Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
0
Nema glasova.
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
2
33%
4) St.Pauli
0
Nema glasova.
5) Mainz
2
33%
6) Augsburg
2
33%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 6

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 sep 2010, 20:38

Klopp je napisao/la:Danas sam gledao malo tekmu mladih. Holtby me odusevio, mali ce biti igracina. Dao je 2 gola, drugi nisam vidio, al prvi je opalio s 20 metara iskosa. On i Gotze ce vrlo brzo zaigrati za A tim. Obojica brzi, obojica mangupi da ne mogu biti veci. Znaju stati na loptu, podvaliti je između trojice, okrenuti igraca mangupski k'o u stara vremena. Svidio mi se i stoper iz Mainza, Kirchoff, 193 visok ,1990 godiste.

Ova nova generacija koja će biti okupljena će svakako biti favorit za osvajanje narednog Eura.Prava je blamaža što se nisu kvalifikovali na ovo takmičenje.Mislim da je za to isključivi krivac sadašnji selektor koji je napravio potpuni promašaj sa odabirom igrača.U zadnje dvije utakmice je pozvao nove igrače pa je dalo rezultata.

KAda neko ima na raspolaganju jednu ovakvu bazu igrača koji su većinom igrači startnih postava u svojim klubovima i ne kvalifikuje se na Euro onda je on definitivni zalutao u trenerskom poslu.Ja lično smatram da sa ovom skupinom igrača bi neuspjeh bio sve osim osvajanja Eura.

Ilkay Gundogan, Mlapa, Gotze, Thy, Bell, Rausch, Vukčević, Rudy, Contento, Budstuber, Holtby, Reus, Hummels, Howedes, Schurle, Muller, Kroos, Schmitz, Moritz, Reinartz, Schwaab, braća Bender, Gebhart, Sam, Diekmeier, Bargfrede, Marin, Sobiech, Großkreutz, Stiepermann, Ulreich, Sippel, Celozzi, Herrmann, Backer, Fährmann, Jung, Kittel, Alvarez, Schorch, Naki, Bienvenue Basala-Mazana, Yalcin, Pezzoni, Reinhold Yabo,Robert Zieler, Stindl, Schmiedebach, Kirchhoff,Marcel Risse ,Nsereko,Omer Toprak,Felix Bastians, Schieber,Ekici, Kevin Trapp , Bastian Oczipka , Max Kruse,Christopher Buchtmann, Richard Sukuta-Pasu, Björn Kopplin , Sandro Kaiser, Mohamed Amsif,Nils Petersen, Juvhel Tsoumou ,Matthias Zimmermann.....

Inače većina ovih momaka je bila prvak Evrope u nekom od uzrasta(U17,U19 ili U21)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 sep 2010, 20:41

Imal ko link da gledam utakmicu
Rođen s tobom da budem

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 sep 2010, 21:25

Ovaj Vedo ko balerina, tri ciste sanse je imao za poluvrijeme.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 sep 2010, 21:33

Thunderstruck je napisao/la:Ovaj Vedo ko balerina, tri ciste sanse je imao za poluvrijeme.
Bas ne zna uvaliti sav je nakav izgubljen.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 sep 2010, 22:38

Čestitke Hoffenheimu na odličnoj igri danas i zasluženoj pobjedi. ;)

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 sep 2010, 22:41

Sejo odlican, Vedo ko da nece.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 sep 2010, 22:42

Thunderstruck je napisao/la:Sejo odlican, Vedo ko da nece.
Možda bolje rečeno, ko da ne zna. :roll:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 sep 2010, 23:16

da li od vas neko zna u kojoj ligi trenutno igra Lokomotiva Leipzig :?:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 sep 2010, 23:30

nekad bio dobar klub ali onda zbog bankrota morali sve ispocetka...drze rekord za najvecu posjetu u zadnjim ligama...na prvoj utakmici poslije bankrota 12000 ljudi doslo navijati (to se zove vijernostt klubu) :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 sep 2010, 12:20

mevjerovatna stvar se dešava sa schalkeom nakon wolfsburga najviše investirali a nakon 3 kola bez boda, pitanje je koliko ce jos uprava imati strpljenja za magatha...iako volio bi da se ta ekipa digne iz pepela jer je to bitno za bundesligu, zbog nastupa schalkea u ligi prvaka a jos bi bilo bitno da ti svi igraci, te zvijezde poput raula, huntelaara pa i jurada prorade......hoffenheim opet s odlicnim startom a nadat se da ce ovaj put izdrzat do kraja s konstantnom formom jer ta ekipa bi mogla bar do plasmana u evropsku ligu sa ovakvim sastavom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 sep 2010, 12:24

