Pulisica prebaciti iz nase akademije u prvi tim. Momak je igracina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Za Pulišića red je poprilično dugačak. Vi, Barca, Real, City, PSG, Liverpool, Totać, Arsenal... Cijena bi moglo ići oko 100 milki, pa ko voli nek izvoli.
Svejedno koji je broj, svakako će ga izlizati o naslonjač.
Coman produzen do 2023.god.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Logika vam slabo radi.
Taj broj je jer se radi o drugoj prilici, eto pitajte i njega pa ćete valjda isto čuti.
ps:samo ispravka, nisam rekao za bou da je loš, nego da je loše fizički spreman, uvijek hramlje, izvija, pri kontaktu ili sprintu dođe problem.
ps2:Wagner 13 miliona, puno, nije toliko sigurna kupovina, pitanje problem glave
,
ja mislio 6 mil., ali naši se isprsili, pa vi pričajte o škrtosti.
Taj broj je jer se radi o drugoj prilici, eto pitajte i njega pa ćete valjda isto čuti.
ps:samo ispravka, nisam rekao za bou da je loš, nego da je loše fizički spreman, uvijek hramlje, izvija, pri kontaktu ili sprintu dođe problem.
ps2:Wagner 13 miliona, puno, nije toliko sigurna kupovina, pitanje problem glave
ja mislio 6 mil., ali naši se isprsili, pa vi pričajte o škrtosti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobijati će Wagner itekako priliku za igru. Isto se govorilo i za Jamesa i Rudya pa su se naigrali. Jupp dobro rotira, ali ne mijenja čitav tim najednom kao što je to Guardiola nekada radio. Ovo je odlična stvar, svi su uigrani i znaju koje pozicije igraju i nisu pogubljeni kao kod flopine.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Coman produzio do 2023.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
dakle to je to momci Bl apsolvirana 90% odbranjena,DFB samo nas sile nebeske mogu sprijeciti da ne osvojimo taj trofej,
Sada svu glavninu snaga i sve planove podrediti misiji kiev 2018.samo ce biti malo zafrkano jer tek ozbiljnije i one prave tekme mozemo ocekivati pocetkom aprila.Bojim se da se do tog perioda ne opustimo,i to ce jupu biti pravi izazov kako da momcad ostavi nabrijanu do aprila
Sada svu glavninu snaga i sve planove podrediti misiji kiev 2018.samo ce biti malo zafrkano jer tek ozbiljnije i one prave tekme mozemo ocekivati pocetkom aprila.Bojim se da se do tog perioda ne opustimo,i to ce jupu biti pravi izazov kako da momcad ostavi nabrijanu do aprila
Pravda za Tyson Furya
Coman produžio do 2023.
Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.
Ako Robbery ostane onda niko ne dolazi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rafinha je preiskusan da ode, nemas nikog mladjeg nazad. Mozda treneru to nesto znaci. Kvalitet je sasvim ok za ovo vremena sto mu je predvidjeno i za protivnike protiv kojih treba da igra.
Robbery mora skresati platu 50% minimalno da bi ostali. Nema smisla da (pogotovo) Ribery prima preko 10mil eura a ucinak katastrofa. Ne sumnjam da ce Uprava (zajedno sa trenerom) napraviti pravi plan sa njima dvojicom pa kako god to bilo na kraju.
Comanov novi ugovor starta od 1.7.2018. godine, jbt 6 godina. Plata je bar 50% veca (nije da nije zasluzio). Ovo je znak da je jedna pozicija na krilu zabetonirana. Gnabry je neko ko ce mozda biti zamjena Comanu, a ja ocekujem jos ljevaka na ljeto pa da i Robbenu nadjemo zamjenu
Robbery mora skresati platu 50% minimalno da bi ostali. Nema smisla da (pogotovo) Ribery prima preko 10mil eura a ucinak katastrofa. Ne sumnjam da ce Uprava (zajedno sa trenerom) napraviti pravi plan sa njima dvojicom pa kako god to bilo na kraju.
Comanov novi ugovor starta od 1.7.2018. godine, jbt 6 godina. Plata je bar 50% veca (nije da nije zasluzio). Ovo je znak da je jedna pozicija na krilu zabetonirana. Gnabry je neko ko ce mozda biti zamjena Comanu, a ja ocekujem jos ljevaka na ljeto pa da i Robbenu nadjemo zamjenu
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
schickeria
- Kontakt:
Leon baily je jako zanimljiv....
Bez obzira na eventuano produženje ugovora za Arjena i Bilala mora se tražiti jedno wc krilo a novac namaknuti od prodaje Coste.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svakako bih vise volio vidjeti Heinrichsa nego Rafinhu jos dvije godine, ili postoji strah da malac ne ugrozi Kimmicha.
Saurman je napisao/la:Bez obzira na eventuano produženje ugovora za Arjena i Bilala mora se tražiti jedno wc krilo a novac namaknuti od prodaje Coste.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Novac od Coste ce vjerovatno biti preusmjeren na Realov racun a za kvalitetno krilo koje ce se sigurno dovoditi, izdvojice se druga svota novca.
Mene samo zanima Pulisic, najiskreniji da budem, radi se o igracu koji ce u dogledno vrijeme biti jedno od najboljih krila.
Mene samo zanima Pulisic, najiskreniji da budem, radi se o igracu koji ce u dogledno vrijeme biti jedno od najboljih krila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.