FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
dakle to je to momci Bl apsolvirana 90% odbranjena,DFB samo nas sile nebeske mogu sprijeciti da ne osvojimo taj trofej,
Sada svu glavninu snaga i sve planove podrediti misiji kiev 2018.samo ce biti malo zafrkano jer tek ozbiljnije i one prave tekme mozemo ocekivati pocetkom aprila.Bojim se da se do tog perioda ne opustimo,i to ce jupu biti pravi izazov kako da momcad ostavi nabrijanu do aprila
Sada svu glavninu snaga i sve planove podrediti misiji kiev 2018.samo ce biti malo zafrkano jer tek ozbiljnije i one prave tekme mozemo ocekivati pocetkom aprila.Bojim se da se do tog perioda ne opustimo,i to ce jupu biti pravi izazov kako da momcad ostavi nabrijanu do aprila
Pravda za Tyson Furya
Coman produžio do 2023.
Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ako Robbery ostane onda niko ne dolazi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rafinha je preiskusan da ode, nemas nikog mladjeg nazad. Mozda treneru to nesto znaci. Kvalitet je sasvim ok za ovo vremena sto mu je predvidjeno i za protivnike protiv kojih treba da igra.
Robbery mora skresati platu 50% minimalno da bi ostali. Nema smisla da (pogotovo) Ribery prima preko 10mil eura a ucinak katastrofa. Ne sumnjam da ce Uprava (zajedno sa trenerom) napraviti pravi plan sa njima dvojicom pa kako god to bilo na kraju.
Comanov novi ugovor starta od 1.7.2018. godine, jbt 6 godina. Plata je bar 50% veca (nije da nije zasluzio). Ovo je znak da je jedna pozicija na krilu zabetonirana. Gnabry je neko ko ce mozda biti zamjena Comanu, a ja ocekujem jos ljevaka na ljeto pa da i Robbenu nadjemo zamjenu
Robbery mora skresati platu 50% minimalno da bi ostali. Nema smisla da (pogotovo) Ribery prima preko 10mil eura a ucinak katastrofa. Ne sumnjam da ce Uprava (zajedno sa trenerom) napraviti pravi plan sa njima dvojicom pa kako god to bilo na kraju.
Comanov novi ugovor starta od 1.7.2018. godine, jbt 6 godina. Plata je bar 50% veca (nije da nije zasluzio). Ovo je znak da je jedna pozicija na krilu zabetonirana. Gnabry je neko ko ce mozda biti zamjena Comanu, a ja ocekujem jos ljevaka na ljeto pa da i Robbenu nadjemo zamjenu
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Leon baily je jako zanimljiv....
Bez obzira na eventuano produženje ugovora za Arjena i Bilala mora se tražiti jedno wc krilo a novac namaknuti od prodaje Coste.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svakako bih vise volio vidjeti Heinrichsa nego Rafinhu jos dvije godine, ili postoji strah da malac ne ugrozi Kimmicha.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Saurman je napisao/la:Bez obzira na eventuano produženje ugovora za Arjena i Bilala mora se tražiti jedno wc krilo a novac namaknuti od prodaje Coste.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Novac od Coste ce vjerovatno biti preusmjeren na Realov racun a za kvalitetno krilo koje ce se sigurno dovoditi, izdvojice se druga svota novca.
Mene samo zanima Pulisic, najiskreniji da budem, radi se o igracu koji ce u dogledno vrijeme biti jedno od najboljih krila.
Mene samo zanima Pulisic, najiskreniji da budem, radi se o igracu koji ce u dogledno vrijeme biti jedno od najboljih krila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni se on ne svidja 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Rafinha neunistivdirkules je napisao/la:Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Sta li vide u Bayernu da mi ne vidimo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vide lojalnost i odanost crvenom dresu.irfo je napisao/la:Rafinha neunistivdirkules je napisao/la:Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
schickeria
- Kontakt:
Vide igraca koji ce bezpogovorno sjedit na klupi za,sitan novac a uz to je solidan i pouzdan igrač.Ne možeš imati dvije top klase na istoj poziciji.Real na desnim boku ima carvajala i?Hakimia.irfo je napisao/la:Rafinha neunistivdirkules je napisao/la:Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Razgovori sa Robberyem slijede u januaru, sve u svemu ocekujem produzenje, ali zasto sa Rafinhom brate mili, zar nema neko mladi u bundeski kao back up.![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
jest' vala strasan je igrac, od Brandta bolji jedno 3 putproFCB je napisao/la:Leon Baily je zvijer!!!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Et teško biti bolji od žuće Brandta 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj kad mi napiše da riberi nema učinka a ovo što je igro ubjedljivo najbolji na terenu 
OK, ako će igrat 60-70 min., onda mu dati 60-70% dosadašnje plate i to je to.
Još uvijek je doktor za nejmare, mpbvghpape i ostale qrce palce
OK, ako će igrat 60-70 min., onda mu dati 60-70% dosadašnje plate i to je to.
Još uvijek je doktor za nejmare, mpbvghpape i ostale qrce palce
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Zar ne vidite da ako bilo ko od njih dva potpise da niko nece doci. Nije do para nit su mi mrski vec jednostavno taj novi igrac nema gdje igrati odnosno niko nece dati nekome ugovor da sjedi na klupi. Doveli smo napadaca, imamo desetku, Muller ce na krilo ili desetku, Gnabry dolazi, jednostavno guzva. A bez WC krila nemamo sta traziti u Evropi. Znaci jos jedna godina laznih nada, adaptacija, razvoja. Onda ce neko drugi otici I bit potreban za kupit I sve tako ukrug.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jos da mu vide grozne partije, koje nisu dostojne ni za zamjenu, ne bi vidio Minhena, ni preko TV-a.Omerbavarac je napisao/la:Vide lojalnost i odanost crvenom dresu.irfo je napisao/la:Rafinha neunistivdirkules je napisao/la:Palmeiras odbijen za Rafinhu, zeli se produziti ugovor na jos dvije godine, moze li i statua?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.