effe_sa je napisao/la:mevjerovatna stvar se dešava sa schalkeom nakon wolfsburga najviše investirali a nakon 3 kola bez boda, pitanje je koliko ce jos uprava imati strpljenja za magatha...iako volio bi da se ta ekipa digne iz pepela jer je to bitno za bundesligu, zbog nastupa schalkea u ligi prvaka a jos bi bilo bitno da ti svi igraci, te zvijezde poput raula, huntelaara pa i jurada prorade......hoffenheim opet s odlicnim startom a nadat se da ce ovaj put izdrzat do kraja s konstantnom formom jer ta ekipa bi mogla bar do plasmana u evropsku ligu sa ovakvim sastavom
Schalke bi mogao da bude ono sto je Stuttgart prosle godine, dobar u europi, al los u ligi, sve dok nije ispao iz evrope i onda su podigli formu na jedan dobar nivo.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 11 sep 2010, 16:23

Borusia dosta bolja od wolfsburga na poluvremenu 70% posjed lopte dosta prilika , ali je wolfsburg propustio sjajnu sansu kada je Dzeko pogodio precku. :o
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 11 sep 2010, 16:24

los je ovaj wolfsburg vidi se da im MISKE fali a sad se vidi zasto je JUVE prodao DIEGA covjek nije postenog pasa uputio prema napadacu mislim da ce ustvari najvise MISKE faliti DZEKI a wolfsburg ce se boriti za opstsanak ebo.. im HONES mater
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 16:31

effe_sa je napisao/la:mevjerovatna stvar se dešava sa schalkeom nakon wolfsburga najviše investirali a nakon 3 kola bez boda, pitanje je koliko ce jos uprava imati strpljenja za magatha...iako volio bi da se ta ekipa digne iz pepela jer je to bitno za bundesligu, zbog nastupa schalkea u ligi prvaka a jos bi bilo bitno da ti svi igraci, te zvijezde poput raula, huntelaara pa i jurada prorade......hoffenheim opet s odlicnim startom a nadat se da ce ovaj put izdrzat do kraja s konstantnom formom jer ta ekipa bi mogla bar do plasmana u evropsku ligu sa ovakvim sastavom
Nesto moraju zrtvovati, a Bundesliga se prva nasla na putu, tako da i ovi rezultati i ne iznenadjuju previse. Potrebno je odredjeno vrijeme da se uigra ekipa, jer velika vecina prvotimaca iz prosle sezone je napustila Gelsenkirchen, a sada su tu novi momci koji ce morati dosta truda da uloze ne bi li vratili Schalke u sami vrh. Siguran sam da ce u LP puno bolje igrati jer polako se uigravaju a rezultati ce doci kad tad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 sep 2010, 16:55

Ovaj Moenchengladbach nije normalan, proslo kolo zabiju u Leverkuzenu 6 komadu, sad kuci od Eintrachta prime 4 za sat vremena. Nesto mi tu nije cista posla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 11 sep 2010, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2010, 16:58

The Game je napisao/la:Ovaj Moenchengladbach nije normalan, proslo kolo zabiju u Leverkuzenu 6 komadu, sad kuci od Eintrachta prime 4 za sta vremena. Nesto mi tu nije cista posla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Normalno da nije, danas na gladbahu blicalo na premier kladionici stranici, jedan od najcesce igranih parova. Uvijek tako bude, sljedecu frankfurt nece kuci dobit pa taman da im famos dodje
nema potpisa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2010, 17:00

The Game je napisao/la:Ovaj Moenchengladbach nije normalan, proslo kolo zabiju u Leverkuzenu 6 komadu, sad kuci od Eintrachta prime 4 za sta vremena. Nesto mi tu nije cista posla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bundesliga ove godine izgleda totalno namjesteno,kakve bi sve afere 3 za 3 bile da se kod nas desavaju takvi rezultati :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 11 sep 2010, 17:21

Admir_Sa je napisao/la:
Normalno da nije, danas na gladbahu blicalo na premier kladionici stranici, jedan od najcesce igranih parova. Uvijek tako bude, sljedecu frankfurt nece kuci dobit pa taman da im famos dodje
Svaka ti cast. Kako si to skonto???????????? :? :roll:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2010, 17:26

ja hamburga i govana .... :( :( :(
Za zivot cijeli!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2010, 17:29

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja hamburga i govana .... :( :( :(
pleme im usrano :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.